Попето удари дъното - отиде в Кубан...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Попето удари дъното - отиде в Кубан...

Мнениеот ss1914 » 25 авг 2012 18:06

Viktor4o_Rs написа:Ако според теб само и единствено контузиите са причината кариерата му да е в упадък :roll:

Както и да го погледнеш имаше две тежки контузии , в най-важния момент , и след това всичко тряъгна надол .Ако имаш друго обяснение го кажи , не знам какво толко ви е направи та го мразите .
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 25 авг 2012 18:42

Голямо реване от синия лагер!Сигурно защото беше юноша на Левски но даде всичко от себе си за...Литекс!Кубан били слаби!Ами колко да са слаби...няма са на нивото на Мура Сараево и други подобни скиори!
Браво на Ивелин!Да е жив и здрав!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 авг 2012 19:02

Говориш глупости. От Спортинг не го изгониха заради контузия, а заради простотията и селската му лакомия ;) И не го мразим, поне аз, напротив, яд ме е на него, защото имаше огромен талант, а го пропиля заради чалга, курви и селящина ...
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 авг 2012 20:03

Аман от измислени футболисти.

haha

Мнениеот haha » 25 авг 2012 20:49

Не бих казал,че Кубан е дъното,но просто се очакваше от него да постигне много повече като цяло в кариерата си.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2012 02:11

Дъното щеше да удари, ако се беше върнал в България.
Аз не знам и някои тук с каква психика нареждат живота и кариерата на хора, които все пак се опитват да градят някаква.
Все едно всички сте цъфнали и вързали, та се присмивате, че и се подигравате на хора, на чието положение никога няма да бъдете !
Присмяла се мишка на лъв, че го намокрил дъжда !

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 авг 2012 08:20

определено трансфера е добър, защото отива в по-силно първенство, което през последните години се завърна трайно на европейската сцена!
ако нещо беше не наред и което му спъна кариерата, то това беше пожарния му трансфер в турския отбор!
успех му желаем в Кубан и дано още в понеделник го видим в състава им!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 авг 2012 15:33

raikonen22 написа:Но хората тук са прави, че никой български футболист не е отишъл в западен отбор, след като е започнал да играе в Турция или Русия.

Каква е разликата м/у средняк в Германия(например) и Кубан?Може би ще те забележат от Байерн,колкото Благо го забелязаха от руските грандове.Това им е тавана на нашите "звезди" и те предпочитат да играят за този средняк,който дава повече пари.Дреме му на него дали е западна Европа,Русия,Япония,Ю.Корея или Китай,важното е кой плаща повече.

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 26 авг 2012 15:48

От тези 30 и кусур коментари разбрах само ,че руското първенство е по-добро от турското и че Ивелин Попов и Валери Божинов си приличят по това ,че и двамата не стават за нищо ..

Попето е ''ударил кьоравото" - ще си пие водка и ще си чука руси тесни пички и изобщо няма да го боли к.р за националния ни отбор ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 26 авг 2012 17:16

Viktor4o_Rs написа:Говориш глупости. От Спортинг не го изгониха заради контузия, а заради простотията и селската му лакомия ;) И не го мразим, поне аз, напротив, яд ме е на него, защото имаше огромен талант, а го пропиля заради чалга, курви и селящина ...

Става въпрос за Манчестър Сити , от тогава кариерата му върви надол , а това в Спортинг го направи , за да вкара гол и да възроди кариерата си .

Върни се в “Футбол - Свят”