Относно ТВ правата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Уейн Рууни
- Контакти:
Re: Относно ТВ правата
На стадиона си е най-добре 
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
ultrasblue написа:
И аз не ходя на другите на мачове, а си ходя само на Левски, но например играят цска - лудогорец, не би желал да ги гледаш така ли? Не ти говоря да им ходиш на техния стадион ( и на мен пари да ми дадеш на мач на цска не бих отишъл) ами да си ги гледаш във вас, пред телевизора, да отвориш една бира.. За това става въпрос. Мен не ме вълнуват някакви си Италиански, Английски, Индийски първенства. Аз си харесвам нашето първенство, макар и да играят грозен футбол
Бих ги гледал, но искам Левски да получи пари не колкото Гоце Делчев, а толкова колкото му се полагат като един от отборите, които ако се излъчват мачовете са най-гледани. Хората искат да видят Левски по телевизията и телевизията трябва да плати приличи пари на отбора, който да не са някакви мижави и то после 1/2 да не се вземат. Пример - интервюто на Баджеков от онзи ден.
-
drizhelev1
- Контакти:
GoingDown написа:drizhelev1 написа:Според мен клубовете трябва да плащат на някоя телевизия, за да излъчва мачовете. То на през юли - август цъфва истината за продукта който ни се предлага. Нямам никакво желание да гледам мачове със съмнително качество играещи се на полуразрушени стадиони.
Гледай си великото английско и си бии чикии на Шрек и компания, аз предпочитам "А" група, и има много хора като мен. А група може да е всякаква но си е наша, кур за чуждопоклонниците, не мога да разбера как може да сте фенове на чужди отбори....
Защо трябва да започваме с нападки и обиди? Всичко е въпрос на пазарна икономика - след като никоя телевизия не дава исканите пари за правата значи продукта не струва тези пари и ще е на загуба самата ТВ. В края на краищата ТВ-зиите не са благотворителни дружества. Следа като се излъчват Премиършиип, Примера, ередивизие , ШЛ значи има келепир от тези първенства и се гледат.
Ако на теб в магазина ти предложат качествен и некачествен /бил той и български/ продукт на еднаква цена, кой би избрал? Би ли се набутал в полза на българското, пък било то некачествено? Съмнявам се.
BORN TO RUN
-
ultrasblue
- Контакти:
Отново няма "сделка" за ТВ-правата
Няма да гледаме и 4-тия кръг на родната „А" група по телевизията. И днес нямаме „сделка"! Клубовете не са доволни от предложената им оферта и за поредна седмица са отклонили предложението.
Новината съобщи Валентин Михов в интервю за Христо Евстатиев от Livesport.bg. Все пак г-н Михов заяви, че има 5% вероятност до петък да се стигне до подписване на договор между БФС, телевизиите и клубовете. Четвъртият кръг на „А" група ще се играе в петък и събота.
„Няма никакво развитие по казуса. Просто клубовете не искат да приемат офертата. Можем да им осигурим малко над 3 млн. лева, а те желаят значително по-завишена оферта – между 4 и 5 млн.", заяви Михов.
„Чух, че ръководещите фигури на грандовете отново споменават, че без ТВ-излъчване имат по-големи приходи. Щом е така – ОК. Веднъж обаче ми се извиниха след подобни изказвания", добави Михов.
„Все пак до петък може и да подпишем договор. Да кажем, че има 5% вероятност това да се случи", каза още човекът, който всячески се опитва да намери изход от ситуацията.
Няма да гледаме и 4-тия кръг на родната „А" група по телевизията. И днес нямаме „сделка"! Клубовете не са доволни от предложената им оферта и за поредна седмица са отклонили предложението.
Новината съобщи Валентин Михов в интервю за Христо Евстатиев от Livesport.bg. Все пак г-н Михов заяви, че има 5% вероятност до петък да се стигне до подписване на договор между БФС, телевизиите и клубовете. Четвъртият кръг на „А" група ще се играе в петък и събота.
„Няма никакво развитие по казуса. Просто клубовете не искат да приемат офертата. Можем да им осигурим малко над 3 млн. лева, а те желаят значително по-завишена оферта – между 4 и 5 млн.", заяви Михов.
„Чух, че ръководещите фигури на грандовете отново споменават, че без ТВ-излъчване имат по-големи приходи. Щом е така – ОК. Веднъж обаче ми се извиниха след подобни изказвания", добави Михов.
„Все пак до петък може и да подпишем договор. Да кажем, че има 5% вероятност това да се случи", каза още човекът, който всячески се опитва да намери изход от ситуацията.
Най-малкото, като няма ТВ предаване човек не може да хвърли по едно око и на другите отбори за да е в час. А и не винаги може да се ходи на всички мачове на любимия отбор. Няма такъв отбор, който при гостуване да събира дори половината от публиката от домакинство. Е, може да има, но са единични случаи. Освен това феновете са различни и имат различни предпочитания как да гледат мачовете, имат и различни проблеми. Основният недостатък в това затъмнение е,че популярността на А група намалява и не може да се изгражда обективно мнение за качеството на мачовете и съдийството. А уж има борба родният футбол да става по-популярен, по-качествен и с по-добро съдийство...
[center]
[/center]
[/center]-
drizhelev1
- Контакти:
tsonpen написа:Най-малкото, като няма ТВ предаване човек не може да хвърли по едно око и на другите отбори за да е в час. А и не винаги може да се ходи на всички мачове на любимия отбор. Няма такъв отбор, който при гостуване да събира дори половината от публиката от домакинство. Е, може да има, но са единични случаи. Освен това феновете са различни и имат различни предпочитания как да гледат мачовете, имат и различни проблеми. Основният недостатък в това затъмнение е,че популярността на А група намалява и не може да се изгражда обективно мнение за качеството на мачовете и съдийството. А уж има борба родният футбол да става по-популярен, по-качествен и с по-добро съдийство...
Догодина Юли, ако преминат 1-2 съперника в Евротурнирите ще стане ясно, колко е по - качествен нашенския футбол и тогава ще може да претендират за повече пари, а дотогава няма какво да гледаме как само разхождат тениските по игрището и се оправдават със съдиите. Не виждам защо трябва да се ходи да се гледат мачове от Българското първенство, освен ако не си мазохист и не искаш да осмислиш жалкото си съществуване сред агитката от себеподобни.
BORN TO RUN
- florentin_petre
- Контакти:
Явно и ББ няма да даде благословията си за новия сезон на комедийния сериал "А-Група" 
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
drizhelev1 написа:Догодина Юли, ако преминат 1-2 съперника в Евротурнирите ще стане ясно, колко е по - качествен нашенския футбол и тогава ще може да претендират за повече пари, а дотогава няма какво да гледаме как само разхождат тениските по игрището и се оправдават със съдиите. Не виждам защо трябва да се ходи да се гледат мачове от Българското първенство, освен ако не си мазохист и не искаш да осмислиш жалкото си съществуване сред агитката от себеподобни.
Ако никой не ги гледа, те съвсем затъват. Има ли кой да се вълнува и нивото се вдига, дори и нищо друго да не се прави.
[center]
[/center]
[/center]Re: Относно ТВ правата
Уейн Рууни написа:На стадиона си е най-добре
А ти ми кажи от кой град си ? София сигурно , и да не си от София сигурно там където живееш има отбор в А група . Аз като съм от Добрич мога ли да си позволя да ходя до София за да гледам мач на Левски или да ходя на Добруджа да ги гледам във В група срещу Аристон (Русе) , Две могили , Белица , Велики Преслав , да ти изброявам ли цялата В Североизточна група !?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]
ultrasblue написа:Отново няма "сделка" за ТВ-правата
до петък се съмнявам, че ще има сделка, но за 5-ия кръг може да стане факт.
Левски завинаги в моето сърце