Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Тази пауза и приятелските мачове през нея ще са първия реален шанс на някоя от резервите да пробие в първия отбор. Поне в тези мачове Петев им дава шанс. Лично аз се надявам Безяк, Моци, Александров, Шоко и Костадинов да дадат заявка за титулярно място. Още повече, че Петев и да иска няма да може да ползва националите ни, включително Гулдан. С удоволствие бих присъствал на тези мачове, за мен ще са много интересни, но най-вероятно няма да имам възможност.

- D.Georgiev
- Контакти:
Някой знае ли дали нашето БФС води официална статистка за голмайсторите? Пишам защото на различни места голът за 3:1 срещу "Берое" се приписва и на Иво Иванов и на Кишада. Просто от любопитсво се интересувам кое е официалното решение.

- D.Georgiev
- Контакти:
Едната контрола (или единствената, не се знае още) ще бъде срещу сръбския "Слобода" Севойно.

D.Georgiev написа:Някой знае ли дали нашето БФС води официална статистка за голмайсторите? Пишам защото на различни места голът за 3:1 срещу "Берое" се приписва и на Иво Иванов и на Кишада. Просто от любопитсво се интересувам кое е официалното решение.
Не нашето БФС не води статистика, помня имаше едни книжки Футбол 1969 -1991, те бяха официално издание на БФС, и там нямаше съмнения - голове, мачове. Сега това БФС е пародия, а - официалния сайт - пълна скръб
За мен голмайстор е Кишада, той игра последен с топката, виж, какво е записал съдията в протокола - незнам
Между другото, много федерации от Бразилските щати - директно си слагат протоколите от мачовете в сайтовете си

С Берое си беше автогол.Знам,защото бях точно до мрежата на Берое,през второто полувреме.
С очите си видях,как Иванов в опита да изчисти центрирането на Кишада,я изпрати в тяхната мрежа.Мисля,че е записан като а.гол на Иванов,няма как да е иначе,видя се кристално ясно!
С очите си видях,как Иванов в опита да изчисти центрирането на Кишада,я изпрати в тяхната мрежа.Мисля,че е записан като а.гол на Иванов,няма как да е иначе,видя се кристално ясно!
[center]
[/center]

sneludik написа:С Берое си беше автогол.Знам,защото бях точно до мрежата на Берое,през второто полувреме.
Хмм..на репортажа се вижда друго...но щом си имал по добра гледна точка....., въпроса е съдията какво е записал, ако е гледал гърба на Ивчо Главата е ясно, записал го е него

- D.Georgiev
- Контакти:
Според правилника ако след удара на Кишада топката е влизала в очертанията и защитник я е вкарал във вратата в опит да я изчисти се брой гол на нападателя. Ако след удара топката (траекторията) не е била в очертанията, но защитник играе с нея и я вкара в мрежата тогава е автогол.

Сега се връщам от базата. Беше интересно. Играха игра помежду си. Струва ми се, обаче, че на новото момче от Словения ще му трябва още време. Много малко комбинираха с него и не можа да блесне с нещо запомнящо се.
Иначе тренираха с настроение и доста активно.
Иначе тренираха с настроение и доста активно.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
Ето малко слухове:
"Медиапул" са сериозни, така че може да се очаква че има истина в тази информация. Друг е въпросът, че няма само той да участва в тръжните процедури.
Правителството пуска на концесия две печеливши пристанища за срок от 35 години. Първото е Несебър - най-голямото по Южното Черноморие за пасажерски кораби, а другото в Лом е второто по големина на брега на Дунав за обработка на насипни товари.
Концесионерите ще бъдат определени в открита процедура, съобщи правителствената информационна служба в сряда.
По неофициална информация интерес към порта в Несебър има бизнесменът Кирил Домусчиев, който е собственик на Лудогорец, съобщи Медиапул. През 2011 г. свързано с Домусчиев дружество взе 70% от акциите на "Български морски флот" срещу 440 млн. лв., а малко по-късно получи на концесия част от пристанище Бургас.
Неотдавна бургаски медии писаха, че Домусчиев се готви да вземе и пристанището в Несебър, в което преди година държавата инвестира около 2 млн. лева. Кирил Домусчиев не беше открит за коментар.
"Медиапул" са сериозни, така че може да се очаква че има истина в тази информация. Друг е въпросът, че няма само той да участва в тръжните процедури.

Лудогорец остава единствения български тим в месечната световна класация Топ 400 на Световната федерация по футболна история и статистика:
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512
Нашите слизат от 290-та позиция на 314-та и са със 72 точки.
Динамо Загреб се изкачва от 96-то на 64-то място и е със 145.5 точки.
Редовният спаринг партньор Динамо Букурещ слиза от 105-та на 163-та позиция и е с 98 точки.
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512
Нашите слизат от 290-та позиция на 314-та и са със 72 точки.
Динамо Загреб се изкачва от 96-то на 64-то място и е със 145.5 точки.
Редовният спаринг партньор Динамо Букурещ слиза от 105-та на 163-та позиция и е с 98 точки.
[center]
[/center]