IV кръг Миньор Перник - ЦСКА 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

plamen_ch
Контакти:

Re: IV кръг Миньор Перник - ЦСКА

Мнениеот plamen_ch » 28 авг 2012 17:18

we are the champions написа:Крайно време е за първа победа 0:2

Имам преки впечатления за Миньор от мача им с Пирин в Гоце Делчев.Ако и тях не можем да бием значи нещата наистина са зле и ножът е опрял до кокал.При една евентуална загуба на още точки явно и от тези единадесет дето ги пуска Стойчо ще трябва да има изгонени...

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2012 17:31

plamen_ch написа:

Имам преки впечатления за Миньор от мача им с Пирин в Гоце Делчев.Ако и тях не можем да бием значи нещата наистина са зле и ножът е опрял до кокал.При една евентуална загуба на още точки явно и от тези единадесет дето ги пуска Стойчо ще трябва да има изгонени...

Е то ако вземат че изгонят още някой кой ще играе :? Май ще трябва Нанков и специалистът от Плоски да се събличат по гащета :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 28 авг 2012 17:34

Имах в предвид след като се картотекират останалите. А в момента дефакто Чуковете са ни пряк конкурент .....
То като гледам какви са резултатите не е изключено Стойчо Младенов да е по-добър от тях и на тези години.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 авг 2012 17:39

Не знам вече, какво да мисля. От една страна ми се иска да победим Миньор, но се вижда, че с този състав ще е трудно. Сигурен съм, че ЦСКА има сили да бие и ще го направи. След това вече нещата ще са по-спокойни и новите спонсори ще могат да си вършат работата. На този етап най-важно е махането на Титан и изчистването на всички стари хаймани, провалили три години титлата. Своге е близко до София и който може нека да дойде на стадиона. ЦСКА има нужда от нас, не Присо, Мрисо и Дрисо, а нашия любим клуб!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 авг 2012 21:15

С тези играчи , много трудно.Все пак се надявам да постигнем първа победа - 0:2 :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 авг 2012 22:23

Шерката си отива и може да не играе.Белким счупим каръка!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 29 авг 2012 01:22

plamen_ch написа:

Кой ще вкарва на Миньор? Станко МАШИНА ли пхахахаха

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Миньор Пк и ЦСКА ще играят в Своге

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 29 авг 2012 09:53

Двубоят Миньор Перник – ЦСКА от програмата на четвъртия кръг на А група ще се играе в Своге, стана ясно след проведеното заседание на СТК към Българския футболен съюз.

Срещата ще се проведе на Градския стадион в града, заради наказанието, наложено на Миньор Перник. Клубът е санкциониран с три срещи лишаване от домакинство.

Мачът от четвъртия кръг ще се играе в петък, в Своге, от 18.00 часа.

ВСИЧКИ В СВОГЕ !!!

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 29 авг 2012 10:33

1:2 ВСИЧКИ В СВОГЕ ДА ПОДКРЕПИМ ЦСКА

ДРЪЖ СЕ СТЕНЛИ!!!

Върни се в “ЦСКА”