Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 18:06

Pichichi написа:Искам някой наш фен да ми обясни защо Ст. Младенов маха Адемар който ще излезе без пари на клуба и е
много по-добър футболист от Нилсон Антонио и Саша Лукас, а в сравнение с Т.Янчев като опорен халф
е все едно гледам ЯЯ Туре и взима някакви абсолютни анонимници от Кипър(Спрокел и Нилсон), натиска Титан да им подпишат
договорите след което месец по-късно си плюе в сурата като казава че въпросните играчи не ставали за ЦСКА ???

1 не се знае кой ги е довел, само можем да гадаем
2 всеки греши, както Стойчо, така и Мауриньо, да не говорим за фергюсън, който е потрошил над 100мил на вятъра
3 виж, че сините медии(май и новите ни акционери) ни настройват срещу Стойчо, като постоянно акат по неговото име. Не е нужно да им се хващаме, доказал се е вече, като футболист и треньор ;)
иначе всике греши, но нека не се нахвърляме върху легендите ни
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 авг 2012 18:14

шивача написа:
Pichichi написа:Искам някой наш фен да ми обясни защо Ст. Младенов маха Адемар който ще излезе без пари на клуба и е
много по-добър футболист от Нилсон Антонио и Саша Лукас, а в сравнение с Т.Янчев като опорен халф
е все едно гледам ЯЯ Туре и взима някакви абсолютни анонимници от Кипър(Спрокел и Нилсон), натиска Титан да им подпишат
договорите след което месец по-късно си плюе в сурата като казава че въпросните играчи не ставали за ЦСКА ???

1 не се знае кой ги е довел, само можем да гадаем
2 всеки греши, както Стойчо, така и Мауриньо, да не говорим за фергюсън, който е потрошил над 100мил на вятъра
3 виж, че сините медии(май и новите ни акционери) ни настройват срещу Стойчо, като постоянно акат по неговото име. Не е нужно да им се хващаме, доказал се е вече, като футболист и треньор ;)
иначе всике греши, но нека не се нахвърляме върху легендите ни

Представяш ли си какво би станало,ако Младенов бе постъпил както Кокала с Локо Пд.?Медиите щяха да го разнасят,че е мишка и как е напуснал кораба който потъва и все от тоя сорт.А и проблема сега не е треньора на ЦСКА,а Титан.Дано по-скоро се махнат тези боклуци от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 авг 2012 18:17

Като треньор с какво се е доказал ???
Само не ми казвай с 2-те титли защото с отбора на Божков/Стиви О и ти да беше треньор щеше да си шампион !!!
После със селекцията му при Сашо Апашо няма да коментирам най-скъпото 1-во място в А група последвало
с отнемане на лиценз.
Аз го знам като треньор който не е остранил нито един отбор дори от средно ниво в евротурнирите и то от доста опити вече.
В кой друг отбор Ст.Младенов направи нещо в Литекс ли или пък в националния ???
Стойчо не е кой знае какъв треньор, дип че плюе по Левски и му се радвате , мен обаче не ме кефи
и никога не съм му бил фен, 100 пъти предпочитам чужденец !!!
В БГ треньори няма, тука наще не им е ясно какво е да си треньор !!!
Какъв треньор може да е човек който казва за собствените юноши - "Аз работа на Ч.Знаме нямам, какво да правя там !!!"
Е само това изказване на Г-н Младенов казва много за БГ треньорите !!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 18:44

че Петрович кво направи в Ловеч :? значи и той е слаб треньор, както и всички които минаха оттам, включително и мъри, Ицо и тн.
Стойчо го носеха на ръце в Египет, би трябвало да го помниш, скоро беше. Пое ни втория полусезон и ако не бяха титан, щеше да е с три титли :!:
Искаш чужденец, ами имахме ги- Андоне, Симоне и тн. и кво стана, нещо впечатляващо ли играхме, а кви футболисти докара италянеца, като ония сърбин за 1 милион :shock:
за юношите и на мен не ми харесва, ям ме е, че изтървахме Костов, но кой не греши? Ако почна да ти изброявам грешките на моу и алекс, ще пиша до утре. Не ме разбирай погрешно, Стойчо също прави грешки, но няма по-добър избор от него, особено в момента ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2012 19:30

шивача написа:че Петрович кво направи в Ловеч :? значи и той е слаб треньор, както и всички които минаха оттам, включително и мъри, Ицо и тн.
Стойчо го носеха на ръце в Египет, би трябвало да го помниш, скоро беше. Пое ни втория полусезон и ако не бяха титан, щеше да е с три титли :!:
Искаш чужденец, ами имахме ги- Андоне, Симоне и тн. и кво стана, нещо впечатляващо ли играхме, а кви футболисти докара италянеца, като ония сърбин за 1 милион :shock:
за юношите и на мен не ми харесва, ям ме е, че изтървахме Костов, но кой не греши? Ако почна да ти изброявам грешките на моу и алекс, ще пиша до утре. Не ме разбирай погрешно, Стойчо също прави грешки, но няма по-добър избор от него, особено в момента ;)

Ще пуснеш ли видео от този незабравим момент?

По-добре не сравнявай Моу и сър Алекс по грешки със Стойчо, смешно е.Всеки работещ човек допуска грешки, но ако сравняваме успехите на Моу и Сър-а, с тези на Стойчо.....Иначе си прав-нямате алтернатива, защото сляпо вярвате само на Стойчо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 19:54

Кашчей написа:
шивача написа:че Петрович кво направи в Ловеч :? значи и той е слаб треньор, както и всички които минаха оттам, включително и мъри, Ицо и тн.

По-добре не сравнявай Моу и сър Алекс по грешки със Стойчо, смешно е.Всеки работещ човек допуска грешки, но ако сравняваме успехите на Моу и Сър-а, с тези на Стойчо.....Иначе си прав-нямате алтернатива, защото сляпо вярвате само на Стойчо.

нямам видео, но бях на стадиона и го видях :lol:

наистина е смешно, щото ония двамата клоуни са изхарчили толкова пари, колкото откакто е създадена А група умножено по 1000 :oops:
смешкото с дъфката, дето няма срама, само с наема на Тевес така набута клуба, че наСтойчо ще му трябват сто години, за да го настигне. А мау, където е бил и след него потоп :oops: Върхът му е, че успя да направи така, че Реал да играе опълченски футбол и то на бернабеу :|
ако им направя паралел, спрямо похарчени пари -успехи, цял живот няма да им стигне за да го изравнят

п.п. вярваме я, трудно е за разбиране, особено от хора с нисък интелект, комплекси и с неизличима злоба :!:

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 27 авг 2012 20:01

Титан искат да се отърват от клуба,инициативният комитет прави някакви опити да го вземе но да не плаща дългове,и засега им е през оная работа за отбора и за треньора.Но септември месец е нормално да имате поне нов треньор,ако не стане работата със нов собственик.Стойчо на фона на резултатите,е за гонене отвсякъде.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2012 20:06

шивача написа:
Кашчей написа:

нямам видео, но бях на стадиона и го видях :lol:

наистина е смешно, щото ония двамата клоуни са изхарчили толкова пари, колкото откакто е създадена А група умножено по 1000 :oops:
смешкото с дъфката, дето няма срама, само с наема на Тевес така набута клуба, че наСтойчо ще му трябват сто години, за да го настигне. А мау, където е бил и след него потоп :oops: Върхът му е, че успя да направи така, че Реал да играе опълченски футбол и то на бернабеу :|
ако им направя паралел, спрямо похарчени пари -успехи, цял живот няма да им стигне за да го изравнят

п.п. вярваме я, трудно е за разбиране, особено от хора с нисък интелект, комплекси и с неизличима злоба :!:

Шивач, ти твоят интелект с лазерна рулетка ли го мериш, та му знаеш и милиметрите височина?
Иначе, и Стойчо, а и не само той, са хвърлили луди пари за стандартите на България, само за една шампионска титла..след която не ви дадоха лиценз за ЕКТ.Аз Реал и МЮ не ги мисля, ама и с лудите пари дето дават, май и печелят луди пари.Разликата е, че при тях обикновено има нещо насреща-не всеки сезон, но има и не се хвалят с три полуфинала, последният от които преди 22 години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 20:21

от най-скъпата титла на ЦСКА, клуба изкара и най-големи приходи от трансфери. факт
това че печелят луди пари, не променя факта, че губят луди пари, че правят грешки
ако и на Стойчо му дават пари за селекция и при нас ще има нещо насреща, аналогично на техните успехи в Бг вариант
Кашчей, кажи един треньор, Българин, който да замести Стойчо, понеже е слаб, според теб

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2012 23:02

шивача написа:от най-скъпата титла на ЦСКА, клуба изкара и най-големи приходи от трансфери. факт
това че печелят луди пари, не променя факта, че губят луди пари, че правят грешки
ако и на Стойчо му дават пари за селекция и при нас ще има нещо насреща, аналогично на техните успехи в Бг вариант
Кашчей, кажи един треньор, Българин, който да замести Стойчо, понеже е слаб, според теб

И какво видя ти от тези големи приходи в ЦСКА?Нещо вложи ли се в отбора?Същото, като приходите от ШЛ в Левски.. Или пък разпродажбата на отбора им, през 95-а.Както и на вашият, през 91-а, ако не се лъжа.Голям кеф, че сте продали тоя или оня..нали?!У нас трансферни удари са продажбите, докато големите, наистина големите отбори смятат покупката на звезда от световен мащаб за трансферен удар.

Вариант на Стойчо не мога да ви дам, защото вие не признавате треньор, който не е минал като футболист през отбора ви(изключвам чужденците).За вас треньорът трябва да е с червено сърце.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”