Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 авг 2012 18:24

Неделя | 26 Август 2012

http://www.livesport.bg/Matey--Sajalyavam--che-ne-byah-v-London-s-otbora-70920

Но протестът ми имаше смисъл, казва Казийски

Матей Казийски даде интервю за най-големия волейболен сайт volleyball.it след края на първата седмица от подготовката на „Тренто" за новия сезон. Капитанът на световния клубен шампион говори за предстоящия сезон и за бъдещето си в националния ни отбор.

- Г-н Казийски, как се чувствате в тази фаза от подготовката?
- Добре, свършихме доста работа до момента. В личен план мога да кажа, че съм доволен от подготовката. Знаете, че при мен нещата са малко по-различни, защото за първи път имах възможността да си почина добре през лятото. Да се надявам, че ще запазим този ритъм до края на подготовката ни.

- Чувствахте ли се някак странно по време на тези почти два месеца почивка?
- Да, определено. Това е нещо, което не помня откога не ми се е случвало. Но съм доволен, че мога да започна сезона след една по-различна подготовка.

- Явно пятото не е преминало, както сте очаквали...
- Да, така е. Националният ни отбор се класира за олимпиадата и аз очаквах да играя, но нещата се развиха по друг начин.

- Съжалявате ли, че пропуснахте това голямо състезание?
- Да, разбира се. Но идеята беше да се постигне нещо, което за мен е по-важно.

- Как видяхте олимпиадата като зрител? Какво ще кажете за финала между Бразилия и Русия?
- Много интересен и емоционален мач. Вече виждахме как бразилците побеждават, но в крайна сметка руснаците направиха такъв обрат и спечелиха този почти изгубен финал.

- Ще се върнете ли в националния отбор?
- Това е нещо, което трябва да се преценява тепърва. В момента мисля за предстоящия сезон с „Тренто", но ще видим какво ще се случи, когато дойде време и за националния.

- Започва новата кампания на „Тренто" и отново ще преследвате титлите от петте състезания, в които участвате. Тази година по-лесно ли ще бъде заради липсата на турнири за националните отбори?
- Да, със сигурност ще имаме повече време - няма ги всичките тези квалификации, световната купа. Надявам се да се възползваме максимално от по-добрата програма. Ние трябва да бъдем готови да играем на много високо ниво от самото начало, защото ни предстои мачът за суперкупата на Италия.

- Откъде идва този ваш постоянен глад за победи?
- Винаги съм казвал, че е свързан както с моя характер, така и с глада на съотборниците ми. Всички момчета в отбора искат да побеждават.

Съжалява,но аз не съжалявам,а и не искам по-вече този да е част от нац.отбор.
Според мен,той трябваше да не напуска отбора и пак да си протестираше срещу Лазаров,но явно за него Италия е по важна от България.Да си стои там и ако го искат там,бих му предложил да поиска паспорт и да играе за тях.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

sandi74

Re: Матей: Съжалявам, че не бях в Лондон с отбора

Мнениеот sandi74 » 26 авг 2012 18:34

Лакея на некадърника Радо-счетоводителя да си гледа господаря и бойкота.Този мишок няма място в отбора.Вън.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 авг 2012 18:39

Ако не сте забелязали благодарение на неговият протест сега БФВ и е заведено дело за злоупотреби ! Евала на пича затова което направи !
Като го критикувате за неговото решение Вие какво направихте за разлика от него за България и БГ спорта а ?!
Свалям шапка на него и Радо които предизвикаха всичко това и сега Данчо и Компания ще си получат заслуженото !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 26 авг 2012 18:45

Интересно дали си казал същото ,когато на 17.11.1993г Наско Сираков отказа да играе в мача на "Парк де пренс".Пък после се присламчи към отбора,като видя,че се е класирал за световното в САЩ.Където игра добре между другото.Но въпроса е принципен-дали за един си съгласен,а за друг не.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 авг 2012 18:47

от iliyan на 26 Авг 2012 16:39
Ако не сте забелязали благодарение на неговият протест сега БФВ и е заведено дело за злоупотреби ! Евала на пича затова което направи !
Като го критикувате за неговото решение Вие какво направихте за разлика от него за България и БГ спорта а ?!
Свалям шапка на него и Радо които предизвикаха всичко това и сега Данчо и Компания ще си получат заслуженото !

Можеха да направят това и без да се правят на велики и незаменими.А и това не им е отборчето в Италия.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 авг 2012 18:51

от mirodes на 26 Авг 2012 16:45
Интересно дали си казал същото ,когато на 17.11.1993г Наско Сираков отказа да играе в мача на "Парк де пренс".Пък после се присламчи към отбора,като видя,че се е класирал за световното в САЩ.Където игра добре между другото.Но въпроса е принципен-дали за един си съгласен,а за друг не.

Разбира се,че бях на същото мнение,както и сега мисля,че няма играч на Левски от сегашния отбор,който да заслужава да е в националния.
Интервю на ген. Джуров:

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 26 авг 2012 18:53

caci написа:
от iliyan на 26 Авг 2012 16:39

Можеха да направят това и без да се правят на велики и незаменими.А и това не им е отборчето в Италия.

Малко или ПО-ВЕЧЕ ( :)) е направил ПО-ВЕЧЕ от форумните мишки , които могат само ПО-ВЕЧЕ да си църкат .
Вие сте водили 3 войни за тази държава и имате право да казвате , кой е българин и кой е по-малко българин .
Оставете хората да решават . Май забравят как " вашто " треньор беше отказал да играе за България ?
Последна промяна от just one is eric на 26 авг 2012 18:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 авг 2012 18:54

Ние сме щастливи, че те нямаше, за да можем да стигнем до четвъртото място, а не да отпаднем на 1/4-финала.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 26 авг 2012 18:57

Дето кезва народът "След дъжд качулка и след сватба булка"
За мен правилното решение е :
Наказание за Казийски да не играе една годна.След това да се извини публично на момчетата от отбора и на цяла България.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 26 авг 2012 18:57

sandi74 написа:Лакея на некадърника Радо-счетоводителя да си гледа господаря и бойкота.Този мишок няма място в отбора.Вън.

+1

Видя че момчета станаха 4тири и сега искал и той ама няма видя се че може и без него

Върни се в “Волейбол”