IV кръг Миньор Перник - ЦСКА 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: IV кръг Миньор Перник - ЦСКА

Мнениеот emi_cska » 26 авг 2012 17:06

мача доколкото аз знам е от 18 часа и ще се играе в Своге.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 26 авг 2012 17:12

Мисля, че дори мачът да бе на първи септември, то значение няма, понеже е почивен ден и няма как да се картотекират, т. е. това може да стане най-рано на 3-и септ. преди почивните дни, които се събират...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 авг 2012 17:16

точно в София сме повече от вас, това че хората не ходят на стадиона е друг въпрос... а и като цяло в България сме повече, това че вие имате фенове който са от вашия отбор само че се казва Левски е друг въпрос, ако се казвахте Динамо както си беше, дали изобщо някой щеше да ви смята за отбор :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 авг 2012 17:30

1-1
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 26 авг 2012 17:34

Teo написа:точно в София сме повече от вас, това че хората не ходят на стадиона е друг въпрос... а и като цяло в България сме повече, това че вие имате фенове който са от вашия отбор само че се казва Левски е друг въпрос, ако се казвахте Динамо както си беше, дали изобщо някой щеше да ви смята за отбор :lol:

Темата е друга , така че спрете да говорите за това , не вярвам да си статистик , а във всички анкети ви мачкаме , така че спора е безсмислен . Казах го по-рано , ако някой иска да говорим по този въпрос , да направи тема .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 авг 2012 20:17

onegavon написа:Последните дни се раздвижиха като хлебарки на светнала лампа. Събраха девет протоколни точки и си помислиха, че са хванали господ за шлифера. Не бързайте да злорадствате защото при нас бързо ще се решат проблемите докато при вас тепърва ще започват.

Доста добро сравнение!Браво! :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 авг 2012 20:19

Тогавашният "мощен" Галатасарай отпадна безславно в групите, а в първенството стигна едва до седмо място, но това, че ти не ги знаеш тези неща си е за твоя сметка.
Колкото до Тройчо, ти и Вия подхванахте темата за прякора му и намесихте Левски, чрез онзи мач 3:0. С каква цел е било това - не ме интересува, факт е, че не е тук мястото да говорим за Левски. Аз просто исках да си кажа мнението за това как Тройчо-Директивата се беше развихрил през пролетта и как сега вие на умряло, когато няма кой да му помогне по "втория" начин, както той е свикнал.[/quote]

Не е срамно да паднеш от по-силен или равностоен на теб,срамно е да те бият Тампере,Сараево или Мура (е,те нямат победа).А това за Тройчо му го измислихте от омраза,то за това и човека не разбира защо му викате така!Е,аз ще му кажа,така му викат щото го мразят.А за това как подмяташ,че някой му е помагал и Стойчо така бил свикнал,то за всички е ясно защо го правиш.Та ако никой не му е помогнал,как ще се е класирал пред Левски миналия сезон?Тогава оглозгания ЦСКА бе без звездите си,без пари за заплати,във война с БФС,без наказаните за допинг,а Левски разполагаше с най-скъпите чужденци,премиера им намери спонсор,всяка заплата там е състояние,най-голямото лоби имате в БФС,съдиите ви подкрепят,с една дума вие имате всичко.Може и да имате всичко,но треньор си нямате!И това ви провали!Сега Илиан е още нов и нищо не мога да кажа за него,но не е късно да стане като Гонзо.А ние нищичко си нямаме.Само треньора и Мораес който игра повечето мачове контузен.И въпреки всичко Стойчо за малко не стана шампион с този ЦСКА!И накара Батков да реве по медиите,че това е най-скъпото трето място на Левски!А това няма кой да му го прости!За това Стойчо е Тройчо и неговите успехи са само и единствено щото му помагали по втория начин.И те така.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 26 авг 2012 20:28

Вероятността това да се окаже последен мач на ЦСКА в А група е огромна. Днес написаха и че футболистите готвят масово бягство. Изхвърлянето от ЕТ пък вече е сигурно . Замислих се дали ЦСКА ще ми липсва,като Фен на Левски? Ами не няма да ми липсва ;) Сигурен съм,че и на ЦСКА няма да липсва Левски! Нали ще играят с Левски Елин Пелин и Левски Карлово :lol:

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 авг 2012 20:45

1914Списаревски написа:
Teo написа:точно в София сме повече от вас, това че хората не ходят на стадиона е друг въпрос... а и като цяло в България сме повече, това че вие имате фенове който са от вашия отбор само че се казва Левски е друг въпрос, ако се казвахте Динамо както си беше, дали изобщо някой щеше да ви смята за отбор :lol:

Темата е друга , така че спрете да говорите за това , не вярвам да си статистик , а във всички анкети ви мачкаме , така че спора е безсмислен . Казах го по-рано , ако някой иска да говорим по този въпрос , да направи тема .

В кои анкети ни мачкате? Щото аз помня една класация на гонг, в която ние бяхме повече, та понеже е синя медия се наложи да правят наново статистиката... :lol: :lol: :lol: . Иначе, няма абсолютно никакъв смисъл да спорим на тая тема, поради простата причина, че нито вие, нито ние си пълним стадионите. Като почнем да ги пълним, тогава може и да има смисъл и да се доказваме кой е по-по-най. Айде, приятна вечер, само ЦСКА.

Всички в Своге или където и да било! 0:2, време е ЦСКА да живне!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 авг 2012 21:05

blue_lagoon написа:Вероятността това да се окаже последен мач на ЦСКА в А група е огромна. Днес написаха и че футболистите готвят масово бягство. Изхвърлянето от ЕТ пък вече е сигурно . Замислих се дали ЦСКА ще ми липсва,като Фен на Левски? Ами не няма да ми липсва ;) Сигурен съм,че и на ЦСКА няма да липсва Левски! Нали ще играят с Левски Елин Пелин и Левски Карлово :lol:

Дреме ни на оная работа, че ще сме във "В" група, и без това на всеки мач ще сме си "обичайните заподозрени", така че няма да е голяма загуба.

Даже си мисля, че ако играем по селата, гостуванията ще са много по забавни отколкото в "А" група. Верно по 300 човека максимум ще ходим, но поне ще знаеме защо сме там, а не вчера във Сливен 1500 човека, 300 подкрепяме отбора останалите чоплят семки. Питайте Дучето защо след края на мача, когато остана само "Офанзива" на стадиона защо изчезна? Нали е големия "армеец", нали милее за тоя отбор. Всъщност дори незнам дали е бил във Сливен, но важното е, че неговите хора бяха напуснали стадиона.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”