Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Мнениеот riak4 » 28 авг 2012 01:41

JackPackage написа:
riak4 написа:Добре подгрели Атлетико.Ел Тигре също.
http://www.soccerway.com/matches/2012/08/27/spain/primera-division/club-atletico-de-madrid/athletic-club/1322955/

Безобразно слаби бяха Билбао, вратаря им ги спаси от двойно по-голяма загуба - Фалкао пропусна още 2 много изгодни положения, Адриан от дузпата пропусна сам с/у вратаря....иначе и Атлети играха доста добре, но просто съперника беше доста слаб - 16:1 удари във вратата говорят сами по себе си :roll: ;)

Щях да те помоля за анализ на мача,ако си го гледал,ама ти ме изпревари. :lol:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 авг 2012 08:24

Атлетико М не са случаен отбор и нямам нищо лично против тях, но се надявам да имат допълващи функции в Петък :mrgreen:
Те имат Фалкао? Ние имаме Иванович! :lol: Няма да е лесно, но дано е нашата Петък вечер ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
TeodorN
Контакти:

Мнениеот TeodorN » 28 авг 2012 09:17

Те имат Фалкао? Ние имаме Иванович! :lol: Няма да е лесно, но дано е нашата Петък вечер ;)

Много правилно не гледайте Фалкао как се разкарва по терена , нали се сещате че като брането го застъпи няма просто шанс да мине така лесно .

Потребителски аватар
jaso
Контакти:

Мнениеот jaso » 28 авг 2012 09:37

Иванович не се слави с бързината си :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/356/5/6/didier_drogba___signature_by_manuexp-d35fsn0.png[/wrapimg][/center]

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 28 авг 2012 10:00

Виждам голяма разлика в поведението на повечето от хората от форума на Челси откакто спечелиха Шампионската Лига.И това е естествено няма как да е другояче,все пак са шампиони.Но същото се отнася за Атлетико Мадрид.Докато миналата година Челси беше постоянно подценявания тим,а това изигра много лошо шега на всички,сега Атлетико са подценявани в този двубой.Казвате,че Челси са по-добрият отбор и аз бих се съгласил то си е така просто,но както ни беше доказано повече от веднъж понякога духа и борбеността са много по-важни,особено когато се изправяш срещу отбор който те подценява.В това отношение Атлетико са в много по-добра позиция.Те ще имат по-голямо желание да спечелят трофея.Изправят се срещу действащият европейски клубен шампион готови да докажат,че те са по-добрият отбор.Една евентуална тяхна победа би им дала криле и в първенството,което сега започна.Разбира се,че и Челси ще са пределно мотивирани все пак знаем последните години през какво е минал отбора и видяхме в крайна сметка волята им за победа до къде разтегна техните възможности,но не мисля че ще бъдат толкова колкото на Фалкао и компания.А тази компания изобщо не е от най-безобидните и една част от другите им играчи заслужават да им се обърне много повече внимание.На терена все пак излизат 11 играча от единия и другия отбор.И въпреки всичко Челси имат по голямата класа и те трябва да спечелят мача точно с това,чрез качествата на играчите си.Според мен ни чака спектакъл.Атлетико няма да се затворят и ще нападат.Аз пожелавам победа на Челси все пак следа внимателно отбора и се интересувам какво се случва в него,подкрепял съм ги и няма да спра да го правя,но ако Атлетико победят не мисля,че ще се дължи на нещо друго освен на желанието им за победа,което си е достойно както и да го погледнеш.

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 28 авг 2012 10:27

Не мисля, че Ди Матео би подценил отбор като Атлетико. Ясно е, че желанието за победа срещу европейския шампион е огромно, но това засега не помогна на други отбори. Силата на Челси този сезон е в това, че отборът е еднакво силен във фаза атака и защита. Не се притесняваме да приемем играта в нашата половина, защото сме достатъчно добри да си позволим този лукс. Като прибавим и тактическата ни грамотност, която е изцяло заслуга на Роби, не виждам как Атлетико ще се добере до купата.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 28 авг 2012 10:34

Съгласен съм с предпоследното мнение.Противникът трябва да се уважава, ВИНАГИ!А това явно не е една от силните черти на пишещите тук...

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 28 авг 2012 11:03

Wincky написа:Не мисля, че Ди Матео би подценил отбор като Атлетико. Ясно е, че желанието за победа срещу европейския шампион е огромно, но това засега не помогна на други отбори. Силата на Челси този сезон е в това, че отборът е еднакво силен във фаза атака и защита. Не се притесняваме да приемем играта в нашата половина, защото сме достатъчно добри да си позволим този лукс. Като прибавим и тактическата ни грамотност, която е изцяло заслуга на Роби, не виждам как Атлетико ще се добере до купата.

Виж миналата година малко хора виждаха и как така Челси ще стигне до финала на ШЛ,а да не говориме пък да го спечели.Всички отбори имаха по-класни играчи и по-голям колектив,бяха по-подготвени тактически,защото бяха водени от големи специалисти,а накрая всички си тръгваха разплакани.Не мисля,че Атлетико няма как да се добере до купата,защото иначе сега нямаше да играе на този финал Челси,винаги щеше да печели само един отбор и изненади нямаше да има,а тогава ще изчезне и удоволствието от това да наблюдаваш играта футбол.Топката е кръгла и не винаги има ден този,който е по-добър.Като прибавим и другите неща,които казах Атлетико има толкова шанс да спечели,колкото Челси.Просто малко повече уважение както каза човека след теб и не толкова летене в небесата(не го казвам с лошо),все пак всеки иска отбора му да печели,както искам и аз Челси да спечели.

Благодаря все пак за човечния отговор.

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 28 авг 2012 11:40

Не съм съгласен, че другите отбори са имали по-добър колектив от Челси. Именно с това спечелихме правото си да играем в този мач. Не разбирам къде съм проявил неуважение към Атлетико. Напротив, мадридчани са добър отбор. Аз просто вярвам в силите на собствения си отбор. Нормално е самочувствието ни сега да бъде по-високо, но нима нямаме основание? Прав си, че никога нищо не се знае, но аз винаги вярвам в победата на отбора си.

InVerse
Контакти:

Мнениеот InVerse » 28 авг 2012 12:13

Wincky написа:Не съм съгласен, че другите отбори са имали по-добър колектив от Челси. Именно с това спечелихме правото си да играем в този мач. Не разбирам къде съм проявил неуважение към Атлетико. Напротив, мадридчани са добър отбор. Аз просто вярвам в силите на собствения си отбор. Нормално е самочувствието ни сега да бъде по-високо, но нима нямаме основание? Прав си, че никога нищо не се знае, но аз винаги вярвам в победата на отбора си.

Не случайно казвам имаха по-добър колектив понеже това се твърдеше от другите на фенове на другите отбори които бяха победени благодарение на колектива на Челси,погледни отново какво съм написал.Това означава,че явно не са имали.Вярвай.Просто останах с впечатление,че каза че не виждаш как Атлетико ще победи,нещо което често изиграва много лошо шега на много отбори и фенове.Тук спирам,много здраве от мен и дано в петък всички тук се радват на победа на Челси.

Върни се в “Челси”