Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko_
Контакти:

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот kiko_ » 30 авг 2009 18:19

Сърмов 150 000 :o ако бях лефскар аз щях да дам толкова да се махне .

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот blue_dobrich » 30 авг 2009 18:21

Ами така е!!!
Вместо Грънчаров да задава въпроси за селекцията, той пише теми за взаимоотношенията си с Мъри. Сякаш ни интересуват.
Уважавам Гонзо и сигурно отгоре му говорят разни неща, ама поне той да не си затваря очите!!!
Батков си изми ръцете с ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ като Вуцов, Велев, Стоилов и Боримиров. Дано с Гонзо не се получи същото.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 авг 2009 18:22

groti написа:Абе,не разбрахте ли,че Гонзо не го мисли това. Той е изтривалка на мустакатия гад. С него си мие ръцете.Както преди 3 години Мъри уж не искаше футболисти. Няма такъв треньор,няма такъв спортен директор които да не искат по-добри футболисти. Жалко ,че не казват истината ,а позволяват да са изтривалки на Батков

100% съм съгласен ,наистина няма треньор ,който да не иска да подобрява отбора си ,може би в света само на Гуардиола не му се налага.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 30 авг 2009 18:24

yasen написа:Ето това е най-тъпото, ЦСКА обра почти всичко без Камбуров, Левски няма почти никакви качествени ПЕРСПЕКТИВНИ ФУТБОЛИСТИ, с изключение на бразилците и Тасевски, и тая шматка Гонзо, ще ми казва, че сме имали добри футболисти. Абе нашите сини журналисти няма ли най-накрая да зададат въпрос кво става със селекцията, аз такава не виждам?! Бардон и Топузаков не ги броя, защото са си наши, ама Симонович и Ортега не са за Левски, те само в Славия могат да играят.
Батков да купи поне един нападател или деф. халф, че иначе в ЛЕ ще берем срам ПАК ЗАРАДИ НЕГО!

Абе ей, шматка си ти, а не Гонзо това разбираш ли го? Вместо да ги ръсиш наред, се опитай да помагаш повече, а не да пречиш. Щом толкова ти харесва Цска взимай червеното шалче и си готов. :!: :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 30 авг 2009 18:26

НЕ ГОВОРЕТЕ ПРОТИВ МИЛИЕВ :!: :!: :!: МНОГО СИ Е ДОБЪР , НО УЕВСКИ ВМЕСТО ДА НАЛАГА БЕНЗУКАНОВЦИ И РАБЕХОВЦИ , МОЖЕ ДА НАЛАГАТ НЕГО :evil: :evil: :!: :!: :!:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 авг 2009 18:29

stefan_bg2 написа:
yasen написа:Ето това е най-тъпото, ЦСКА обра почти всичко без Камбуров, Левски няма почти никакви качествени ПЕРСПЕКТИВНИ ФУТБОЛИСТИ, с изключение на бразилците и Тасевски, и тая шматка Гонзо, ще ми казва, че сме имали добри футболисти. Абе нашите сини журналисти няма ли най-накрая да зададат въпрос кво става със селекцията, аз такава не виждам?! Бардон и Топузаков не ги броя, защото са си наши, ама Симонович и Ортега не са за Левски, те само в Славия могат да играят.
Батков да купи поне един нападател или деф. халф, че иначе в ЛЕ ще берем срам ПАК ЗАРАДИ НЕГО!

Абе ей, шматка си ти, а не Гонзо това разбираш ли го? Вместо да ги ръсиш наред, се опитай да помагаш повече, а не да пречиш. Щом толкова ти харесва Цска взимай червеното шалче и си готов. :!: :!:

щом почнахме помежду си да се нападаме....приятел всички обичаме Гонзо ,но не му прават чест тия изказвания за да прикрива финансовата немощ на мустака и е нормално да гледаме цска ,все пак са ни основния конкурент ,да не мислиш че феновете на Реал не завиждат на тези на Барса за играещия извънземен футбол отбор.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 авг 2009 18:29

zlatan написа:БАРДОН УМНИ МИ колега дойде като свободен агент.

Бъркаш, платиха към 100000 евро ;)
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 30 авг 2009 18:29

zlatan написа:БАРДОН УМНИ МИ колега дойде като свободен агент.

Бардон беше купен от Анортозис..... УМНИЯ
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 30 авг 2009 18:31

turbogena написа:
stefan_bg2 написа:

щом почнахме помежду си да се нападаме....приятел всички обичаме Гонзо ,но не му прават чест тия изказвания за да прикрива финансовата немощ на мустака и е нормално да гледаме цска ,все пак са ни основния конкурент ,да не мислиш че феновете на Реал не завиждат на тези на Барса за играещия извънземен футбол отбор.

Е да ама на този етап с това разполагаме....какво да направим. ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 авг 2009 18:32

stefan_bg2 написа:

Гонзо, като е голям мъж, що не излезе да каже истината за Батков, а дава изявления той, вместо оня Борат. После Батков като го уволни както направи с Боримиров и Сираков, ще има да ми реве.
А няма да ти отвръщам на обидите, щото явно си враждебен тип. Не ти прави чест, да обиждаш човек с по-различно мнение от твоето.

Върни се в “Архив”