АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В кой сектор ходите на мач

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач

Мнениеот siniq_fen » 25 авг 2012 12:30

Phoenix_ написа:
milen.hristov написа:С абонаментна карта за В съм, напълно спокойно място, даже гледам да сядам от Г за да си гледам мача на спокойствие, в по-възловите съм ядрото на сектора за подкрепям по-силно отбора.
В А ходя само когато, В го затварят, дано да мога някога финансово да си го поволя да гледам от там.
До преди няколко години ходех в Б, но реших да се преместя понеже простотията, пошлостта и посредствеността ми дойдоха в повече. Вече там нормален фен не може да седне както преди правеха пенсионерите и мъже водещи приятелките си или децата си. Пълно е в момента с т.нар. ултраси (криво разбрани ), които са олицетворение на чалганизацията в държавата и промити мозъци, както и не малко хора от криминалният контингент. Има и нормални разбира се при това са повечето (те са истински герои, че издържат на случващото се), за съжаление лицето са другите- лошите. Те си пишат декларации, пресконференции си дават и се срещат с полицията по често от колкото на мач ходят

Много точно! И аз съм карта за Б, но това ще ми бъде последната година там. Не че и ходя на всички домакинства може би на 50-60 процента...

+1
Само Левски!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 авг 2012 13:30

В последно време повече ходя в сектор А, от колкото в сектор Б :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 25 авг 2012 14:30

A

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 авг 2012 16:58

Ходя в сектор "А".
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 25 авг 2012 18:15

Според мен , човека е искал тема за феновете на Левски , така че не виждам защо е сложен сектор Г , много ясно че гостуващите са там .Аз съм в Б
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 25 авг 2012 18:34

Исках да видя в кои сектори ходят левскарите и затова съм я пуснал във форума на Левски ..
Левски София 1914

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 авг 2012 00:24

ss1914 написа:Според мен , човека е искал тема за феновете на Левски , така че не виждам защо е сложен сектор Г , много ясно че гостуващите са там .Аз съм в Б

Нека има и Г сектор, там са ......буквията, нека се изкажат и тук.
В последно време ходя в А сектор, понакога във В, преди само в Б, но сега започнах и в другите два да сядам.
Само Левски, ОЛЕ, може да се пее от всички места!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 авг 2012 02:19

До преди 5 г. бях неизменна част от сектор Б в продължение на цели 18 години. Ходил съм и на не малко гостувания извън София. В последно време обаче сърцето на Левски е болно. Там има и много свестни хора, но има вече и прекалено много не знаещи на кой свят се намират. Наркомани, простаци, кретени носейки с действията си само вреди на Левски и гонейки истинските левскари от сектора. Голяма част от тези хора са срам за Левски и дори за България.
В последните 5г. съм в сектор А с абонаментна карта. На някой мачове водя и детето си там, но не само това е причината да не съм вече в сектор Б.

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 авг 2012 11:03

В сектор ,,А" разбира се. :idea: Там се събираме в по-голямата си част хора между 30-50 годишни,повечето от тях легенди и създатели на сектор ,,Б" през края на 70-те и началото на 80-те години, като един от първите сектори в България, които има за цел събирането на така наречените ултраси за подкрепа на отбора с песни, реквиеме и мощни ,,организирани" възгласи! Като никога по това време не сме имали фракции и прецедател-парисабирач :idea:, а ЛИДЕРИ и то няколко на брои. В по-голямата си част, сме се събирали на групички по квартали и от там сливали и ОБЕДИНЯВАЛИ :!: в една идея- ЛЕВСКИ в сектор ,,Б" . ВИНАГИ бранили неговият имидж, идея и гордост!!! Ние също не сме ангели, но днешните бабаити са смешки и ми се повръща от тях. По наше време без мегафон и разпяваш (не че съм против това, напротив), целия сектор беше препълнен, прав и пееше мощно 90 минути. За всяка хвърлена бомба ни гонеха поне по три реда с хора от сектора, за псувни и средни пръсти, особено срещу цска, са ме задържали в районото, а при битки винаги се биехме с голи ръце и имаше неписан закон, паднал вече на земята не се докосваше и от двете страни. В секторите ,,В" и особено ,,А" в последно време има в десетки пъти повече хора отколкото в ,,Б", което е жалко и показателно, но е самата действителност за съжаление! Сега там има предимно платени мажоретки и позиращи клакьорки, почти във всички фракций, мракций и т.н. както и при повечето други отбори!!!

Върни се в “Левски”