IV кръг Миньор Перник - ЦСКА 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: IV кръг Миньор Перник - ЦСКА

Мнениеот L_Messi » 26 авг 2012 14:23

Точно, защото се сменя собственика, би трябвало да има очаквания за по-добри времена, поне аз така си мисля. А иначе пролетта ЦСКА наистина можеше да картотекира новите си попълнения, сред които "блестяха" имената на Коста Янев и Ники Дюлгеров :)
Делянски, това за Миньор не знам откъде го измисли, миналата пролет беше пределно ясно по чия свирка играят перничани.
Колкото до Тройчо, прякорът му идва от двете тройки, които му писаха при един от резилите му на международната сцена, където нямаше как да разчита на някой ДиДжей да му поръчва желаната свирня ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2012 14:33

L_Messi написа:Точно, защото се сменя собственика, би трябвало да има очаквания за по-добри времена, поне аз така си мисля. А иначе пролетта ЦСКА наистина можеше да картотекира новите си попълнения, сред които "блестяха" имената на Коста Янев и Ники Дюлгеров :)
Делянски, това за Миньор не знам откъде го измисли, миналата пролет беше пределно ясно по чия свирка играят перничани.
Колкото до Тройчо, прякорът му идва от двете тройки, които му писаха при един от резилите му на международната сцена, където нямаше как да разчита на някой ДиДжей да му поръчва желаната свирня ;)

Аз пък мислех,че прякорът му идва от един друг мач срещу вас! :lol:
П.П.Колкото до ''резила'' с турците,щом като това е ''резил'',то това означава,че и вашто 5:0 срещу Барселона и 5:0 срещу Спортинг е ''резил''!
Последна промяна от delqnski47 на 26 авг 2012 14:34, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 26 авг 2012 14:34

Отново,ще е скучен мач,и може би 0:0.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2012 14:36

david_villa написа: :lol: :lol: Миналия полусезон ЦСКА нямаше проблеми да картотекира половината си състав, не се сменяше собственика, не отпадна от ЛЕ и пр. Кризата е доста по-задълбочена.
ПС: И ЦСКА не почваше с 4 мача извън столицата срещу трудни съперници.
ПС: "Тройчо" идва от един мач през есента на 2002ра от десетия кръг, нали? :lol:

Да,ама те ''по дефолт'' продължават да си го наричат Тройчо и не осъзнават колко се излагат!Даже съм сигурен,че всеки път Стойчо като си види прякора на някой плакат в Сектор Б и се залива от смях :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 авг 2012 14:37

delqnski47 написа:
david_villa написа: :lol: :lol: Миналия полусезон ЦСКА нямаше проблеми да картотекира половината си състав, не се сменяше собственика, не отпадна от ЛЕ и пр. Кризата е доста по-задълбочена.
ПС: "Тройчо" идва от един мач през есента на 2002ра от десетия кръг, нали? :lol:

Да,ама те ''по дефолт'' продължават да си го наричат Тройчо и не осъзнават колко се излагат!Даже съм сигурен,че всеки път Стойчо като си види прякора на някой плакат в Сектор Б и се залива от смях :lol:

Та чак плаче.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 14:38

Живко6461 написа:
sizif написа:Поредната гавра на бфс.Преместиха мача за 31 август защото ако беше на на другия ден в ЦСКА щяха да играят всички нови футболисти.

Възможно ли е (физически и юридически) на 01.09.2012 г. да се картотекират футболисти и те да играят същия ден?
Извинявам се за некомпетентността и проявената липса на старание да проверя съответните документи?

Да допълня, че е събота.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2012 14:39

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

Та чак плаче.

Еми може,ако сте го написали и......неграмотно :lol: :lol: :lol: :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 авг 2012 14:44

delqnski47 написа:Еми може,ако сте го написали и......неграмотно :lol: :lol: :lol: :lol:

Вие сте по грамотността. С тези декларации само писменост ви е в главата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 авг 2012 15:08

delqnski47 написа:
L_Messi написа:Точно, защото се сменя собственика, би трябвало да има очаквания за по-добри времена, поне аз така си мисля. А иначе пролетта ЦСКА наистина можеше да картотекира новите си попълнения, сред които "блестяха" имената на Коста Янев и Ники Дюлгеров :)

Аз пък мислех,че прякорът му идва от един друг мач срещу вас! :lol:
П.П.Колкото до ''резила'' с турците,щом като това е ''резил'',то това означава,че и вашто 5:0 срещу Барселона и 5:0 срещу Спортинг е ''резил''!

Сравнението между Галатасарай и Спортинг бих го приел, но това с Барса - ще ме прощаваш, ама беше малко глупаво от твоя страна.

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 26 авг 2012 15:18

Всички мощно в Своге и 2:0 за Миньороооо :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Върни се в “ЦСКА”