Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 11:07

Alvarez написа:Що за безумие? Имало две счупени седалки и врата. Ами клубът наемател на съоръжението ще ги плати и толкова. Това е клауза, която присъства във всеки стандартен договор за наем. Голям проблем станал. Неща, които се случват на всеки един мач, на всеки един стадион по света.

А сега пак ще се почне с едно голямо оправдаване. Ми нищо не е станало. Не е безумие, направо си е свръхнормално. За този град и вашите изкривени представи за подкрепа явно на чупиш, палиш, крадеш е нормално. И да осъждаш подобни прояви явно не е нормално :roll: И пак излязохте едни прависти, едни моралисти. Абе страшна работа сте ;) Че и шефа на фенклуба Ви мислел така - нищо не е станало. Дори се карал и викал на хора от ръководството. Ето това опеределено е Вашата линия на поведение.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 11:17

Ами то подобни изстъпления ще редуцират публиката до абсурда... играчите на терена да бъдат повече от публиката.
Жалки същества. Трепещи и последния интерес в Бургас. Тия момченца дори не осъзнават, че хвърлят калта на гърба си. Колкото по-бързо бъдат наказани, толкова по-добре за всички ни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 авг 2012 11:30

ntodorov написа:Ами то подобни изстъпления ще редуцират публиката до абсурда... играчите на терена да бъдат повече от публиката.
Жалки същества. Трепещи и последния интерес в Бургас. Тия момченца дори не осъзнават, че хвърлят калта на гърба си. Колкото по-бързо бъдат наказани, толкова по-добре за всички ни.

Ама мене наистина ме е ЯД и затова пиша с големи букви !! Недопостимо е да се случват такива неща ! Аз бях на мача !! на 5-6 реда НАД тези 6тимата ГЕРОИ когато те дойдоха от сектор В надъхани .. и първоначално помислих че идват да бият някого понеже малко встрани от мен имаше 1 човек със синя фланелка ( не съм сигурен дали беше на Черноморец ) и го гледаха странно. После се започна със викането от сектор В се чуваше "САМОО" , а тези въпросните 6 човека викаха "НАФТАА" и така с цел да вдигнат малко публиката и от сектор А .. до тук добре лошо няма - даже много добре ... минутата беше 35 и Нефтохимик изравни 1:1 !!! Двама от тези въпросните тръгнаха под ротондата и първоначално помислих че отиват до тоалетната .. след няколко секунди се чу ТРЯС , ТРЯС ... и бях сигурен че трошат нещо. След това отидаха и другите от групичката и чупенето продължи. В този сектор имаше само 1 от АРКУС и той стоеше вече към ложите да не пуска свободно да преминават хора без билет за там местата. В този момент Нефтохимик вкара и 2ри гол в мача и те буквално неможаха да видят какво става понеже бяха заети със други неща !! пак казвам върнете записи ако вече не сте го направили разбира се между 35 и 45 мин на мача как идват кои са що са и когато си тръгват ... ЩЕ СЕ ВИДИ ВСИЧКО СИГУРЕН СЪМ !!!
НЕ Е НОРМАЛНО БЕ ХОРА ... РАЗБЕРЕТЕ УТРЕ ПАК ЩЕ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ НА ТОЗИ СТАДИОН !!! какво по хубаво от това да се върнете на толкова добри условия ? терен , седалки , осветление , табло , тоалетни , козирки , да ти е кеф да отидеш да гледаш мача да се радваш на отбора си и да си отидеш като бял човек. Пей си, викай си , радвай се .. АМА НЕ ТРОШИ !! НЕ ПАЛИ !! НЕ КРАДИ !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 11:38

Жалка и много тъжна работа. Това е. За гамена важи стадния принцип. И, ако такива не ги изритаме от стадата си ще имаме условията на стадион Христо Ботев в Пловдив да речем. Само с бижуто, което имаме в Бургас започваме мача с настроение, за което на гореописания стадион му трябват поне 7 000 гласовити канара за да забравиш на, какво седиш и да забравиш чувството, че във всеки момент си жертва на атмосферните условия...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 13:07

За мача в Пловдив:
[offtopic]Спортно-техническия аспект от този двубой го оставям на края. Предисторията беше, че очаквахме едно трудно гостуване не толкова, че играем с Ботев, колкото, че половината ни отбор беше в лазарета, а тазгодишната ни сага около комплектоването на боеспособен отбор зацикли, като шлеп върху речно дъно. Определено имахме усета, че сме притиснати до стената и ще си играем мачовете с ограничените до критична степен наличности и средства. Преди да отпътуваме за Пловдив си стъкмихме импровизирана среща за кафе в райската за Бургазлии морска градина. Съзерцавахме доволните физиономии на хората около нас, усещахме ежедневието им и си добивахме представата, че на редовия Бургазлия нито му пука за футбол в Пловдив, нито за шествието на зелените човечета, които би трябвало да се "завръщат" в Храма. Около нас бродеше девойче пременено с екип на Нефтохимик и държеше в себе си изрезки назоваващи се с модерната думичка флаери. Това дете имаше същата фейс-безизразност, като продавачката в караваната на Черномоец. И, ако ние, като малко по-крайни фенове си мислим, че израза на лицата у тези "продавачки" трябва да съответства на нашите представи, то, какво да мислят тези момичета. Как да бъдат с физиономии на щастливо и весело Барби, като насреща си виждат само безразличие и интерес най-вече откъм сексуалната им угода отколкото към същината на занимавката или посланието, което "пръскат"...За съжаление усетихме липсата на всякакъв интерес от редовия бургазлия - бохем по природа, но само, когато е на маса..."Футбола и "кибиченето" по стадиона е за другите, нЪл има мач по Диема, пък и за кво да си трошим нервите" са първите оправдателни причини, които всеки ще чуе. Нещо повече. Усетихме, че и легендите за истинския Бургаски отбор отидоха в аналите, там, където са и успехите ни футболно-градски, т.е. - в миманса. Заигравките с история, факти, цвят на града и повече си остават "схватки" за 100 човека, които явно си нямат/ме работа и други дертове. Както и да е. Мъдрите и стари хора са казали: Туй, което слушат ушите не, е като туй, което виждат очите...Към 13 часа си поехме към воаяжа. Имахме честта да бъдем и едни от първите, които опитахме новия участък от магистралата пуснат буквално два часа преди да стъпим на него. За два часа се озовахме на сборния пункт на ОМВ преди Пловдив. Имахме цялото време на света да се видим и срещнем с непознати. Говорихме си със всякакви хора. Заговаряха ни. Беше весело, разчупено и семпло. Чакахме другите автомобили. Събрахме се навреме и използвахме едно познанство на Груд за да съчетаем, полезното с приятното и нужното. На първия вход към Пловдив ни посрещна полицейски ескорт придружаван от истински професионалисти - полицаи от специализиран отряд. Влизането ни в града беше придружено с блокиране на движение и осигуряване на кордон до самия вход на стадиона, където скъпите возила бяха грижливо паркирани и охранявани преди, по време и след самия мач. Тук е момента да окажем истинска благодарност на професионалното отношение на тези полицаи. Убеден съм, че всичките им действия бяха резонни и не се влияеха от нашите познанства с офицер от това звено. При този конвой и ескорт бих влязъл в Пловдив и с детско колело тип триколка. :) Еваллла на тези служители. Дори мисля да ги поздравим официално за перфектно изпълнения си дълг. Както корим, така и трябва да благодарим.
Мачът: Най-хубавото от екстериора на този стадион беше тревата. Новичка и все още запазена. Имайки опит от действията и творенията на чичо Митко от Онтарио - спорт си мисля, че тревната настилка в Пловдив изживява буйните си мигове на благодат и цветущо здраве, но до годинка - две - ще остарее и залинее, като Лондонското метро. Хем ще имаш нужда от нея/него, хем няма да имаш, кога да я/го освежиш. Терена определено е с по-малък размер от този на Лазур, но пък беше еднакво пригоден за футбол. Време - лудо за игра. 40 градусов морен зной и горещ вятър все едно излизащ от пастта на 20 киловатов калорифер, но пък се изживя по-лесно от бургаската влага. Мача го започнахме със Стоян Колев на вратата, защита: Венко Филип-оФ в дясно, Гошо Терзиев и Траян Дянков ( на инжекции и с контузия) в средата и Фо Поре в зоната на левия бег. Пред тях:
Тошко Паланков, Цоньо Цонков, в ляво Утара, изнесен леко в дясно Гаел ( подпомаган от Венко), Венци Христов и Яник Боли пред него. Владеехме инициативата до 10', създадохме 2-3 добри положения, като най-чистото дойде във 2', когато почти виждах топката във вратата на канарите след удар на Венци. В този момент му липсваше сила и точност на удара, които пък Вагнер имаше в 43'. Гола за Ботев падна във време, когато полувремето се доиграваше, а Черноморец контролираше нещата. Усещането, че всичко е под контрол се усилваше и от моментното успокоение по трибуните. Канарите се "надъхваха" с някакъв високоговорител, който ги разпяваше, а на моменти само говорителя се чуваше. След гола перушината им настръхна, а нашите се сринаха. Голът им дойде, колкото нелогично, толкова и естествено. Една топка беше прехвърлена далеч наляво, където Вагнер я овладя и с плътен удар я изпрати силно под гредата. Този гол нямаше как да се случи, ако Венко Филипов си беше на мястото или, ако си беше преценил позицията по-добре. Венко увисна, като прилеп с главата на долу и остави "нещата" му да бъдат свършени от Колев или "съдбата". Нито единия, нито другото помогнаха. Топката влезе във вратата ни. През втората част Венци беше изваден и на негово място заигра Дани Младенов, а на мястото на Гаел влезе Балтанов. Добри смени с оглед на представянето на титулярите. Мача се заигра в половината на Ботев, а жълтите разчитаха на контраатаки. Така ни излъгаха и при втория гол. Той пак дойде от зоната на Венко, който се беше заиграл нейде около централния кръг на терена и докато бягаше да "изгради" опека по фланга си беше напуснат от сетните си сили, които му позволиха само да протегне крак и да направи шпалир при центровката на Неделев към чичо Ваньо. Чичо Ваньо пък засече топката във вратата на Колев и, като че ли не повярва на попадението си докато не усети на гърба си няколко канара наскочили по него, като в слънчогледова нива. След тУй 2:О, какво да играеш ? Утара си правеше играта в неговоата зона. Боли се приведе на земята и печелеше всички топки с движения и стойки, които се отричат, като практически във всички физични закони, но къде с късмет, къде с воля си правеше головите ситуации. Удари и една греда, спечели няколко въздушни топки. В самия край на мача пак при една контра останахме матирани и то пак в "болната" зона, но този път късмета и ловкостта Стоянова бяха с нас. ТолкоЗ за този мач. Загубихме, а не заслужавахме. Тръгнахме си оптимисти от стадиона заради играта на момчетата. Срещнахме се и с тях на прибиране. Съжаляваха, но не изглеждаха отчаяни...както и повечето от нас де.
Спирам до тук, работа ме зове. Чух се с Владко и Петьо току що.[/offtopic]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 27 авг 2012 14:27

*
Последна промяна от natrapnika на 27 авг 2012 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 14:33

natrapnika написа:
ntodorov написа:И вие, и ние - сме си ташаааак работа - ВЕЧЕ. Вчера по икиндия едно ваше момиченце с одежди на Нафтата ( похвално) се разхождаше из Морската с "покани" за шествие и мач...Ми то горкото събираше повече интерес откъм физически данни. Докато подаваше листовките съгражданите ни ги поглеждаха и свиваха за изхвърляне в първото кошче. Някои я удостояваха с поглед в областта на емблемата, ама гледаха друго ми се чини...И толкоЗ. Бургазлии са бохеми, а футбола им градски им изстина, като Пещерска мастика в битов фризер.

Не ми се коментира нищо. ntodorov тези твой думи казват всичко за бургаската публика. И за съжаление си изключително прав. В Бургас хората не се интересуват от футбол както примерно в Пловдив. И това го доказва и вашия мач с ЦСКА и нашия срещу Чавдар. Аз лично очаквах малко повече хора вчера. Ама това е положението. Все пак сме в "Б" група може да сме доволни и на това. Днеска се разбра че има вероятност да ни върнат на Езерото. :shock: А дори се чуват слухове че има верятност и да ни закрият. :cry: . Потресен съм от всичко не ми се пише направо.

Не вярвам да се стигне чак до там...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 14:38

За закриването и аз не вярвам, но за Езерото съм на 95% убеден. Чакам включване от нашите, съжелявам, че не отидох и аз, просто спях... Че бачкането ми ме грабна от сабалям :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 14:39

natrapnika написа:
ntodorov написа:И вие, и ние - сме си ташаааак работа - ВЕЧЕ. Вчера по икиндия едно ваше момиченце с одежди на Нафтата ( похвално) се разхождаше из Морската с "покани" за шествие и мач...Ми то горкото събираше повече интерес откъм физически данни. Докато подаваше листовките съгражданите ни ги поглеждаха и свиваха за изхвърляне в първото кошче. Някои я удостояваха с поглед в областта на емблемата, ама гледаха друго ми се чини...И толкоЗ. Бургазлии са бохеми, а футбола им градски им изстина, като Пещерска мастика в битов фризер.

Не ми се коментира нищо. ntodorov тези твой думи казват всичко за бургаската публика. И за съжаление си изключително прав. В Бургас хората не се интересуват от футбол както примерно в Пловдив. И това го доказва и вашия мач с ЦСКА и нашия срещу Чавдар. Аз лично очаквах малко повече хора вчера. Ама това е положението. Все пак сме в "Б" група може да сме доволни и на това. Днеска се разбра че има вероятност да ни върнат на Езерото. :shock: А дори се чуват слухове че има верятност и да ни закрият. :cry: . Потресен съм от всичко не ми се пише направо.

На тебе не ти се пише, на нас не ни се говори. След всяка издънка на ваши фенове - звъним, говорим, обясняваме се по сто часа. И все едни голи обещания, приятел. Нищо насреща. Ама нищо. Не може такова безхаберие, разбери. Не ми е ясно доколко може да се изтърпи това. Прецаквате се сами, не го ли разбирате? Разбития фенмагазин, разбитата и нацапана каравана, откраднатия оборот, засадите зад блоковете на наши мачове, 5 ма нападат едно момче на 17 и две 15 год. момичета, разбитото и подпалено помещение, откраднатия мегафон...Какво още трябва да се случи, за да проумеете, че накрая ни ние, ни вие ще имаме(те) публика. Не виждаш ли че футбола ни е трагедия, няма резултати, няма успехи. А насреща имаш едни Барса, Байерн, Юнайтед, Милан напълно безплатно по телевизията. Няма кражби, няма студ, няма боища, няма нагласени мачове, няма черно тото.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 авг 2012 14:42

калпазанчо написа:На тебе не ти се пише, на нас не ни се говори. След всяка издънка на ваши фенове - звъним, говорим, обясняваме се по сто часа. И все едни голи обещания, приятел. Нищо насреща. Ама нищо. Не може такова безхаберие, разбери. Не ми е ясно доколко може да се изтърпи това. Прецаквате се сами, не го ли разбирате? Разбития фенмагазин, разбитата и нацапана каравана, откраднатия оборот, засадите зад блоковете на наши мачове, 5 ма нападат едно момче на 17 и две 15 год. момичета, разбитото и подпалено помещение, откраднатия мегафон...Какво още трябва да се случи, за да проумеете, че накрая ни ние, ни вие ще имаме(те) публика. Не виждаш ли че футбола ни е трагедия, няма резултати, няма успехи. А насреща имаш едни Барса, Байерн, Юнайтед, Милан напълно безплатно по телевизията. Няма кражби, няма студ, няма боища, няма нагласени мачове, няма черно тото.

+2005 ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”