ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/
4-ти кръг,значи 4:0 за Левски.Напред,към титлата. 
- levski_4_life
- Контакти:
MORSKI написа:Toва не е Стефан Генов, а Краси Колев, който ви е треньор на вратарите в момента... Толкова си знаете и треньорите явно...
Труден мач за нас, иска ми се поне до х да стигнем, но едва ли.... Най-вероятно ще биете с 1, 2:0
http://www.sportal.bg/statistics_manage ... &season=88
Информацията е от Спортал.
-
blue_lagoon
MORSKI написа:Toва не е Стефан Генов, а Краси Колев, който ви е треньор на вратарите в момента... Толкова си знаете и треньорите явно...
Труден мач за нас, иска ми се поне до х да стигнем, но едва ли.... Най-вероятно ще биете с 1, 2:0
Знака си го уцелил,само че по-смело с цифрите! Върти ми се едно 4,5 на нула за Левски! Пътя към Б група е дълъг ,но сигурен за някои.
levski_4_life написа:bez-nick написа:По коя телевизия само не разбрах
Не е ясно, но мисля, че ще е по ТВ, която има първи избор, защото ПРЕДПОЛАГАМ това ще е най-интересния мач от следващия кръг (но не ги знам Лудогорец и ЦСКА с кой са, ако са с някой по-добър, може мача да е и на телевизията с втори избор). Обаче не ги знам коя е с първи, коя с втори ..
ЦСКА гостува в Перник (прогноза 3:0
По темата 2:0 за сините.
- зеленобелия
- Контакти:
3-0 До като ТИМ са шефове на Ч. море нищо добро не ни очаква.
-
blue_lagoon
зеленобелия написа:3-0 До като ТИМ са шефове на Ч. море нищо добро не ни очаква.
Напълно съм съгласен с теб. Тим отдавна трябваше да сте ги изритали. Нито стадиона ви оправиха,нито отбора ви върви нагоре с тях. Разкарайте ги. Тоя Марешки не е ли варненец и ако да ,защо не ви взе той,или няма чак толкова много мангизи?
Нека се съберем 10 000 на Герена и разгрома е сигурен .. 4:1 и напред към титлата
Левски София 1914
Bojko Berojko написа:S1914 написа:4:0
Левски набира скорост, разликата в класите са голяма, а това е един от най-често срещаните резултати между двата отбора на Герена.
Има ли повече от 10000 на стадиона разгрома е гарантиран.
Левски да набира скорост със спирачката Илиев? Време му е за издънка .
Илиев ви направи отбор и донесе купа за отбора. Трофей, който може и да не видите отново. Освен това остана в Берое и в Б група и без заплата. Много селско и жалко е да има негативи към него от Стара загора.
- зеленобелия
- Контакти:
blue_lagoon написа:зеленобелия написа:3-0 До като ТИМ са шефове на Ч. море нищо добро не ни очаква.
Напълно съм съгласен с теб. Тим отдавна трябваше да сте ги изритали. Нито стадиона ви оправиха,нито отбора ви върви нагоре с тях. Разкарайте ги. Тоя Марешки не е ли варненец и ако да ,защо не ви взе той,или няма чак толкова много мангизи?
Той и Домусчиев искаше да ни вземе,но нашите мутри не ни дават.Явно са решили да ни закопаят на дъното.