Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 23 авг 2012 10:53

Това са тъпи инсинуации, че Стойчо е взимал комисионни. Стойчо ако не беше в ЦСКА последната половин година, ЦСКА до сега да се е разпаднал. Спрете да го мачкате Стойчо! Той е истински цесекар. Ако искате да станем като Левски дето само се плюят Наско с Гонзо, Боримиров с Батков и кой ли още не, си говорете глупости. Няма смисъл да лаете просто!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2012 09:30

danko_sot написа:Това са тъпи инсинуации, че Стойчо е взимал комисионни. Стойчо ако не беше в ЦСКА последната половин година, ЦСКА до сега да се е разпаднал. Спрете да го мачкате Стойчо! Той е истински цесекар. Ако искате да станем като Левски дето само се плюят Наско с Гонзо, Боримиров с Батков и кой ли още не, си говорете глупости. Няма смисъл да лаете просто!

Да,Стойчо е "истински цесекар" и работи за едната кауза/харизма... :mrgreen:
Той,ЦСКА се е разпаднал.Само на вас ви се струва,че не е! ;)
Що се отнася до "плюенето"-не е наш патент.Справка-Жеков,Никодимов,Майкъла... :oops:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:26

blue avalanche написа:
danko_sot написа:Това са тъпи инсинуации, че Стойчо е взимал комисионни. Стойчо ако не беше в ЦСКА последната половин година, ЦСКА до сега да се е разпаднал. Спрете да го мачкате Стойчо! Той е истински цесекар. Ако искате да станем като Левски дето само се плюят Наско с Гонзо, Боримиров с Батков и кой ли още не, си говорете глупости. Няма смисъл да лаете просто!

Що се отнася до "плюенето"-не е наш патент.Справка-Жеков,Никодимов,Майкъла... :oops:

бъркаш, отново! Соколето е първия, който е започнал с плюването, и по отборчето ви и по Гунди(лека им пръст), после минаваме през гибона, батето, та до урсула :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

miki85
Контакти:

Армейци докога ще търпим?

Мнениеот miki85 » 25 авг 2012 20:03

Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Армейци докога ще търпим?

Мнениеот obi4am_pirin » 25 авг 2012 20:06

Браво троянец!хехе!цска е мъка но Стойчо не е виновен!Освен да влезе той да вкара!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 авг 2012 20:10

miki85 написа:Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................

Страшно много комплекси.Защо не вземеш ти да станеш треньор или нападател.Като гледам си капацитет и експерт от класа. :) :) :) С този материал(разбирай футболисти) толкова.Рибата се вмирисва от главата.
Последна промяна от sandi74 на 25 авг 2012 20:11, променено общо 1 път.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 25 авг 2012 20:11

miki85 написа:Този смешник Стойчо Младенов. Докога този жалък човек ще излага името и марката на ЦСКА. Този човек няма достойнство , този човек вече загуби цялото ми уважение. Този човек ,ако беше истински мъж трябваше да подаде оставка още след резила с Мура. НЯмам думи без отбелязан гол 3ти мач поред от наш футболист (автогола в бургас не го смятам за наше попадение)Просто не може да продължава така. Махай се Стойчо докато е време и остави друг да ти оправя разградения двор. Не спря да реве откакто е дошъл , един път не стана като мъж и не каза аз съм виновен, съжалявам. Само припомням ,че Радуканов беше изгонен заради 1 загуба и 1 равен ..............................

А до кога ще търпим, смешни комплексари като теб да плюят по една от най-големите легенди на ЦСКА и да срамят ЦСКА?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 авг 2012 20:12

Явно жегите не прощават на никой.Отиди ти да вкараш гол,защото Стойчо няма нито един свестен нападател.За това той няма никаква вина.Отивай пред офиса на Титан да вдигаш лозунгите си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 25 авг 2012 20:12

obi4am_pirin написа:Браво троянец!хехе!цска е мъка но Стойчо не е виновен!Освен да влезе той да вкара!

Троянец казваш, интересно, бях на всички домакински мачове миналия сезон, по-левашки изпусната титла и по-слаб левски да не можеш да биеш не съм виждал. Това му простих, че отпадна от Левски 2 дето са средняци в Б група и това простих. Че падна от миньор, пак простих. Че изгуби титлата с 8 точки преднина уникална простотия пак му простих. За резила дето докара на ЦСКА и срамното отпадане от отбор дето взимат 1500 евро не съм и няма да му простя. Че 3 мача отбора не играе нищо и не е вкарал гол също няма да му простя(тук говоря за треньора стойчо успехите като футболист няма да ги отрека постигнал ги е) Просто за треньор не става. Това е истината
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 авг 2012 20:13

Бързо ама наистина много бързо си пий хаповете. :mrgreen:

Върни се в “Архив”