Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 авг 2012 00:37

messi710 написа:[offtopic]Бартоломейчо, когато съберете такава агитка ела и ми се обади :) И то говорим за мач от Б група срещу Чавдар..

Изображение[/offtopic]

[offtopic]Браво на вас ... а утре проверете дали стадиона в Долно Езерово има лиценз за "Б" група . Защото едни големи зелени фенове явно много искат отбора да се върне да играе там :!:[/offtopic]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 авг 2012 00:50

Искам си Акаунта написа:
messi710 написа:[offtopic]Бартоломейчо, когато съберете такава агитка ела и ми се обади :) И то говорим за мач от Б група срещу Чавдар..

Изображение[/offtopic]

Браво на вас ... а утре проверете дали стадиона в Долно Езерово има лиценз за "Б" група . Защото едни големи зелени фенове явно много искат отбора да се върне да играе там :!:

И ще се върне!
Каквото почукало - такова отговорило ;)
Честит първи и последен мач на "Лазур"!

п.п. Много държах (и съм го писал тук във форума) двата бургаски отбора да играят на нормален стадион, при нормални условия! Така всички бургазлии, обичащи футбола, щяха да имат възможност всяка седмица да посещават мач, но заради няколко гаменчета - комплексарчета, мислещи се за "смели сърца", сега отборът, който с толкова компромиси извоюва отново да играе на нормален стадион, отново ще трябва да оре нивите на Долно Езерово :( :( Жалко за истинските привърженици на Нефтохимик :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 авг 2012 01:00

За мача - Ботев с нищо не показаха по-висока класа от тази на Черноморец. Имаха 3-4 положения, вкараха две. Ние имахме 5-6, но не вкарахме нито едно. Като не можем да вкарваме, така ще е! Честита победа на Ботев, а за нас са поуките :( Браво и за атмосферата, която правите на стадиона и начина по който подкрепяте любимците си! Прави ви чест, че не се занимавате с противниковите агитки, а подкрепяте единствено отбора си! Всички фенове на други отбори в България, могат само да се учат от вас! :( Включително и ние!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 авг 2012 01:19

Ай и аз да си кажа некомпитентното мнение
Напълно равностоен мач с подчератано притежание на топката от Черноморец . Преса от първата минута ,като В.Христов даже имаше възможност тогава за удар . До към 15 имаше един отбор на терена , а след това се видя ,че Ботев са се събудили като направиха един гол , отменен заради засада .
След паузата за пиене на вода обаче последва новия натиска на акулите и невероятната грешка на Венко филипов оставил в зоната си 2 канарчета . докат настигне човека си вече той заши един много красив гол ... никва логика няма футбола
второ полудреме същтата работа Черноморец , атакува а Ботев като домакин с 8 защитника играе .. и пак Венко Филипов изтървава нападател на Ботев , догонва го с кански мъки след като той го изчаква и с лек финт го литва , центровка и чичо Ваньо гол ... После пак наши атаки , атаки, греда , пропуски .. еми кат ти не върви , не ти върви
Да на Чирпан се засякахме с 4 фена на канарите поприказвахме съвсем нормално
направи впечатление ,че са реалисти .. както можехме да бием и с 3:0 , така можеше и да паднем днес от Вас .. с ръка на сърцето го казвам , който иска да вярва . Пък какво са казали за съгражданите ни , без коментар . в очите на слепите може и да си нещо ,ама....
И друго , тука има някои дет са пишат фенове на Ботев и специални поздрави ми пишат . Само ,че аз бях там и може и да ме е видял, ма аз не го видях . другият път еЛа поне та вида .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 27 авг 2012 02:02

Bartolomej написа:Ай и аз да си кажа некомпитентното мнение
Напълно равностоен мач с подчератано притежание на топката от Черноморец . Преса от първата минута ,като В.Христов даже имаше възможност тогава за удар . До към 15 имаше един отбор на терена , а след това се видя ,че Ботев са се събудили като направиха един гол , отменен заради засада .
След паузата за пиене на вода обаче последва новия натиска на акулите и невероятната грешка на Венко филипов оставил в зоната си 2 канарчета . докат настигне човека си вече той заши един много красив гол ... никва логика няма футбола
второ полудреме същтата работа Черноморец , атакува а Ботев като домакин с 8 защитника играе .. и пак Венко Филипов изтървава нападател на Ботев , догонва го с кански мъки след като той го изчаква и с лек финт го литва , центровка и чичо Ваньо гол ... После пак атаки , атаки, греда , пропуски .. еми кат ти не върви , не ти върви

Напълно съгласен, и първият, и вторият гол на Ботев бяха изрисувани от Венко. Толкова глупаво стоене на терена не си спомням да съм виждал досега от друг защитник на Черноморец, а гледам мачове от близо 50 години. Немощен в спринта, лесно финтиран от всеки противников нападател, неумеещ да се пласира при далечни пасове на противника, незнаещ как да застане срещу нападащ противник, оголващ безпричинно зоната си и още, и още ..... Днес унищожи труда на съотборниците си, които показаха ( с изключение може би и на Венци), че са отбор. И въпреки него, при малко повече късмет и точност на Боли, можеше и да не загубим този мач, а без него на 90% го печелихме. Нима Херо не вижда, че от това момче не става бек??????
Последна промяна от k.dimitrov на 27 авг 2012 09:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 27 авг 2012 04:01

Ей големи сте интриганти значи. Какво се опитвате да ни скарате с момчетата от Пловдив. Много ви е яд нещо че им имаме уважението. А вас никой не ви уважава. И цяла България ви се присмива. И защо изобщо коментирате отбора на Бургас Нефтохимик. Вие нямате ли си отбор да коментирате него. И като толкова ви интересува нашия мач ще ви кажа. Днеска на стадиона имаше към 4 хиляди души. От който1000,1500 само агитка създадохме атмосфера като за 10000 човека. Който е бил на стадиона може да каже за какво става въпрос. Имаше много малки дечица с зелени фланелки който бяха дошли и се радваха както на подкрепата така и на уникалните голове който направиха нашите зелени момчета. Всичко беше много добре. Да имаше и някои изцепки. И какви са тези писаници че сме си рушали Храма имаше само 2 счупени седалки. И то това си е нормално като ние всички седим върху тях. Вие се гледате да споменавате лошите неща. А не казвате нищо хубаво. Факт е че след този мач всички излезнаха от стадиона с усмивка на лица. И не спряха да пеят и извън стадиона и по улиците на Бургас. И накрая само да напиша не се притеснявайте за нас Нефтохимик ще играе следващите мачове на Храма колкото и да не ви е приятно. Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 04:19

Не съм интригант и за това ще го напиша за трети и последен път. Не съм казвал, че головете са ви нередовни, казах, че имаше един, отменен от засада. Другите два бяха хубави, особено първия, не знам какво още искате да ви кажа.
Аз също съм на мнение, че първото полувреме не е много сигурно, че прекия удар беше от линията.
Съдията не знам къде го видя да ни пидпира. Ще ти кажа само едно, Паланков в 8 минута получи при първото си единоборство картон. Докато ботевистите до края направиха доста по-груби нарушения.
Бях на стадиона и приказки от рода, че сте били по-активния отбор, са глупости. Казах си мнението кога се разиграхте.
На другия пич ше кажа, че имаше 4 момчета от Пловдив, които ги видяхме на бензиностанцията, никой не се опитвам да скарам, просто момчетата си казаха какво мислят за вас. От добро възпитание няма да го напиша.
На зелените ще задам въпрос, на кого да вярвам. На този с 4-те хиляди фена и 10 сектора агитки или на tyrant„ който написа преди това мнението си за мача.
Щом сте отбора на Бургас, защо спирките са ви разлепени с плакати, в които са снимани мачове на Черноморец? Защо девойки с фланелки раздаваха флайери за мача? Защо се оспамва целия нет с този мач? Нали сте отбора на Бургас и събирате 20 000 на всеки мач, нямате нужда си мисля от такава пропаганда.
Натрапник, покажи снимки от целия стадион.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 27 авг 2012 05:22

Bourgas написа:На зелените ще задам въпрос, на кого да вярвам. На този с 4-те хиляди фена и 10 сектора агитки или на tyrant„ който написа преди това мнението си за мача.
Щом сте отбора на Бургас, защо спирките са ви разлепени с плакати, в които са снимани мачове на Черноморец? Защо девойки с фланелки раздаваха флайери за мача? Защо се оспамва целия нет с този мач? Нали сте отбора на Бургас и събирате 20 000 на всеки мач, нямате нужда си мисля от такава пропаганда.
Натрапник, покажи снимки от целия стадион.

Вярвай на каквото си искаш това си е твоя работа. Който е бил на мача знае какво и как е било. За плакатите не мога да кажа защо е сложена тази снимка не съм ги правил аз. И никъде не сме казвали че събираме по 20 хиляди. Просто винаги сме 5 пъти повече от вас. А ние играем в "Б" група. Ако вие бяхте на наше място щяхте да сте 12 човека на стадиона. А снимка като искаш на целия стадион от нашия мач си намери сам. Аз ще ти пратя една от Пловдив да се пребройте Изображение

Браво надвишилисте бройката от 20 човека. Да не повярва човек. :o :shock: Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 07:59

Чудесно е, че ни следиш. Пак казвам, комплексите на броячите ги няма при мен и не можеш да ме засегнеш ;)
Когато Черноморец беше задочно затривам и играеше по селата в долните групи, и ходеха много повече хора от вас, още не си знаел, че има отбор Нефтохимик. По простата причина, че като те гледам, не си на повече от 16 години.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 авг 2012 08:11

natrapnika написа:Ей големи сте интриганти значи. Какво се опитвате да ни скарате с момчетата от Пловдив. Много ви е яд нещо че им имаме уважението. А вас никой не ви уважава. И цяла България ви се присмива. И защо изобщо коментирате отбора на Бургас Нефтохимик. Вие нямате ли си отбор да коментирате него. И като толкова ви интересува нашия мач ще ви кажа. Днеска на стадиона имаше към 4 хиляди души. От който1000,1500 само агитка създадохме атмосфера като за 10000 човека. Който е бил на стадиона може да каже за какво става въпрос. Имаше много малки дечица с зелени фланелки който бяха дошли и се радваха както на подкрепата така и на уникалните голове който направиха нашите зелени момчета. Всичко беше много добре. Да имаше и някои изцепки. И какви са тези писаници че сме си рушали Храма имаше само 2 счупени седалки. И то това си е нормално като ние всички седим върху тях. Вие се гледате да споменавате лошите неща. А не казвате нищо хубаво. Факт е че след този мач всички излезнаха от стадиона с усмивка на лица. И не спряха да пеят и извън стадиона и по улиците на Бургас. И накрая само да напиша не се притеснявайте за нас Нефтохимик ще играе следващите мачове на Храма колкото и да не ви е приятно.

Натрапнико,няколко неща,като почна от уголемения шрифт. Какво значи "само 2 седалки" ??? :shock: Ми днес са две,другия път 3. А ако загубите може и цял сектор. И ми говорите за "Храм" и глупости. А вратите....?? Аз ли ги счупих ?? А вероятно има и друго.
Агитката.....Бройте се колкото искате,дори по 5 пъти на мач. Не ми(ни) пука !!! Щом по твои сметки сте били 4 хил. значи сте били около 2. Знаем,че обичате да преувеличавате. И не смяташ ли,че 2 хил.човека са супер малко за официалното завръщане в Храма ?? А атмосфера за 10 000 на този стадион не е имало от ерата на силния Нефтохимик. Ама ти това вероятно не си го виждал и си мислиш,че това,което сте направили е като за 10 000. Пффф,вече няма как да се случи.
Ние отбор си имаме и си го коментираме. Вие обаче по незнайни причини решавате да си сложите пишлетата при нашите да си ги мерим. Аре намери едно мнение на фен ан Нефтохимик,където да не е намесен фактора публика !! мислите си,че броя е по-важен от качеството. Е,за това в Д.Езерово. Тъкмо ще напълните стадиона всичките 200 човека. ;)
Уважават ни,нямаш представа колко ни уважават. Аз лично не се сещам за толкова подлизурска публика като вашата. Явно си мислите,че като лижете дупета ви уважават. Да си чувал за проститука,която да я уважават ??
А от снимките,които си сложил от мача в Пловдив на мен лично ми се губят 3-ма човека. Така,че са още малко над 20. ;)
И в заключение ,пожелавам успех на Нефтохимик и много мъки на техните фенове.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”