Да идва следващата жертва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Авалокитешвара написа:Оха, изглежда си свършихме работата вече![]()
durex написа:Авалокитешвара написа:Оха, изглежда си свършихме работата вече![]()
Голям мач на нашите! Играха с голямо удоволствие и правиха доста красиви неща на терена,а Кастелаци кара втора младост, какви спасявания прави на тия години само той си знае :D
Авалокитешвара написа:durex написа:Авалокитешвара написа:Оха, изглежда си свършихме работата вече![]()
Голям мач на нашите! Играха с голямо удоволствие и правиха доста красиви неща на терена,а Кастелаци кара втора младост, какви спасявания прави на тия години само той си знае :D
Определено смазахме Пескара. Явно те са доста слаби и е много вероятно да свършат последни. Както и да е, не помня кога сме стартирали сезона с подобен резултат. А що се отнася до Милан, без да съм ги гледал, според мен с този резултат оправдават и най-лошите очаквания на тифозите си и не мисля, че тази година ще са фактор в борбата за скудетото. Така че един конкурент по-малко изглежда ситуацията за нас след старта.
Sardukar написа:Ако Фиорентина вземат Бербо ще стане много интересно! Нищо чудно да са в борбата за титлата. Като изключим Милан доста отбори се подсилиха или имат потенциал колкото през последните сезони, което е добра предпоставка за силен шампионат! Надявам се, че ЮВЕ ще материализира предимството си от това, че състава е по напред в развитието си! Натоварванията от ШЛ не трябва да са проблем за състава, които бе изграден. Проблем остава дали ще може да водим кервана в ролята на фаворити (съжалявам, ако е нескромно, но на този етап най-вероятния (което не означава напълно сигурно) бъдещ шампион на Италия е ЮВЕ. Повтарям, това не означава нищо, а само илюстрира мненията на множеството, което следи първенството и коефициентите на тото сайтоветеИнтер, Фиорентина и Наполи ми изглеждат най-изявени конкуренти. Милан имат силни футболисти, но ще отнеме време докато се сработят и повярват. Наполи са изграден отбор, а Интер имат добро ядро от футболисти като и двата отбора имат изградено самочувствие през годините. Фиорентина прави много силна селекция и наистина очаквам да са много силни!
ПП Как играе ФРЕДИ за Интер?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта