ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kamilata3
Контакти:

Re: ЦСКА ИМА НУЖДА ОТ НАС

Мнениеот kamilata3 » 29 авг 2012 16:10

ти ходиш от 5-6 а някои от 20 и повече,простотиите почнаха от приближени на Дучето (визирам маимуната ,дори си позволи да удари Ферарио Спасов а сега продължава с Офанзивата тези които приканват към промяна със насилие това ли е примера)не подкрепям тези деиствия
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 29 авг 2012 16:12

съгласен съм с теб но като гледам и в централния фен клуб кои са ще става още по зле ,дано греша
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 авг 2012 16:19

RedForever написа:Това, че само ние (публиката на ЦСКА) хвърляме димки и ПИРАТКИ въобще не е така. И сините, и Локо Пд, и Ботев Пд и още други ползват димки, а някои и бомбички/пиратки. Стига сте си измисляли някакви небивалици. Или отивате на стадиона в А или В сектор и подкрепяте отбора с песни и скандирания, а не люпене на семки и псуване на футболистите след като до 50мин не водят с 7-8 на 0! От 5-6 години ходя на мачове в Г сектор и никой не е тръгнал да има саморазправа без да има основателна причина. Определено е много грозно да го гледаш отстрани, но веднъж си спомням, че имаше някакъв левскар в сектора и той си го отнесе, веднъж беше заради едни лекета дето хвърлиха седалки на пистата, а многократно от уредбата пред сектора беше казано нищо да не се хвърля на пистата, за да няма наказания! Просто или започвате да идвате и да пълните стадиона и да ПОДКРЕПЯТЕ отбора или просто не коментирайте публиката...

Значи говорим на различни езици.Щом те успокоява че по-глупавите от нас-визим Левски и Локото го правят тогава случаят е безнадежден.
Да взем пример от по-интелегентните.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2012 16:30

За мен това не е правилният начин да изразиш несъгласието си. Саморазправата трябва да е извън стадиона. Едно време така наречените анималс на всеки мач си се биеха помеждуси например. Определено след Дучето според мен нещата много ще пропаднат във фен клуба

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2012 16:32

аз лично подкрепям факлите и димките защото придават уникална атмосфера по време на мача. И мен лично много повече ми харесва от скучните английски стадиони. Просто тук сме много по темпераментни и тези пиротехники допринасят. Твърдо против съм взривяващите се материали.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 авг 2012 16:37

RedForever написа:аз лично подкрепям факлите и димките защото придават уникална атмосфера по време на мача. И мен лично много повече ми харесва от скучните английски стадиони. Просто тук сме много по темпераментни и тези пиротехники допринасят. Твърдо против съм взривяващите се материали.

Само да те попитам-съгласен ли си за това ти удоволствие да платиш глобата от 1000лв?

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2012 16:43

Когато от билети си направил 50-60 000 дали ще те интересува, че ще платиш 1 000лв глоба. А и тази глоба ще я платиш ако всичко се хвърли на пистата. Ако си останат в сектора и стотинка няма да дадеш. Но за да не се получат някакви случайни изгарания се хвърлят на пистата. Предполагам, че ако Сектор Г е пълен и има множество димки и факли и направи уникална атмосфера никой няма да го интересува дали ще плати 1000 или 2 000 лева глоба, защото му е доставило истинско удоволствие а като си направиш сметката, че Г е към 6 000 по 5лв билета прави 30 000лв - 2 000лв глоба пак прави 28 000лв печалба

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 авг 2012 16:55

[quote="RedForever"]Когато от билети си направил 50-60 000 дали ще те интересува, че ще платиш 1 000лв глоба. А и тази глоба ще я платиш ако всичко се хвърли на пистата. Ако си останат в сектора и стотинка няма да дадеш. Но за да не се получат някакви случайни изгарания се хвърлят на пистата. Предполагам, че ако Сектор Г е пълен и има множество димки и факли и направи уникална атмосфера никой няма да го интересува дали ще плати 1000 или 2 000 лева глоба, защото му е доставило истинско удоволствие а като си направиш сметката, че Г е към 6 000 по 5лв билета прави 30 000лв - 2 000лв глоба пак прави 28 000лв печалба[/qu
Усещаш ли се че говориш глупости.Кога в сектор Ге имало 6000 души и че миналия сезон билетете бяха по един лев.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 29 авг 2012 16:59

В мача с "Левски" когато дигнахме последната титла в Г имаше към 7 000. А и честно да ти кажа ако всичко в клуба е както трябва в Г може да има по 3-4 000 на мач, което пак си е добра печалба. Много хора и заради Титан не искат да ходят, защото тези хора съсипаха отбора

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 авг 2012 17:08

RedForever написа:В мача с "Левски" когато дигнахме последната титла в Г имаше към 7 000. А и честно да ти кажа ако всичко в клуба е както трябва в Г може да има по 3-4 000 на мач, което пак си е добра печалба. Много хора и заради Титан не искат да ходят, защото тези хора съсипаха отбора

Инай-идиотската постъпка си има своето философско оправдание.

Върни се в “ЦСКА”