IV кръг Миньор Перник - ЦСКА 1:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: IV кръг Миньор Перник - ЦСКА
Мача с Миньор ще е същия, като предишните ако не и по-зле, защото играчите си искат парите. Не знам дали има шанс за новите. Вижда се, че с сегашните титуляри играта не върви. Напрежието им идва в повече, но тепърва лошото предстои. Надявам се, че падне ли Титан отбора ни ще блесне и ще тръгне нагоре. Титлата е химера и този сезон и времето ще се използва да се поставят основите на новия и чист ЦСКА. Все още не съм оптимист за промените, но се вижда, че с боклуците отбора ни ще стигне до дъното. Титан водят ЦСКА към фалит и сторят ли го ще ги проклинам до десето коляно. Бойко не е толкова глупав да изпусне хиляди гласове и съм сигурен, че ще натисне перничани по-един или друг начин. Промяната е задължително дори ако за нея са нужни още години!
- baerba1995
- Контакти:
Хубава страна и калпава държава- това е България в момента, интересен факт е как по времето на Александър Томов ЦСКА не получи лиценз за 900 000 лв към НАП, а сега има 60 млн дълг... БФС са съучастник на Титан, както и държавата... как се намери спонсор за държавния Левски, а за нас няма.... ква била работата? - той премиерът бил лефскар.... сега щял да ни търси спонсор.... Тангра, спонсор като ни вземат лицанза и като ни фалират не ни трябва ...тогава мераклии за ЦСКА ще има ... мекере смотано!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Мачовете да не би да почват да се дават по тв,след като този е изместен за петък ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Ще си връщат за театара от миналата година от който захлебиха
Ще видите как ще ги биеме може и ''супер игра'' да покажат,знае ли човек
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Ще си връщат за театара от миналата година от който захлебиха![]()
Клуба ни е пред закриване, вие мислите за мачове. Единственото нещо което сме длъжни да направим ние, е да пълним АБСОЛЮТНО всички стадиони до краен предел, и да изхвърлим боклука всички ЗАЕДНО, иначе няма още много да ни има. Славим се с милиони фенове в България, а в последните 20 години сме събирали най-много 35 000 на мач, е няма що! ВСИЧКИ МОЩНО НА СТАДИОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ДА ИМ ПОКАЖЕМ КОИ СМЕ НИЕ!!! Няма Офанзиви, няма Дучета, няма Глави! ВСИЧКИ КАТО ЕДИН!
П.П. От всичко което имахме ни останаха свещенните 4 букви и порутената "Армия".
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- we are the champions
- Контакти:
Крайно време е за първа победа 0:2
we are the champions написа:Крайно време е за първа победа
Абе и аз си викам същото :D Задава се опашкарско дерби :D Който победи излиза от зоната на изпадащите
Гостуването на неутрален терен може да ни помогне....1:2 
ivo_gf написа:we are the champions написа:Крайно време е за първа победа
Абе и аз си викам същото :D Задава се опашкарско дерби :D Който победи излиза от зоната на изпадащите
мача като няма да бъде на ''стадиона на мира'' имаме доста голям шанс да си вземем така чаканата първа победа
Teo написа:ivo_gf написа:we are the champions написа:Крайно време е за първа победа
мача като няма да бъде на ''стадиона на мира'' имаме доста голям шанс да си вземем така чаканата първа победа
Не си прав тука, погледни статистика от последните година-две и ще видиш, чв Миньор печели основно точки навън, миналата година примерно, втория полусезон имаме само една победа в Перник, и тя е срещу вас :D