Мачът тази неделя, няма да има нищо общо с пародията от вчера! Просто Събев има дългове към банката на една етническа партия и вчера Херо и дружина плащаха борчове. Също като миналата година за купата. Просто Пловдив не е толкова голям и тези неща се знаят! Едно от бразилчета се чуди как така Черноморец са загубили, въпреки, че щял да играе в ШЛ с..., а Цветков си го каза директно: Не ни е много заслужена "победата"! Минало заминало, борчовете трябва да се плащат!
Коко и неговите боклуци, като Витанов, който подаде топката на Жужу за втория гол, също са извън борда. 2-0 в Бургас и после реципрочно 2-0 в Пловдив, няма да има! Харесвам отбора на Бургас, но заради навежданията на Херо и Стоян Колев, ще се моля за победа на всяка цена. Черноморец е нормален отбор и не очаквам гол от засада, както беше с Локо Сф и не отсъдена дузпа, както беше с ЦСКА! Играхме с 3 силни отбора и не загубихме! Идва време и да спечелим. 3-1 за най-популярния Пловдивски отбор.
След този мач, успех!
Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Решителен мач,който ни определя развитието на сезона и трябва да търсим победа на всяка цена.Локо отслабени,но за сметка на това пък на Кокала му връзва срещу Черноморец и взе някои малко очаквани и лесни победи и със Славия и с Локо срещу нас.Да не забравя и друго съмнение,което ще трябва да проверя,а то е,че когато наш Венко играе като титуляр или влезе като резерва,процента на неспечелените мачове е доста внушителен,а като гледам май и срещу Локо ще е на линия,така че......да но този път късмета да е наша страна
Според мен този,който вкара първи гол ще си вземе мача предвид резултатността и на двете нападения 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
sure thing1926 написа:Мачът тази неделя, няма да има нищо общо с пародията от вчера! Просто Събев има дългове към банката на една етническа партия и вчера Херо и дружина плащаха борчове. Също като миналата година за купата. Просто Пловдив не е толкова голям и тези неща се знаят! Едно от бразилчета се чуди как така Черноморец са загубили, въпреки, че щял да играе в ШЛ с..., а Цветков си го каза директно: Не ни е много заслужена "победата"! Минало заминало, борчовете трябва да се плащат!
Коко и неговите боклуци, като Витанов, който подаде топката на Жужу за втория гол, също са извън борда. 2-0 в Бургас и после реципрочно 2-0 в Пловдив, няма да има! Харесвам отбора на Бургас, но заради навежданията на Херо и Стоян Колев, ще се моля за победа на всяка цена. Черноморец е нормален отбор и не очаквам гол от засада, както беше с Локо Сф и не отсъдена дузпа, както беше с ЦСКА! Играхме с 3 силни отбора и не загубихме! Идва време и да спечелим. 3-1 за най-популярния Пловдивски отбор.
След този мач, успех!

3:0
С нелоша игра и с много голови положения, загубихме и двете си гостувания
С огромна доза късмет, едно голово положение и гол, не загубихме домакинството си в Бургас срещу беззъбия ЦСКА.
Не знам какво да мисля и очаквам. Мога само да се надявам. Дано победим! Иначе става лошо, много лошо

С огромна доза късмет, едно голово положение и гол, не загубихме домакинството си в Бургас срещу беззъбия ЦСКА.
Не знам какво да мисля и очаквам. Мога само да се надявам. Дано победим! Иначе става лошо, много лошо

[center]
[/center]

petkan написа:С нелоша игра и с много голови положения, загубихме и двете си гостувания![]()
Басси, пак ли няма да мога да го гледам и този мач!

Хубавото е, че ще се видя с приятели, а от друга страна знае ли човек някои пишман фенове на "Локото" дали ще ни пуснат пак до стадиона?!
В събота можеш да имаш двоен празник! Защо се опитваш да пропуснеш такава възможност!?kartago написа:Хубавото е, че ще се видя с приятели, а от друга страна знае ли човек някои пишман фенове на "Локото" дали ще ни пуснат пак до стадиона?!

[center]
[/center]

petkan написа:В събота можеш да имаш двоен празник! Защо се опитваш да пропуснеш такава възможност!?kartago написа:Хубавото е, че ще се видя с приятели, а от друга страна знае ли човек някои пишман фенове на "Локото" дали ще ни пуснат пак до стадиона?!
Мачът е в неделя, адаш!!!!! Вече нямам нокти......изгризах ги от яд!!!!
kartago написа:petkan написа:В събота можеш да имаш двоен празник! Защо се опитваш да пропуснеш такава възможност!?kartago написа:Хубавото е, че ще се видя с приятели, а от друга страна знае ли човек някои пишман фенове на "Локото" дали ще ни пуснат пак до стадиона?!
Мачът е в неделя, адаш!!!!! Вече нямам нокти......изгризах ги от яд!!!!
Тц, не позна! В събота е

[center]
[/center]

petkan, оппааааааааааа............ те тогава станаха нещата, и това дето ти го казах по телефона отпада! А на другия ден, хихихихихихихи, си чакам подаръка!