Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот Авалокитешвара » 26 авг 2012 22:05

Оха, изглежда си свършихме работата вече :mrgreen:
Да идва следващата жертва ;)
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 авг 2012 23:48

Авалокитешвара написа:Оха, изглежда си свършихме работата вече :mrgreen:

Голям мач на нашите! Играха с голямо удоволствие и правиха доста красиви неща на терена,а Кастелаци кара втора младост, какви спасявания прави на тия години само той си знае :D

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 авг 2012 23:52

Ne kato da ne poznah na tochen rosonerite.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 26 авг 2012 23:58

durex написа:

Голям мач на нашите! Играха с голямо удоволствие и правиха доста красиви неща на терена,а Кастелаци кара втора младост, какви спасявания прави на тия години само той си знае :D

Определено смазахме Пескара. Явно те са доста слаби и е много вероятно да свършат последни. Както и да е, не помня кога сме стартирали сезона с подобен резултат. А що се отнася до Милан, без да съм ги гледал, според мен с този резултат оправдават и най-лошите очаквания на тифозите си и не мисля, че тази година ще са фактор в борбата за скудетото. Така че един конкурент по-малко изглежда ситуацията за нас след старта.
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 авг 2012 00:03

Авалокитешвара написа:
durex написа:

Определено смазахме Пескара. Явно те са доста слаби и е много вероятно да свършат последни. Както и да е, не помня кога сме стартирали сезона с подобен резултат. А що се отнася до Милан, без да съм ги гледал, според мен с този резултат оправдават и най-лошите очаквания на тифозите си и не мисля, че тази година ще са фактор в борбата за скудетото. Така че един конкурент по-малко изглежда ситуацията за нас след старта.

От 2006г. не се започвали първенството с победа..колкото до това, че Пескара са слаби, аз не смятам така, защото имат доста млади и нахъсани играчи, и на няколко пъти през първото полувреме едва не ни вкараха гол, но както казах Кастелаци още е класа и ни измъкна. Доста отбори ще берът ядове като гости на Пескара в това съм сигурен. А ние все още сме в начален стадии, ами като се обиграят нашите ще стане чудо, сега Перейра като застане на левия бек и тамагочито няма повече да ми трови нервите :D

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 27 авг 2012 00:17

[quote="durex"]
От 2006г. не се започвали първенството с победа..колкото до това, че Пескара са слаби, аз не смятам така, защото имат доста млади и нахъсани играчи, и на няколко пъти през първото полувреме едва не ни вкараха гол, но както казах Кастелаци още е класа и ни измъкна. Доста отбори ще берът ядове като гости на Пескара в това съм сигурен. А ние все още сме в начален стадии, ами като се обиграят нашите ще стане чудо, сега Перейра като застане на левия бек и тамагочито няма повече да ми трови нервите :D[/quotе]
Важното е, че само след един кръг застанахме там, където ни е мястото (заедно с Наполи), а конкуренцията ВЕЧЕ е зад нас. Т. е. само за един мач от новия сезон със Страмачони направихме това, което миналия не можехме да направим дори за 90 минути благодарение на предните дебили.
Сега трябва да напляскаме и Рома следващия мач и да я откажем от нещо голямо още на старта на сезона. Колкото по-бързо се отървем от максимален брой конкуренти толкова по-добре.
Юлий Цезар

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 27 авг 2012 10:55

Опаааа старата дружинка пак се е събрала , а игра ще има ли ? :twisted:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 авг 2012 12:19

Ако Фиорентина вземат Бербо ще стане много интересно! Нищо чудно да са в борбата за титлата. Като изключим Милан доста отбори се подсилиха или имат потенциал колкото през последните сезони, което е добра предпоставка за силен шампионат! Надявам се, че ЮВЕ ще материализира предимството си от това, че състава е по напред в развитието си! Натоварванията от ШЛ не трябва да са проблем за състава, които бе изграден. Проблем остава дали ще може да водим кервана в ролята на фаворити (съжалявам, ако е нескромно, но на този етап най-вероятния (което не означава напълно сигурно) бъдещ шампион на Италия е ЮВЕ. Повтарям, това не означава нищо, а само илюстрира мненията на множеството, което следи първенството и коефициентите на тото сайтовете :mrgreen: Интер, Фиорентина и Наполи ми изглеждат най-изявени конкуренти. Милан имат силни футболисти, но ще отнеме време докато се сработят и повярват. Наполи са изграден отбор, а Интер имат добро ядро от футболисти като и двата отбора имат изградено самочувствие през годините. Фиорентина прави много силна селекция и наистина очаквам да са много силни!

ПП Как играе ФРЕДИ за Интер?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 авг 2012 12:55

Sardukar написа:Ако Фиорентина вземат Бербо ще стане много интересно! Нищо чудно да са в борбата за титлата. Като изключим Милан доста отбори се подсилиха или имат потенциал колкото през последните сезони, което е добра предпоставка за силен шампионат! Надявам се, че ЮВЕ ще материализира предимството си от това, че състава е по напред в развитието си! Натоварванията от ШЛ не трябва да са проблем за състава, които бе изграден. Проблем остава дали ще може да водим кервана в ролята на фаворити (съжалявам, ако е нескромно, но на този етап най-вероятния (което не означава напълно сигурно) бъдещ шампион на Италия е ЮВЕ. Повтарям, това не означава нищо, а само илюстрира мненията на множеството, което следи първенството и коефициентите на тото сайтовете :mrgreen: Интер, Фиорентина и Наполи ми изглеждат най-изявени конкуренти. Милан имат силни футболисти, но ще отнеме време докато се сработят и повярват. Наполи са изграден отбор, а Интер имат добро ядро от футболисти като и двата отбора имат изградено самочувствие през годините. Фиорентина прави много силна селекция и наистина очаквам да са много силни!

ПП Как играе ФРЕДИ за Интер?

С една дума Машина!

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 27 авг 2012 12:58

Изображение
Последна промяна от kacho1914 на 27 авг 2012 14:45, променено общо 1 път.
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”