25.08.12 - Монтана - ЛЕВСКИ /3 кръг, А група/ - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 25.08.12 - Монтана - ЛЕВСКИ /3 кръг, А група/ - 0:2
Вкарахме гол с глава след центриране от корнер
Не помня откога не се е случвало това, при все че винаги сме имали високи бранители.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:Вкарахме гол с глава след центриране от корнерНе помня откога не се е случвало това, при все че винаги сме имали високи бранители.
Мюлдер от тях ли е?
blue avalanche написа:TristaNNN написа:Вкарахме гол с глава след центриране от корнерНе помня откога не се е случвало това, при все че винаги сме имали високи бранители.
Мюлдер от тях ли е?![]()
![]()
Като за бек си е доста висок, все пак 181 см не са никак малко. Вчера Мюлдер, следващата седмица Ели, сетне Везалов ... трябва да се почне отнякъде
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Вкарахме гол с глава след центриране от корнерНе помня откога не се е случвало това, при все че винаги сме имали високи бранители.
Последният път май беше голът на Иво Иванов при 1:0 срещу Черно море.
- ralka_levskarka
- Контакти:
valiooooo написа:Мюлдер и Карвальо като вкараха,замерваха ли ги с банани?
Какво стана с фланелката на Бандаловски? Нея метнахте ли я на някъде другаде?
П.С. доста добър гол на Мюлдер, вратарчето не мръдна.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
valiooooo написа:Мюлдер и Карвальо като вкараха,замерваха ли ги с банани?
Не, никой не ги е замерял с банани, НО !!!! Просташко отношение от страна на някой фенове.... фрази като "Маймуно, умри" и "Базиилеее, да пукнеш дано" СА ПРОСТАШКИ и не прилягат на агитката ни, която твърди, че е европейка! Срамота е !!!
- Обичам Левски
- Контакти:
ralka_levskarka написа:valiooooo написа:Мюлдер и Карвальо като вкараха,замерваха ли ги с банани?
Какво стана с фланелката на Бандаловски? Нея метнахте ли я на някъде другаде?![]()
П.С. доста добър гол на Мюлдер, вратарчето не мръдна.
Да и на мен страшно ми хареса.Всъщност незнам откога не сме вкарвали точно такъв гол
Рутинна победа в жегата. Много хубав гол на Мюлдер, дано по-често да има такива изпълнения. Всеки по-сериозен отбор разчита и на голове от защитата ... да си спомним головете на Топчо, Томашич и в по-далечното минало на Ники Илиев.
Чакаме Морето, където ще е тегав затворен мач, но все пак 2-0
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
lazio1997
- Контакти:
Синьо сърце написа:Levskar_90 написа:Трябваше копелето и другите некадърници, да ядат шутове и тупаници, че да разберат че играят в Отбора на Народа.
За мега резила в Сараево може малко да се реабилитират ако от 15 мача постигнат 15 победи.
За този резил не могат с нищо да се реабилитират, а мен ме е по-яд от теб за Сараево по обясними причини. Това обаче не значи да се плюе наред и да се маже с лайнарката отгоре!
За този резил наистина не могат да се реабилитират, но и след като размислих доста по въпроса осъзнах, че не трябва да се плюе наред и да се маже с лайнарката отгоре.
Така, че вече съм спокоен
olimpi написа:Рутинна победа в жегата. Много хубав гол на Мюлдер, дано по-често да има такива изпълнения. Всеки по-сериозен отбор разчита и на голове от защитата ... да си спомним головете на Топчо, Томашич и в по-далечното минало на Ники Илиев.
Никито беше от друго измерение, само със задни ножици ги праскаше