Славия–Берое 1.09-18 часа-6:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Славия–Берое 1.09-18 часа-6:1
В 4-ия кръг гостуваме в София на Славия.В последните няколко години играем успешно срещу тях.Надявам се отново да се представим добре и да си тръгнем непобедени от стадиона в Овча купел.
Последна промяна от sandi74 на 01 сеп 2012 20:38, променено общо 1 път.
Re: Славия–Берое 1.09-18 часа
Честно казано не мислех,но след мача с Етър за мен след Левски и Лудогорец този сезон с Ботев ще сме основни претенденти за топ 4!Имаме всичко вече.Стадион,ПАРИ,футболисти и фенове.Точно в гостуванията са най-важните точки и трябва да ги истискваме докрай!Така че и ние като фенове трябва малко да зисилим подкрепата си навънка щото много лесно е у дома да подкрепяме 

Бръснара написа:Честно казано не мислех,но след мача с Етър за мен след Левски и Лудогорец този сезон с Ботев ще сме основни претенденти за топ 4!Имаме всичко вече.Стадион,ПАРИ,футболисти и фенове.Точно в гостуванията са най-важните точки и трябва да ги истискваме докрай!Така че и ние като фенове трябва малко да зисилим подкрепата си навънка щото много лесно е у дома да подкрепяме
Не знам как го реши това, защото срещу Етър бяхме трагични и за мен вината е изцяло у Ивко, но все едно рано е още за изводи. Иначе аз имам един въпрос, как определиха, че ние ще сме 4-ти, а Ботев 3-ти

БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД
-
Санде,Санде, Славия май ще ви прасне,а?
united написа:Бръснара написа:Честно казано не мислех,но след мача с Етър за мен след Левски и Лудогорец този сезон с Ботев ще сме основни претенденти за топ 4!Имаме всичко вече.Стадион,ПАРИ,футболисти и фенове.Точно в гостуванията са най-важните точки и трябва да ги истискваме докрай!Така че и ние като фенове трябва малко да зисилим подкрепата си навънка щото много лесно е у дома да подкрепяме
Не знам как го реши това, защото срещу Етър бяхме трагични и за мен вината е изцяло у Ивко, но все едно рано е още за изводи. Иначе аз имам един въпрос, как определиха, че ние ще сме 4-ти, а Ботев 3-ти
Не бих казал,че сме били чак трагични.Просто не успяхме да вкараме рано гол,а Етър си играха 11 човека отзад.Малшанса за Андонов и Мартинс доведе до голяма напрежение заради очакваната задължителна победа.На Овча Купел Славия няма как да играе дефанзивно и имаме голям шанс за 3те точки.Ако го вземем тоя мач,в 5тия кръг ще бъде страшно.

I'M BLIND!IMPRESS ME!
sandi74 написа:В 4-ия кръг гостуваме в София на Славия.В последните няколко години играем успешно срещу тях.Надявам се отново да се представим добре и да си тръгнем непобедени от стадиона в Овча купел.
Mечтите са безплатни ! Вие сте просто трагични 2-0 !
- Bojko Berojko
- Контакти:
kiririki1 написа:sandi74 написа:В 4-ия кръг гостуваме в София на Славия.В последните няколко години играем успешно срещу тях.Надявам се отново да се представим добре и да си тръгнем непобедени от стадиона в Овча купел.
А ти как разбра това? Гледал ли си поне един мач на Берое?

- Avgusta 1916
- Контакти:
kiririki1 написа:sandi74 написа:В 4-ия кръг гостуваме в София на Славия.В последните няколко години играем успешно срещу тях.Надявам се отново да се представим добре и да си тръгнем непобедени от стадиона в Овча купел.
Пък вас изобщо ви няма

Относно темата - на Овча купел играем добре , така че трябва да спазим традициите и да вземем победата.Имаме играчите и желанието да победим.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Победа над Славия и нищо друго!
На полувремето 2:0.Заслужено ни водят.Защитата е смешно трагична-разграден двор.