Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 22:41

шивача написа:
Кашчей написа:Тоя документ кърти с всяка своя точка..като започнем с адресата, който е ЕАД и продължим надолу..с шрифта на Инициативният комитет.
А съдържанието му кефи максимално :mrgreen:

един въпрос към теб- мислиш ли , че това наистина е на "възраждане за ЦСКА" или е журналистическа измислица на ***(доколкото разбрах) :?

Лично за мен, ако това е истински документ на възрожденците... по-добре Титан да ви останат собственици.

Не ми се вярва..не, не вярвам изобщо, че това е истински документ.И не защото няма подпис и печат.

ПП-Редакцията е премахване на излишна запетайка.
Последна промяна от Кашчей на 28 авг 2012 22:45, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 22:44

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:Тоя документ кърти с всяка своя точка..като започнем с адресата, който е ЕАД и продължим надолу..с шрифта на Инициативният комитет.
А съдържанието му кефи максимално :mrgreen:

един въпрос към теб- мислиш ли , че това наистина е на "възраждане за ЦСКА" или е журналистическа измислица на ***(доколкото разбрах) :?

Лично за мен, ако това е истински документ на възрожденците... по-добре Титан да ви останат собственици.

Не ми се вярва..не, не вярвам изобщо, че това е истински документ.И не, защото няма подпис и печат.

ами , тогава няма смисъл да се коментира сериозно, поне от теб, щото сам казваш, че не вярваш да е истински

п.п. измисли треньора, дето ще замести Стойчо :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 22:55

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:един въпрос към теб- мислиш ли , че това наистина е на "възраждане за ЦСКА" или е журналистическа измислица на ***(доколкото разбрах) :?

Не ми се вярва..не, не вярвам изобщо, че това е истински документ.И не, защото няма подпис и печат.

ами , тогава няма смисъл да се коментира сериозно, поне от теб, щото сам казваш, че не вярваш да е истински

п.п. измисли треньора, дето ще замести Стойчо :?

Аз мога да коментирам абсолютно всичко, без значение дали вярвам в написаното.Няма да ти отварям очите, които явно са възпалени от дългото взиране в бодът зад игла.
А че станахте за смях и на дъждовните червеи в България.. не е мой проблем.

Пп-Аз не съм шеф в ЦСКА, за да търся треньор.Стойчо ви допада-дръжте си го.Може и повече от Ги Ру да го ползвате.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 22:58

разбира се :lol:
сам се оплиташ, първо така, после онака, като маст.я си, но ти си знаеш, човеко на фактите, сигурно те кефи :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 авг 2012 00:17

TristaNNN написа:[offtopic]Приемам корекцията и си признавам грешката, само че и ти малко ме заблуди цитирайки само статията.[/offtopic]

още в първият си коментар ,казах че съм попаднал на това ,уж официално ,ама без дата ,подпис и печат.И много много ме съмняваше да е истина.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 авг 2012 10:10

Кашчей написа:А че станахте за смях и на дъждовните червеи в България..не е мой проблем.

Я чакай малко бе този..!!Oт къде на къде, аз или който и да било фен на ЦСКА, да сме станали за смях, че разни Гърнета, Праховци и Венцита умишлено съсипаха най-титулувания български отбор!?!Посочи ми поне един фен на ЦСКА, който да ги защитава и оправдава, 'щото аз не се сещам за такъв!Що пък аз трябва да се червя за действията на тези БОКЛУЦИ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2012 13:19

Доста интересни резултати от анкетата! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 29 авг 2012 13:31

Още от утре новите собственици на ЦСКА ще поемат ежедневната издръжка на клуба, разбра Гонг. Стигнало се е до договорка между Титан и ЦСКА-Възраждане АД и от утре инициативният комитет ще започне да заплаща разходите, които са нужни по пътуванията на отбора, лагери, храна и другите ежедневни плащания, които са нужни на ЦСКА.

Така новото акционерно дружество доста по-рано от очакваното ще започне реално да инвестира в ЦСКА и да влага средства в клуба.

Първият лагер, организиран от новата власт ще е в хотел „Централ форум“, който е собственост на новия изпълнителен директор на „червените“ Красимир Георгиев.

Вчера Георгиев се видя с единия от собствениците на ЦСКА Иво Иванов и Венци Живков и внесоха своето предложение за влизането в клуба.
___________________________________________________________________________________

Какво точно ще правян на лагер в хотел ?:Д Поне да си бяха направили палатков лагер някаде в горатаа

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 авг 2012 16:23

В блиц писаха че Борисов е отказал офертата :roll: :roll: :roll: :roll: , в спортал пък че частен съдия изпълнител ще взима автобуса :roll: :roll: :roll:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 авг 2012 16:25

Титан” отряза инициативния комитет “ЦСКА Възраждане” за смяната на властта в ЦСКА. Това е станало късно снощи, когато Димитър Борисов съобщил решението си по телефона от Либия.

“Към този момент нямаме официален отговор от ръководството на ЦСКА. Снощи ми се обади Димитър Борисов и каза: “Не, вашето предложение не ни устройва”. Това е цялата ни комуникация. Нямаше друг диалог, не каза кое точно не му харесва”, призна пред БЛИЦ Изпълнителният директор на “ЦСКА Възраждане” Красимир Георгиев.

По думите му окончателна яснота какво следва оттук нататък ще има в понеделник.

“Ние все пак ще изчакаме малко, да видим дали ще получим официален отговор. Все пак тук става дума за двуседмичен труд по предложението, което им направихме. В това време ние ще поемем разходите по лагера на ЦСКА преди мача с Миньор, за да може отборът да проведе нормална подготовка. Ако в петък нямаме официален отговор и не стартира нов диалог, ще се съберем с останалите членове на инициативния комитет и ще решим какви мерки да предприемем занапред”, продължи още Георгиев.

Той отново отхвърли възможността да се регистрира нов футболен клуб ЦСКА.

“Това не може да стане и ние изобщо не го обсъждаме. Марката ЦСКА, концесията на стадиона и спортният лиценз се държат от фирма “Титан” и няма как да тръгнем да правим друг отбор с името ЦСКА”, завърши Георгиев.

Върни се в “Архив”