Ивайло Петев (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Ивайло Петев (Фен тема)

Мнениеот iliyan » 19 авг 2012 08:23

Вече съвсем сложихте розовите очила ! Петев и Мауриньо ! Ако бяхте чели внимателно Жозе съвсем случайно е завършил Спортна психология и се е учил не от разни смешници , а от Сър Боби Робсън ! Няма място за сравнение !
Самият факт , че Петев има застреляна тапия за тренер в А група срещу завършена Спортна психология на Жозе е достатъчно говори ! Хайде слезте на земята и още един факт - Мауриньо хич не се справя с млади таланти ( Балотели ) , но със завършени играчи наистина го бива (Челси , Интер , Реал).Тренер тип Мауриньо няма полза в БГ !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 19 авг 2012 10:58

Не съм ги сравнявал, а казах, че може да си взима поуки от него. Има разлика, но ти нали четеш през редовете :lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 21 авг 2012 18:00

Много готин и възпитан човек.Когато бяха на подготовка в Смолян , бяха в хотела в който работя и останах с много добри впечатления не само от него , но и от целият отбор :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 авг 2012 16:04

Според мен не е нищо особенно като треньор!Четеики и вашите коментари за грешките които допуска..,понеже не съм ви гледал много мачове.Това,че не го избраха в тройката на предното първенство говори достатъчно!Попадна на правилното място в правилното време(парите на домусчиев)Незнам за какъв Мауриньо говорите и за какво сваляне на напрежение,след като над отбора на Лудогорец няма и грам напрежение от фенове(поради липсата им) и медии!Единствения мач който видях да смачкате противник беше срещу Левски в Разград!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 авг 2012 16:52

BRF написа:Според мен не е нищо особенно като треньор!Четеики и вашите коментари за грешките които допуска..,понеже не съм ви гледал много мачове.Това,че не го избраха в тройката на предното първенство говори достатъчно!Попадна на правилното място в правилното време(парите на домусчиев)Незнам за какъв Мауриньо говорите и за какво сваляне на напрежение,след като над отбора на Лудогорец няма и грам напрежение от фенове(поради липсата им) и медии!Единствения мач който видях да смачкате противник беше срещу Левски в Разград!

Завистта е лош съветник.
Първият треньор в тройката на предходното първенство каза нещо за Петев, когато си получи наградата и тъй като е треньорът на отбора, на който си фен, може да припомниш думите му.
Феновете на Лудогорец не се по-малко от тези на Черноморец, приятелю. Ако Лудогорец няма фенове и вие нямате. Глупаво е да се обиждаме на бройка фенове. Глупаво е да го правят и тези, които са от по-големите групи, например почитатели на Ботев Пловдив или Левски. Защото и те са смешно малко в сравнение с (да речем) някой английски отбор.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 авг 2012 16:56

BRF написа:Според мен не е нищо особенно като треньор!Четеики и вашите коментари за грешките които допуска..,понеже не съм ви гледал много мачове.Това,че не го избраха в тройката на предното първенство говори достатъчно!Попадна на правилното място в правилното време(парите на домусчиев)Незнам за какъв Мауриньо говорите и за какво сваляне на напрежение,след като над отбора на Лудогорец няма и грам напрежение от фенове(поради липсата им) и медии!Единствения мач който видях да смачкате противник беше срещу Левски в Разград!

Е, ти пък съвсем го подцени. До сега сме надигравали почти всички отбори в първенството с изключение на 2-3 мача, щом не си гледал отбора често не е коректно да правиш такова изказване. Петев че не е голям треньор не е, но само фактът че никой освен него не вдигна трофей и го оставиха извън първите трима си беше смешно. С какво Стойчо си заслужи мястото там с половин сезон и дрънканици за дирктиви или пък Илиев, който нямаше какъвто и да е успех и феновете бяха в екстаз, че се махна от "Берое"? Щом има титли, значи заслужаваше призово място. Вярно е, че му беше предоставена възможност и условия, но много пъти сме виждали как и с много повече пари не се постига нищо (справка - "Черноморец").
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 13:53

tsonpen написа:

Завистта е лош съветник.
Първият треньор в тройката на предходното първенство каза нещо за Петев, когато си получи наградата и тъй като е треньорът на отбора, на който си фен, може да припомниш думите му.
Феновете на Лудогорец не се по-малко от тези на Черноморец, приятелю. Ако Лудогорец няма фенове и вие нямате. Глупаво е да се обиждаме на бройка фенове. Глупаво е да го правят и тези, които са от по-големите групи, например почитатели на Ботев Пловдив или Левски. Защото и те са смешно малко в сравнение с (да речем) някой английски отбор.

Ако бях фен на Черноморец,едва ли щях да ти завиждам за треньора,все пак техен е Херо!
Феновете на Лудогорец разбира се са по-малко от тези на Черноморец!Ако нямаше комплекс от това,можеби щеше да прочетеш целия ми пост внимателно!Говорех за напрежението на което се подлага един треньор!Ако не ти харесва коментара ми ОК.
[offtopic]Фен съм на ЦСКА ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 14:00

D.Georgiev написа:

Е, ти пък съвсем го подцени. До сега сме надигравали почти всички отбори в първенството с изключение на 2-3 мача, щом не си гледал отбора често не е коректно да правиш такова изказване. Петев че не е голям треньор не е, но само фактът че никой освен него не вдигна трофей и го оставиха извън първите трима си беше смешно. С какво Стойчо си заслужи мястото там с половин сезон и дрънканици за дирктиви или пък Илиев, който нямаше какъвто и да е успех и феновете бяха в екстаз, че се махна от "Берое"? Щом има титли, значи заслужаваше призово място. Вярно е, че му беше предоставена възможност и условия, но много пъти сме виждали как и с много повече пари не се постига нищо (справка - "Черноморец").

Малко уточнение!Гледал съм ви на прима виста:двата мача с нас(ЦСКА),двата с Левски,със Славия в София,с Локо Пд в Каварна и двата с Динамо.За други просто не се сещам,макар че може и да изпускам някой!Това са 8 мача и повтарям като имам в предвид и вашите коментари(най-вече твоите)където се опитвате да анализирате нещата стигнах до този извод!Не мисля,че в тези мачове освен първия с Левски сте смачкали някой!
п.п.Дори незнам кои трима треньори са в тройката ;)
п.п.Знам какво направи Стойчо за нас и ми е все тая дали някой друг го оценя.
п.п.Това е форем,пуснали сте тема,изказвам се!проблем? :?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2012 14:12

BRF, извинявай, но видях, че повече от половината ти писания са в раздела на Черноморец и тъй като от там често имаме справедливи и несправедливи упреци от последния мач помежду ни, та затова направих предположението. Нищо против мнението ти, засегнах се от твърдението ти, че Лудогорец нямал фенове. Фактите са, че средната посещаемост на стадиона на Лудогорец е поне 4-5 000 човека и това са активни зрители, не сеирджии. Може да не пишат по форумите, но ги има. Не е комплексарско да се реагира, когато се тиражират неистини.
За завистта визирах успехите на Лудогорец, не треньора. Естествено, че от Черноморец няма как да бленуват по друг треньор, нужна им е финансова стабилност и по-добра траектория в първенството.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 14:19

tsonpen написа:BRF, извинявай, но видях, че повече от половината ти писания са в раздела на Черноморец и тъй като от там често имаме справедливи и несправедливи упреци от последния мач помежду ни, та затова направих предположението. Нищо против мнението ти, засегнах се от твърдението ти, че Лудогорец нямал фенове. Фактите са, че средната посещаемост на стадиона на Лудогорец е поне 4-5 000 човека и това са активни зрители, не сеирджии. Може да не пишат по форумите, но ги има. Не е комплексарско да се реагира, когато се тиражират неистини.
За завистта визирах успехите на Лудогорец, не треньора. Естествено, че от Черноморец няма как да бленуват по друг треньор, нужна им е финансова стабилност и по-добра траектория в първенството.

Ми от Бургас съм и някои от хората на Черноморец са ми приятели!Това,че сте 4000-5000 средно,няма нищо общо с напрежението което биха направили дори само 1000 фенове на "книжните ни грандове"както ни наричате!Някой сравни вашия треньор с Мауриньо и напрежение та за това коментирах това.Когато домусчиев уволни Петев(когато и да е това) и отиде в друг отбор тогава ще е по-ясно дали може да работи!Щом си го харесвате ОК ваш си е!Нали се сещаш,че няма как да ви завиждам на успехите!Колкото до това какво е нужно на Черноморец-не мислиш ли,че взехте да прекалявате със съветите към другите отбори?Та вие сте на 1 година!Какво сте видели във футбола?

Върни се в “Архив”