IV кръг Миньор Перник - ЦСКА 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: IV кръг Миньор Перник - ЦСКА

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 21:26

GOLEADOR написа:Тогава оглозгания ЦСКА бе без звездите си,без пари за заплати,във война с БФС,без наказаните за допинг,а Левски разполагаше с най-скъпите чужденци,премиера им намери спонсор,всяка заплата там е състояние,най-голямото лоби имате в БФС,съдиите ви подкрепят,с една дума вие имате всичко.Може и да имате всичко,но треньор си нямате!И това ви провали!Сега Илиан е още нов и нищо не мога да кажа за него,но не е късно да стане като Гонзо.А ние нищичко си нямаме.Само треньора и Мораес който игра повечето мачове контузен.И въпреки всичко Стойчо за малко не стана шампион с този ЦСКА!И накара Батков да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място на Левски!А това няма кой да му го прости!За това Стойчо е Тройчо и неговите успехи са само и единствено щото му помагали по втория начин.И те така.

Боже, колко изкривена представа за света! През пролетния полусезон всеки, който не беше в добри отношения с ЦСКА, той ви би и то без да можете един ответен гол да вкарате! Левски 1:0, Черноморец 2:0, Лудогорец 1:0, Миньор 2:0. Тези, които обръщаха други отбори, но бяха в добри отношения с вас изненадващо губеха с по 3 гола разлика - Литекс 1:4 и Локо Пловдив 0:3. Ето ви ги основните играчи тогава и логиката е прозрачна.
А за всичките ви проблеми няма кой друг да е виновен, освен ръководството на клуба ви. Много хора може да са ревали по медиите, но един рев за директивата се извисяваше над всички. Както и за двете недадени дузпи в Перник, защото едната дадена я бяхте профукали.
Това помня. Иначе Стойчо ми е симпатичен от лятото, защото е в позицията на специалист, който иска да работи, но е с вързани ръце. Той не е виновен за ситуацията сега от която всички губим и като зрители и като фенове на който и да е отбор, защото интригата е по-слаба с беззъб ЦСКА.
Този сезон нещата потъват и вашите собственици са едни от виновниците, заедно с виновниците за липсата на споразумение за ТВ излъчване. Уж ще възраждаме БГ футбола, а в резултат 2 отбора потъват, един изплува. Популяризиране на играта - пълен вакуум!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 26 авг 2012 21:27

Червени_шампиони написа:
blue_lagoon написа:Вероятността това да се окаже последен мач на ЦСКА в А група е огромна. Днес написаха и че футболистите готвят масово бягство. Изхвърлянето от ЕТ пък вече е сигурно . Замислих се дали ЦСКА ще ми липсва,като Фен на Левски? Ами не няма да ми липсва ;) Сигурен съм,че и на ЦСКА няма да липсва Левски! Нали ще играят с Левски Елин Пелин и Левски Карлово :lol:

Дреме ни на оная работа, че ще сме във "В" група, и без това на всеки мач ще сме си "обичайните заподозрени", така че няма да е голяма загуба.

Даже си мисля, че ако играем по селата, гостуванията ще са много по забавни отколкото в "А" група. Верно по 300 човека максимум ще ходим, но поне ще знаеме защо сме там, а не вчера във Сливен 1500 човека, 300 подкрепяме отбора останалите чоплят семки. Питайте Дучето защо след края на мача, когато остана само "Офанзива" на стадиона защо изчезна? Нали е големия "армеец", нали милее за тоя отбор. Всъщност дори незнам дали е бил във Сливен, но важното е, че неговите хора бяха напуснали стадиона.

Как да не е бил , даже има една страхотна негова снимка ахахха

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2012 22:00

blue_lagoon написа:Вероятността това да се окаже последен мач на ЦСКА в А група е огромна. Днес написаха и че футболистите готвят масово бягство. Изхвърлянето от ЕТ пък вече е сигурно . Замислих се дали ЦСКА ще ми липсва,като Фен на Левски? Ами не няма да ми липсва ;) Сигурен съм,че и на ЦСКА няма да липсва Левски! Нали ще играят с Левски Елин Пелин и Левски Карлово :lol:

ЦСКА дали ще ти липсва или не,не е от огромно значение!Това,че ЦСКА може да отиде във В група и че няма да има дерби два сезона,не е болка за умиране!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 авг 2012 22:09

tsonpen написа:
GOLEADOR написа:Тогава оглозгания ЦСКА бе без звездите си,без пари за заплати,във война с БФС,без наказаните за допинг,а Левски разполагаше с най-скъпите чужденци,премиера им намери спонсор,всяка заплата там е състояние,най-голямото лоби имате в БФС,съдиите ви подкрепят,с една дума вие имате всичко.Може и да имате всичко,но треньор си нямате!И това ви провали!Сега Илиан е още нов и нищо не мога да кажа за него,но не е късно да стане като Гонзо.А ние нищичко си нямаме.Само треньора и Мораес който игра повечето мачове контузен.И въпреки всичко Стойчо за малко не стана шампион с този ЦСКА!И накара Батков да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място на Левски!А това няма кой да му го прости!За това Стойчо е Тройчо и неговите успехи са само и единствено щото му помагали по втория начин.И те така.

Боже, колко изкривена представа за света! През пролетния полусезон всеки, който не беше в добри отношения с ЦСКА, той ви би и то без да можете един ответен гол да вкарате! Левски 1:0, Черноморец 2:0, Лудогорец 1:0, Миньор 2:0. Тези, които обръщаха други отбори, но бяха в добри отношения с вас изненадващо губеха с по 3 гола разлика - Литекс 1:4 и Локо Пловдив 0:3. Ето ви ги основните играчи тогава и логиката е прозрачна.
А за всичките ви проблеми няма кой друг да е виновен, освен ръководството на клуба ви. Много хора може да са ревали по медиите, но един рев за директивата се извисяваше над всички. Както и за двете недадени дузпи в Перник, защото едната дадена я бяхте профукали.
Това помня. Иначе Стойчо ми е симпатичен от лятото, защото е в позицията на специалист, който иска да работи, но е с вързани ръце. Той не е виновен за ситуацията сега от която всички губим и като зрители и като фенове на който и да е отбор, защото интригата е по-слаба с беззъб ЦСКА.
Този сезон нещата потъват и вашите собственици са едни от виновниците, заедно с виновниците за липсата на споразумение за ТВ излъчване. Уж ще възраждаме БГ футбола, а в резултат 2 отбора потъват, един изплува. Популяризиране на играта - пълен вакуум!

Аз за вината на Титан не споря,но да омаловажаваш труда на хората от ЦСКА също не съм съгласен.Пък и няма как да обвиниш Илиян Илиев ,че ни е дал мача примерно.И още една дребна подробност,Стойчо дойде в ЦСКА точно след мача с Черноморец.От Останалите мачове вина има само за тази среща в Перник.Но всеки има право на слаб мач.За Мачовете с Левски и Лудогорец,ЦСКА не бе надигран.Всички видяха глезена на Мораес след дербито и там е ясно за какво става въпрос,а Лудогорец извади луд късмет в срещата с нас.Относно директивата всички повярваха,защото предпоставките за нея бяха налице-Премиера ви намира спонсор и то не кой да е , а ВТБ!Имате най-голямото лоби в БФС,а то се разправя с ЦСКА с всички легални и нелегални средства,разполагате с най-добрите футболисти и медийно разполагате с много голям комфорт!Огромната власт която застана зад Левски породи и очакванията за директивата.За това и всички повярваха в нея.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 авг 2012 22:58

Най-добре би било за всички ни, ако паднем най-много с 2:0. Иначе ше има бунтове и т.н.

ЕЕЕЕ, КАКВИ БЕЗДУШНИЦИ, С МАЛКИ СЪРЧИЦА, КАКВИ БЕЗДУШНИЦИ, СРАМ НИ Е ОТ ВАС!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 авг 2012 10:34

GOLEADOR написа:Аз за вината на Титан не споря,но да омаловажаваш труда на хората от ЦСКА също не съм съгласен.Пък и няма как да обвиниш Илиян Илиев ,че ни е дал мача примерно.И още една дребна подробност,Стойчо дойде в ЦСКА точно след мача с Черноморец.От Останалите мачове вина има само за тази среща в Перник.Но всеки има право на слаб мач.За Мачовете с Левски и Лудогорец,ЦСКА не бе надигран.Всички видяха глезена на Мораес след дербито и там е ясно за какво става въпрос,а Лудогорец извади луд късмет в срещата с нас.Относно директивата всички повярваха,защото предпоставките за нея бяха налице-Премиера ви намира спонсор и то не кой да е , а ВТБ!Имате най-голямото лоби в БФС,а то се разправя с ЦСКА с всички легални и нелегални средства,разполагате с най-добрите футболисти и медийно разполагате с много голям комфорт!Огромната власт която застана зад Левски породи и очакванията за директивата.За това и всички повярваха в нея.

E, аз като критикувам ЦСКА, не значи, че съм фен на Левски. Много елементарно подходи.
Стойчо едва ли е бил в играта за да има значение кога идва. Тези неща се решават от едни други хора, които после дори и мачовете не гледат.
Лудогорец ако не решиха да се дръпнат след гола, щеше да има още няколко и сега съвсем нямаше да ви се иска да си спомняте за оня мач, на който и без това отидохте като на заколение. Така, че не говори за надиграване. Бяхте много по-слаби, но грешно решение ви даде шанс, от който не можахте да се възползвате.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 27 авг 2012 12:14

0-1 Мисля,че ще спечелим мача,но най-важното в този момент е да не загубим ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 27 авг 2012 12:44

Ще ги бием тези 0-1 за ЦСКА къде ще е мача ???

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 авг 2012 13:01

CSKA-FOREVER1948 написа:Ще ги бием тези 0-1 за ЦСКА къде ще е мача ???

сигурно ще в Своге, ще видим ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 авг 2012 14:16

tsonpen написа:
GOLEADOR написа:Аз за вината на Титан не споря,но да омаловажаваш труда на хората от ЦСКА също не съм съгласен.Пък и няма как да обвиниш Илиян Илиев ,че ни е дал мача примерно.И още една дребна подробност,Стойчо дойде в ЦСКА точно след мача с Черноморец.От Останалите мачове вина има само за тази среща в Перник.Но всеки има право на слаб мач.За Мачовете с Левски и Лудогорец,ЦСКА не бе надигран.Всички видяха глезена на Мораес след дербито и там е ясно за какво става въпрос,а Лудогорец извади луд късмет в срещата с нас.Относно директивата всички повярваха,защото предпоставките за нея бяха налице-Премиера ви намира спонсор и то не кой да е , а ВТБ!Имате най-голямото лоби в БФС,а то се разправя с ЦСКА с всички легални и нелегални средства,разполагате с най-добрите футболисти и медийно разполагате с много голям комфорт!Огромната власт която застана зад Левски породи и очакванията за директивата.За това и всички повярваха в нея.

E, аз като критикувам ЦСКА, не значи, че съм фен на Левски. Много елементарно подходи.
Стойчо едва ли е бил в играта за да има значение кога идва. Тези неща се решават от едни други хора, които после дори и мачовете не гледат.
Лудогорец ако не решиха да се дръпнат след гола, щеше да има още няколко и сега съвсем нямаше да ви се иска да си спомняте за оня мач, на който и без това отидохте като на заколение. Така, че не говори за надиграване. Бяхте много по-слаби, но грешно решение ви даде шанс, от който не можахте да се възползвате.

Това уточнение за Младенов е заради отговора ми на това изречение"Тройчо-Директивата се беше развихрил през пролетта и как сега вие на умряло, когато няма кой да му помогне по "втория" начин, както той е свикнал."Ти си копнал моя отговор на този пост и за това помислих,че го защитаваш.И никъде не съм казал,че си от Левски а,че не можеш да обвиниш Илиев в симпатия към ЦСКА.Ако ЦСКА бе загубил от Берое,сега щеше да ми пишеш и този мач в поста си!Толкова за това кой подхожда елементарно и кой не.Що се отнася до това кой е отишъл на заколение ,това си е лично твое мнение.Просто късмета бе с вас и ви покри!Три греди са прекалено много шансове за гол за да твърдиш,че ЦСКА е бил надигран или нещо от сорта.А и Стойчо ако бе успял да вземе титлата с този състав,това трябваше да влезне в учебниците по футбол.За наше съжаление,късмета бе с Лудогорец и писането на учебници се отлага за друг път!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”