stn написа:Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stn написа:Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.
[/center]
marmi52 написа:stn написа:Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.
![]()
Ей, аз пък да не знам, че Матей Казийски е пречил на националния отбор ! Брях-брях-брях !![]()
Много съм изостанал значи ...![]()
Заблуден съм бил, че Казийски е един от най-добрите нападатели в света ... Тц-тц ... !
Само гледайте еуфорията от представянето на Олимпиадата да не се окаже буря в чаша вода и сега да заредим едни слаби и посредствени представяния.
Говореше се, че Данчо Лазаров бил силен с връзките в Международната волейболна федерация ... Дали пък не си купихме това четвърто място, а ?![]()
И да не сме - имахме голям късмет, че се разминахме със силните отбори. Равносметката е 4 победи и 3 загуби.
Не е кой знае какво постижение, нали ?!
А Матей е голям ! Не само като играч, но и като човек !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта