ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 25.08 18:00 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 25.08 18:00 ч.

Мнениеот vlado161 » 26 авг 2012 15:52

sure thing1926 написа:Даже и "разбит" ЦСКА играе с миналогодишния състав. Нашите футболисти доскоро не си знаеха имената. Хубавото е, че липсата на загуби засилва увереността и укрепва колектива. Една победа би ни вкарала в коловоза, но и това, което постигнахме, съвсем не е зле. 2 гостувания на софийски отбори и домакинство на предпоследния шампион. Трябва да се опитаме да не загубим в Бургас и след това идват мисля 2 седмици, в които ще има пауза заради националния отбор. Там може да се коригират някой неща, които в момента не са добри. Дано да дойде и Бибишков, че Въндев нещо не ми е на сърце, особено сле като се сетя как си тръгна преди 4 години.

как си тръгна Явор Въндев ,че нямам спомен? и къде е играл до сега?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 авг 2012 16:38

Хиксът беше логичен!
:lol:
Левски завинаги в моето сърце![

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 26 авг 2012 18:52

С тези футболисти , ако не изпаднем ще е цяло чудо :|
мъка,мъкааааа ....
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 авг 2012 20:39

Че е мъка-мъка е, брат, но пък за сметка на това гледаме истински мачове!
Просто футболистите ни играят толкова, колкото могат тва е, брат.
Ако беше Санданския пак щяхме да сме с 3 точки, щото щеше да заложи мачовете с Локо Сф и ЦСКА и щяхме да бием тук Литекс. ;)
Тоя нямаше срам да продаде мач, който го чакахме 30г....някои от нас чак почват сякаш да съжаляват за него.
Аз съм сигурен, че ако Санданския беше останал щеше да продаде и дербито на Лаута, колко му е подмолното жълто ръководство да спазарят мача...и съм сигурен, че КД щеше да налапа въдицата.
Да го забравим и тва е, майна.Едуард Ераносян е индикатора за намеренията на Марешки - върне ли се Едо, значи ще правим отбор, ама продължаваме ли с Кокалът - нищо хубаво не ни очаква.
Аз лично съм много доволен от точките дотук, щото реално погледнато с тия слаби футболисти, които до вчера не си знаеха имената и нямат проведена подготовка заедно се очакваше 3 резонни загуби.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”