Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 14:31

Ванко_Ултраса написа:Поредния тегав мач за нас, майна.
Много тежка програма за нас , още повече че сме с много нови футболисти, които не са провели подготовка заедно и като отбор имат 3 мача на кръст.
Вие пък не сте Черноморец от миналата година - напуснаха ви най-добрите футболисти и определено сте много отслабени.
Локомотив ПД, обаче е непредсказуем отбор и това го доказа, като опроверга всички скептици, които предвиждаха да вземем точка едва на домакинството си с Миньор.
Много труден за прогнозиране мач.
Кокалът все още напипва състава, докато бургазлии са по-обиграни и подготвени от нас.
Отпред сме много беззъби, в средата горе-долу, но в защита, като че ли сме най-добре. ;)
Въпреки всичко очаквам на този мач логичното да си дойде на мястото и отбора с по-добър треньор и с по-подготвени футболисти да победи с 2:0

Пък ние колко сме зле в защита не е истина, приятелю....Мач за повдигане на самочуствието на играчите на Черноморец (ако се случи да победим де). Ако загубим - то ще е стабилен удар по него с оглед на представянето ни до момента - 3 кръга - 1 точка 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 14:31

BRF написа:Победа за Черноморец с 2:0 ;)
[offtopic]прогнозата ми е базирана на едноминутния разговор с нтодоров след вчерашния ви мач с Ботев :lol:[/offtopic]

Аз не ти ли споменах, че голове не умем да вкарваме ?...Въпреки, че на ОМВ след мача Боли и Утара ни обещаха:" Некст мач - тю голс " :geek: :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 14:33

Всичко друго, освен победа, ще е пагубно за нас. Пагубно казвам, от гледна точка за самочувствието на момчетата. Уважение към Локото, но се налага да бием. :mrgreen:
П.П. Любчо, поздрави за прекрасната тема.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 14:37

Bourgas написа:Всичко друго, освен победа, ще е пагубно за нас. Пагубно казвам, от гледна точка за самочувствието на момчетата. Уважение към Локото, но се налага да бием. :mrgreen:
П.П. Любчо, поздрави за прекрасната тема.

Тоше. Туй "налага" се да ви бием звучи, като:
Казал евнух на принцесата: " Налага се да ви онождам"
Или с думи две: Налага са, ама надали. :) :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2012 14:38

ntodorov написа:
BRF написа:Победа за Черноморец с 2:0 ;)
[offtopic]прогнозата ми е базирана на едноминутния разговор с нтодоров след вчерашния ви мач с Ботев :lol:[/offtopic]

Аз не ти ли споменах, че голове не умем да вкарваме ?...Въпреки, че на ОМВ след мача Боли и Утара ни обещаха:" Некст мач - тю голс " :geek: :)

Явно в тази ти част от разказа някой около мен много силно е ревал :roll: !В такъв случай променям прогнозата на 1:0 ;)
[offtopic]Щом неможете да вкарвате,надявайте се на автоголове :lol: при нас се получи[/offtopic]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 авг 2012 14:41

Това ще е поредният мач, в който Локомотив няма да е фаворит, но до сега изиграхме три мача в които очакванията бяха за загуба с разлика, а загуба още нямаме и съжаляваме за изпуснати победи срещу Локо София и ЦСКА. Аз се надявам на победа, защото е време да вземем такава, но и един равен, предвид състоянието ни ще е добре дошъл.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 15:59

[offtopic]Моля, другарю Тодоров, за важна тема. Благодаря за съдействието. 8-)[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 27 авг 2012 16:09

През миналия сезон , горе-долу по същото време "Черноморец" и "Локо" направиха един спиръщ дъха мач.На този мач блесна гения на Жужу ,на който за съжаление се наслаждавахме само един полусезон.До този мач и
"Черноморец" и "Локо" не блестяха в дебюта си за сезон 2011-2012 , но след него и двата тима тръгнаха нагоре. Пожелавам си пак същото и защо да не избухне сега геният на Исуф Куатара ;)

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 27 авг 2012 16:22

Всичко, различно от победа за Черноморец, ще е голяма изненада за мен.
Вчера на "Колежа" не играхте никак зле и само малшанса и добрата игра на Шеткус ви лишиха от голове.Особено положението в 1-вата минута ако беше влезнало, мача ставаше съвсеееем друг, защото нашите бяха доста лежерни в жегата и лишени от агресия.
Играете много приятен за окото комбинативен футбол, който срещу необигран отбор като локомотивския, няма как да не даде резултат.
Номер 92 и 94 в нападението ви, тези двамата огромни негри изглеждат внушително , повратливи са и бързи за ръста си ...не знам от коя джунгла ги е изнамерил Херо поредните перли, но ще порят мрежи този сезон, убеден съм...
2:0/3:1 е реалния изход от мача.
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Върни се в “Черноморец”