Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
radorezila

Re: "Титан" остава в ЦСКА още поне 3 години

Мнениеот radorezila » 28 авг 2012 19:57

Супер :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот percival » 28 авг 2012 20:13

vaskonti написа:
До "ТИТАН СПОРТ" ЕАД
Собственици на ПФК ЦСКА АД

Инициативен комитет за възраждане на ЦСКА

"ЦСКА Възраждане" АД, Адрес: Гр. София, Ул. Аксаков 14, Ет. 1

Предложение за съвместна дейност

Уважажаеми Господа,

След запознаване с финансовото състояние, съдебните, юридически и финансови спорове, по които страна е Футболен клуб ЦСКА, Ви отправяме следните предложения:

1.Сумата, която нашето Дружество може да се ангажира да изплаща на ПФК "ЦСКА" АД, е в размер на 5 000 000 лева (пет милиона лева).

2. Процентът акции, който може да остане като собственост на "ТИТАН СПОРТ" ЕАД в бъдещето съвместно дружество да бъде 25% (двадесет и пет процента). Сегашните собственици на ПФК ЦСКА АД /физически и/или юридически лица/ да не участват в бъдещеите управленски структури на съвместното дружество.

3.Сумите, с които фирми, свързани и/или "близки" до "ТИТАН СПОРТ" ЕАД, е финансирал ПФКС ЦСКА, да бъдат преобразувани като капитал на дружеството. Освобождаване на "ТИТАН СПОРТ" ЕАД от вноски за издържане на клуба съответсвуващи на тяхния дял като партньор на новото дружество за срок от 3 /три/ години. След 4 /четвърта/ година. "ТИТАН СПОРТ" ЕАД се задължава да участва във финансирането и издръжката на клуба, съобразно своето участие в капитала на Дружеството. Ако това не се случи, акциите на "ТИТАН СПОРТ" ЕАД се трансформират от такива с право на глас в такива без право на глас.

4. При евентуална продажба на новообразуваното дружество на трета фирма, "ТИТАН СПОРТ" ЕАД ще получи сума в размер, съответстващ на участието на капитала.

5. За сумите, които са по съдебни искове заведени срещу ПФК ЦСКА, да получим банкова гаранция, включваща сумата на иска, ливхите, плюс съдебните разходи и разноски, адвокатски възнаграждения.

6. Сумите, които са по съдебни искове заведени от ПФК ЦСКА, да преоформите договорите на адвокатите за максимално възнаграждение и футболният клуб ПФК ЦСКА да не получава суми за тези дела.

7. Сумите, по които ПФКС ЦСКА АД е забавило плащане срещу издадени платежни документи, да бъдат изчистени или да получим банкова гаранция за тях.

8. Прилагаме списък с футболисти, на които желаем да бъдат прекратени договорите и изчистени задълженията към тях без това да остава в тежест на бъдещето дружество в приложение 1.

9. Всички договори от ПФК ЦСКА АД към трети лица да бъдат прекратени към момента на нашето включване в клуба.

Нашите предложения произлизат от водените преговори в последно време и направените устни договорки. Надяваме се да продължи добрата съвместна работа между двете дружества, за да може най-рано да се пристъпи към нашето включване в ПФК ЦСКА АД и да помогнем за развитието на клуба.

С Уважение: Красимир Георгиев, Изп. директор на ЦСКА ВЪЗРАЖДАНЕ АД

Това и аз го видях ,ама беше без дата,подпис и печат ! Възможно е да е съчинено от ефрем по време на обедната му почивка.
Още повече ми направи впечатление точка 1 "Сумата която нашето дружество може да изплаща на длъжници на ПФК ЦСКА-АД ,е в размер до 5 000 000 (пет милиона ) лева."
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 20:28

Това е просто гениално, ако снимката е от истински документ:

Изображение

"1.Сумата, която нашето Дружество може да се ангажира да изплаща на длъжници на ПФК ЦСКА...." и така нататък.

Искам и аз да съм длъжник на ЦСКА, след като ще ми плаща възрожденската компания :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 28 авг 2012 20:43

Ясно какви ще ви бъдат новите шефове прегответе се психически от сега :) Може да си закупите и хапчета от сега:)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2012 20:47

percival написа:
Това и аз го видях ,ама беше без дата,подпис и печат ! Възможно е да е съчинено от ефрем по време на обедната му почивка.
Още повече ми направи впечатление точка 1 "Сумата която нашето дружество може да изплаща на длъжници на ПФК ЦСКА-АД ,е в размер до 5 000 000 (пет милиона ) лева."

Май не си доогледал точката :roll: Я погледни пак какво гласи.

[offtopic]1.Сумата, която нашето Дружество може да се ангажира да изплаща на ПФК "ЦСКА" АД, е в размер на 5 000 000 лева (пет милиона лева).[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 20:55

TristaNNN написа:
percival написа:

[offtopic]1.Сумата, която нашето Дружество може да се ангажира да изплаща на ПФК "ЦСКА" АД, е в размер на 5 000 000 лева (пет милиона лева).[/offtopic]

Я ти прочети по-добре какво е написано на документа, който е пуснат, като снимка.Дори е оградено с червено!

Да не говорим, че ЦСКА е ЕАД, а не АД.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 авг 2012 21:14

TristaNNN написа:
percival написа:

Колега,виждам че си "левскар" :o :) Няма да ти подчертавам ,вярвам че можеш сам да откриеш точка 1 и да я прочетеш :mrgreen:
Тия документи наш Ефремчо ги е писал на следобедното кафе :) Толкова грешки в официален документ ,няма как да има .Както писах и по-рано ,няма дата,подпис и печат !Или пък от друга страна може това да е била черновата :) И докато е ровил по кошчетата е попаднал на нея :)

Изображение

Изображение
Последна промяна от percival на 28 авг 2012 21:24, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2012 21:37

Тоя документ кърти с всяка своя точка..като започнем с адресата, който е ЕАД и продължим надолу..с шрифта на Инициативният комитет.
А съдържанието му кефи максимално :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2012 22:08

[offtopic]Приемам корекцията и си признавам грешката, само че и ти малко ме заблуди цитирайки само статията.[/offtopic]
Последна промяна от TristaNNN на 28 авг 2012 22:42, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 22:32

Кашчей написа:Тоя документ кърти с всяка своя точка..като започнем с адресата, който е ЕАД и продължим надолу..с шрифта на Инициативният комитет.
А съдържанието му кефи максимално :mrgreen:

един въпрос към теб- мислиш ли , че това наистина е на "възраждане за ЦСКА" или е журналистическа измислица на ***(доколкото разбрах) :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”