Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот TodorT » 28 авг 2012 00:22

Защо ли си мисля, че Бербо ще изненада :roll: НЕ знам защо си мисля за Юве :roll:

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Каква ще е съдбата на Бербатов?

Мнениеот BadBoy » 28 авг 2012 00:25

Каква ще е съдбата на Бербатов?
Ъ.... :roll:

Готвач
Изображение
:)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2012 00:25

gin написа:не съм вече много малък, но не мога да се похваля, че съм гледал много от легендите на българския футбол. като техника и лекота, с която се играе слагам балъков и бербатов на първо място. като футболен гений до тях нареждам стоичков, та даже и пред тях. проблемът на бербатов е, че вече няма нищо общо с българския футбол. ГЛУПАЦИ, той игра 4 години в един от 5-те най-велики отбора на планетата за всички времена. вижте къде са другите- лиерс, божинов никъде, дуисбург, някъде около кайзерслаутерн, кубан, люцерн, лех... няма нито един в серия А, примера, бундеслигата, висшата лига, лига 1, та дори и в сносен руски (московски) отбор. след бербатов всички са за вътрешна консумация и това никой не може да му го прости, че отдавна е надскочил блатото на батков и титан. да се оспорват качествата на бербатов като футболист е все едно да твърдиш, че мерцедес не могат да правят коли- малко ги карат, но пък са много скъпи. кой льольо от левски може да достигне заплата от 100к евро или лири, все тая, на седмица? никой!!! качеството си има цена и тя е поставена не от кой да е, а от САФ и тя е 100 000 в чужда валута. това най-много дразни подуенци. след боримиров и мариян христов няма нито един, който да е направил голяма кариера в топ 4 на европа. бербатов трябва да играе, а където и да отиде ще го прави, въпреки мрачните прогнози блендирани в тъмно синьо. бербата не е гонзо да е резерва в малък отбор. :mrgreen:

не им се връзвай на левскарите ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 авг 2012 00:33

gin написа:не съм вече много малък, но не мога да се похваля, че съм гледал много от легендите на българския футбол. като техника и лекота, с която се играе слагам балъков и бербатов на първо място. като футболен гений до тях нареждам стоичков, та даже и пред тях. проблемът на бербатов е, че вече няма нищо общо с българския футбол. ГЛУПАЦИ, той игра 4 години в един от 5-те най-велики отбора на планетата за всички времена. вижте къде са другите- лиерс, божинов никъде, дуисбург, някъде около кайзерслаутерн, кубан, люцерн, лех... няма нито един в серия А, примера, бундеслигата, висшата лига, лига 1, та дори и в сносен руски (московски) отбор. след бербатов всички са за вътрешна консумация и това никой не може да му го прости, че отдавна е надскочил блатото на батков и титан. да се оспорват качествата на бербатов като футболист е все едно да твърдиш, че мерцедес не могат да правят коли- малко ги карат, но пък са много скъпи. кой льольо от левски може да достигне заплата от 100к евро или лири, все тая, на седмица? никой!!! качеството си има цена и тя е поставена не от кой да е, а от САФ и тя е 100 000 в чужда валута. това най-много дразни подуенци. след боримиров и мариян христов няма нито един, който да е направил голяма кариера в топ 4 на европа. бербатов трябва да играе, а където и да отиде ще го прави, въпреки мрачните прогнози блендирани в тъмно синьо. бербата не е гонзо да е резерва в малък отбор. :mrgreen:

Не се хаби бе, човек! То да е онуй - да им го набие човек, ама то акъл - не става! :mrgreen:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 авг 2012 01:03

За сега опцията Фиорентина е най добра,дано да има шанса да поиграе още 3-4 години и да се превърне в легенда за виолетовите като една друга голяма деветка и голмайстор Габриел Батистута-Батигол.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 авг 2012 09:23

А кой беше Бербатов и защо ни занимават още с него?... :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 авг 2012 10:07

Captain Stottlemeyer написа:А кой беше Бербатов и защо ни занимават още с него?... :o

Други няма!Другите са анонимници!За влади и попуко и тяхната семейна драма ли да четем!Ахаха!Жалка и тъжна работа!Мури сараевци...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 28 авг 2012 10:23

Captain Stottlemeyer написа:А кой беше Бербатов и защо ни занимават още с него?... :o

Кой ли?Да ти кажа,въпреки че съм от Левски.Бербатов е единственият останал българин ,който е във клуб от топ4 първенствата на света и има възможност да отиде пак във силен клуб и след него дълго време няма да има такъв българин.Погледни капитана на националният ни отбор какъв трансфер прави от средняк в Турция в средняк в Русия,Божинов още е без отбор и т.н.Затова ни занимават с него!!!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 28 авг 2012 12:34

Като фен на Интер си пожелавам трансфер на Митко и дано направят ударно нападение с МИлито и Касано ! :)

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 28 авг 2012 16:10

Beck's написа:Като фен на Интер си пожелавам трансфер на Митко и дано направят ударно нападение с МИлито и Касано ! :)

И аз бих се радвал да играе в Интер. Там ще получава много по-голям шанс за изява. За съжаление обаче, преди малко се появи информация, че Юнайтед може и да задържат Митко, заради травмата на Рууни... :|

Върни се в “Футбол - Свят”