Да вярно,че не приличате ....Колко човека имате от собствената школа в отбора? Или дали имате някой ,който е роден в регион Разград?
Една такава футболна еднодневка "умира" вече в Ловеч....Като се махне Домусчиев и вие ще сте същитищом нямате основата.
III кръг /"А" ПФГ/: "Пирин" ГД - "Лудогорец" FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: 3-ти кръг /"А" ПФГ/: "Пирин" ГД - "Лудогорец" FT 0:2
Честито Пламене! Вече официално и ти имаш повече мнения в нашия подфорум, отколкото в този на "любимия" ти отбор "Пирин" или които и да е друг подфорум! Ти се едва вторият с такова постижение след Илиян, нещо с което трябва да си много горд. Интересно е, че той напоследък изчезна, а се пръкна ти. Итересно е също, че пишете с едни и същи правописни и граматични грешки. Никога не сте във форума по едно и също време и нито веднъж не се подкрепихте. Той твърдеше, че е от Видин, ти от Гоце Делчев, даже гледам напоследък си решил да си го напишеш изрично. Само, че ти не ни каза нищо, което да не са написали медиите за мача. Погледни си мненията и ги ставни с колегата ти, левскар, които успя да ни даде много информация и си личеше че е бил на стадина. След това си погледни твойте жалки мнения, преписани от медии и черпили информация от други коментари. Как веднъж не ни разказа нещо повече за отбора на Гоце Делчев? Да ни дадеш някакви исторически аргументи. Как ти и Илиян сте единствените, които смятат, че "Динамо" Загреб е смешен отбор? Но всичко това може да са просто съвпадения, нали? Ако обаче не са съвпадения и сте един и същи човек аз искренно ще те съжаля наистина. Съвсем искрен съм, винаги съм съжалявал хора, които не са постигнали нищо в живота си, нямат човек до себе си, имат проблеми с общуването и единствената им радост са драсканиците в нета (може и за пари). Искренно се нядявам да не съм прав и да се окажеш само изключително ограничен човек, който все пак няма нужда от професионална помощ.

Ето ти "исторически" аргументи: Костадин Хазуров,Димитър Макриев,Б.Хазуров,Петър Занев,Г. Самокишев, Марио Метушев, Марио Близнаков ......има и още.
Какво според теб е общото между тях?
Като жокер,кажи поне един играч от Разград или Лудогорец попадал поне в разширения състав на националния в последните 60 години! Ако ми намериш такъв ще се съглася ,че не възникнахте от "нищото" благодарение на прищявката на едно първеню....
За твое сведение може да видиш от кога съм регистриран във форума.За разлика от вас дето се "пръкнахте" с появата на така наречения проект Лудогорец.И като ви гледам това сте двама-трима дето сигурно сте на заплата при "Кирето" ...
Като жокер,кажи поне един играч от Разград или Лудогорец попадал поне в разширения състав на националния в последните 60 години! Ако ми намериш такъв ще се съглася ,че не възникнахте от "нищото" благодарение на прищявката на едно първеню....
За твое сведение може да видиш от кога съм регистриран във форума.За разлика от вас дето се "пръкнахте" с появата на така наречения проект Лудогорец.И като ви гледам това сте двама-трима дето сигурно сте на заплата при "Кирето" ...
D.Georgiev написа:Честито Пламене! Вече официално и ти имаш повече мнения в нашия подфорум, отколкото в този на "любимия" ти отбор "Пирин" или които и да е друг подфорум! Ти се едва вторият с такова постижение след Илиян, нещо с което трябва да си много горд. Интересно е, че той напоследък изчезна, а се пръкна ти. Итересно е също, че пишете с едни и същи правописни и граматични грешки. Никога не сте във форума по едно и също време и нито веднъж не се подкрепихте. Той твърдеше, че е от Видин, ти от Гоце Делчев, даже гледам напоследък си решил да си го напишеш изрично. Само, че ти не ни каза нищо, което да не са написали медиите за мача. Погледни си мненията и ги ставни с колегата ти, левскар, които успя да ни даде много информация и си личеше че е бил на стадина. След това си погледни твойте жалки мнения, преписани от медии и черпили информация от други коментари. Как веднъж не ни разказа нещо повече за отбора на Гоце Делчев? Да ни дадеш някакви исторически аргументи. Как ти и Илиян сте единствените, които смятат, че "Динамо" Загреб е смешен отбор? Но всичко това може да са просто съвпадения, нали? Ако обаче не са съвпадения и сте един и същи човек аз искренно ще те съжаля наистина. Съвсем искрен съм, винаги съм съжалявал хора, които не са постигнали нищо в живота си, нямат човек до себе си, имат проблеми с общуването и единствената им радост са драсканиците в нета (може и за пари). Искренно се нядявам да не съм прав и да се окажеш само изключително ограничен човек, който все пак няма нужда от професионална помощ.
Имам същите наблюдения и съответно подозрения. Много е възможно Пламен и Илиян да са един и същ човек. Вероятността Пламен да е бил на мача в Гоце Делчев е много малка. Нека ни каже Шоко ли влезе в игра след 60-тата минута или Димо Бакалов, след като по думите му е бил зад пейката на гостите. Шоко е един такъв по-мургавичък, ако имената нищо не говорят

[center]
[/center]

Шоко "мургавичък" с плитки тип Р.Гулит. А иначе може да питаш резервния ви вратар дали някой не го е пращал отново"в Перник да копа кюмюро" заедно с юношите им.
Вероятността да не съм бил на мача е толкова колкото е вероятността Лудогорец да влезе в групите на ШЛ тази година да не кажа изобщо, която и да е година...
Искаш ли да ти пратя снимка на билета ми?
Вероятността да не съм бил на мача е толкова колкото е вероятността Лудогорец да влезе в групите на ШЛ тази година да не кажа изобщо, която и да е година...
- D.Georgiev
- Контакти:
plamen_ch написа:Шоко "мургавичък" с плитки тип Р.Гулит. А иначе може да питаш резервния ви вратар дали някой не го е пращал отново"в Перник да копа кюмюро" заедно с юношите им.
:D Шоко няма плитки. Това е Франк Гела... жалко, много жалко наистина... Каквото и да правиш вече е късно, имаше толкова много време да ни споделиш нещо, но след като те чакахме 2 дни мисля че вече е късно. Едва ли има нещо, което може да се каже или покаже и да го няма в нета.

Ако ме изчакаш 15 минути мога да ти пратя и снимка от стадиона. От терасата в къщи се вижда само северната трибуна.Но за целта като извинение ще трябва да ми пратиш по куриер до утре едно фрапе
- D.Georgiev
- Контакти:
Ех, олекна ми. Снимката сигурно можеше да е и с по-лошо качество, но все пак е някакво утешение. Да се надяваме, че наистина е това, на което прилича. А иначе снимки няма какво да ми пращаш, в нета има каквото си поискаш. Може да имаш познати там и т.н. Да приемам, че официално си втори. За връзка и конкатки с Илиян - ... абе ти си знаеш

plamen_ch написа:Ето ти "исторически" аргументи: Костадин Хазуров,Димитър Макриев,Б.Хазуров,Петър Занев,Г. Самокишев, Марио Метушев, Марио Близнаков ......има и още.
Тук пропускаш факта, че ние не сме комплексари. Никой не твърди, че Лудогорец е бил гранд или фактор в българския футбол в миналото. Беше много дълго време повече от приличен отбор в Б група. Не е бил инкубатор за таланти на национално ниво. Имаме футболист от Разград, който е играл в националния и е направил кариера на ниво в чужбина. Сега е треньор в ДЮШ. Имаме и футболист от Разград в представителния тим. Има момчета от Разград и в ДЮШ, както и от цялата страна. Проектът е много сериозен и летвата е мноооооого висока, но ти явно не разбираш това. Днешният Лудогорец е изграден почти на чисто. Като гледам 90% от българските клубове и се убеждавам, че само това е начинът нещата да стъпят на здрава основа. Да, Лудогорец има основа. Тя е последователната работа, високите цели, блестяща идея, непрестанен труд, ДЮШ и база. Няма да накараш никого да се чувства неудобно от това, че Лудогорец не е беден клуб. Парите са необходимост и това, че ги има е прекрасно. Но парите не са всичко, защото издръжката на Лудогорец не е повече отколкото на тези отбори, които показват по-слаби резулатати, а при това имат инерция, изградена база и традиции. Това, че друг клуб е беден не значи, че заслужава уважение от самосебеси. Пирин ГД заслужава такова заради борбата си от вчера. Поне това видях в материала. Не виждам да са изобилствали грубости, както някои се опитват да противодействат. Заслужава, защото малкият отбор се изправя като равен да се бори с най-добрия отбор в България. Повтарям – най-добър отбор в България. Сега знам, че пак ще извадиш от 9 кладеница вода, но само кръгъл глупак може оспорва требъл и най-доброто представяне на БГ отбор в борбата за ЕКТ през годината.
Колко ще продължи успехът на проекта Лудогорец е Божа работа! Но най-малкото някакво дребно човече, което твърди, че живее в другия край на България, където имало перфектен терен ще каже. Лудогорец се подкрепя и от общината и от бизнеса в Разград. Лудогорец има ДЮШ и е въпрос на време да започне да си произвежда футболисти. За разлика от други отбори, които визираш, на стадиона на Лудогорец не се влиза безплатно. Настоящите цени на билетите са 10 лева за масовите сектори. Понякога има билети и от 1000 и дори 2000 лева за ложите. По този начин всички подкрепяме проекта. Затова е много вероятно дълго да го има и да е фактор.
И за завършек ще ти кажа защо на българския казан в ада нямало дявол да бута грешниците да не излизат? Защото имало достатъчно желаещи в казана да топят ближния си.
За предположението, че сме на заплата - тази "гениална" идея съм чувал неведнъж и винаги съм се ядосвал на полостта на този, който лекомислено дрънка подобни глупости. Отдавна съм на ниво аз да давам заплати, не на мен да ми дават. Движещата сила да подкрепяш отбора си с доброволни усилия и като отделяш от времето си е загадка за някои...
[center]
[/center]

plamen_ch написа:Шоко "мургавичък" с плитки тип Р.Гулит. А иначе може да питаш резервния ви вратар дали някой не го е пращал отново"в Перник да копа кюмюро" заедно с юношите им.
Резервен вратар е бил Аргилашки, който дойде от Пловдив. Чворович не е бил в групата.
Последно - в 61-вата или 62-та Шоко ли влезе (наистина няма как да има плитки, косата му е къса) в игра или някой бледолик нашенец? Това е било малко преди или по-вероятно веднага след втория гол.
Странно е да си бил на мача и да пълниш постовете си с плямпания, вместо да разкажеш малко по-подробно. Или не искаш да признаеш истинските си впечатления?
[center]
[/center]