Мисля, че и Кайсиева градина спада към кварталите на плебеите..., докато Почивка и ж.к. Бриз са твърдо територия на моряците! А някой има ли инфо за Галата? Там ще ми е интересно какво ще е съотношението.
кои квартали във Варна са "моряшки" и кои "спартаклийски"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Lord VOODOO
Re: кои квартали във Варна са "моряшки" и кои "спартаклийски"
Във Възраждане процентите не са чак толкова в полза на плебеите.
Процентите са около 60/40 в полза на плебейте, но за сметка на това в Левски и Чайка процентите са 90/10 за моряците!!! - това са ми личните наблюдения.
Мисля, че и Кайсиева градина спада към кварталите на плебеите..., докато Почивка и ж.к. Бриз са твърдо територия на моряците! А някой има ли инфо за Галата? Там ще ми е интересно какво ще е съотношението.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
maivia написа:Младост,Дружба,Изток,Зона б 5,левски-г половината,емил марков,красно село-ЦСКА
христо ботев,филиповци,орландовци,х. димитър -левски
turbogena написа:ЕМИ КОИТО Е МИНАВАЛ ЗАД Г СЕКТОР ПРИ МАЧ ЛЕВСКИ - ЦСКА Е ПЪЛНО С РЕЙСОВЕ ОТ СЕЛАТА И ОТ ПЛОВДИВ В СОФИЯ ИМАМЕ ЯКО ПРЕДИМСТВО ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМЕ !
имате предимство по съотношение на малцинствата от хр. ботев,филиповци и факултета....ела да ми покажеш кога на Армията ще доиде мангал??
Спорд мен темата по-скоро би трябвало да е "моряци срещу левскари" ,тъй като те със сигурност са повече от спартаклии,за жалост ,на град като Варна.
Едва ли би могло да се определи в кой район на Варна какви са ,още в твоите предположения виждам поне една голяма грешка.
Като цяло около 50 % от феновете в града са моряци,останалите 50 си ги поделят Левски,Спартак и ЦСКА в този ред .
Да не говори че дори бегло познавам и 2-3 слависти,което е почти колкото софийските им фенове
Едва ли би могло да се определи в кой район на Варна какви са ,още в твоите предположения виждам поне една голяма грешка.
Като цяло около 50 % от феновете в града са моряци,останалите 50 си ги поделят Левски,Спартак и ЦСКА в този ред .
Да не говори че дори бегло познавам и 2-3 слависти,което е почти колкото софийските им фенове

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
4400 написа:maivia написа:Младост,Дружба,Изток,Зона б 5,левски-г половината,емил марков,красно село-ЦСКА
христо ботев,филиповци,орландовци,х. димитър -левски
Кво да ти каже човек... Ква е темата, ти кво пишеш...
Няма проблем пич- това съм и писал- нека феновете от Пловдив и София и те да напишат,ама горе- долу реално и биз караници поне в една тема!!!!
- waFry BSFC
- Контакти:
Не казвайте нещо , за което не сте сигурни .. Аз съм от Владиславово и за всеки мач тръгвам с 4-5 човека за мача .. Всички познати от квартала който имат идея от футбол са зелено-бели .. Плебей може да е имало.. ПРЕДИ ..
ТИЧА ДО ГРОБ !

waFry BSFC написа:Не казвайте нещо , за което не сте сигурни .. Аз съм от Владиславово и за всеки мач тръгвам с 4-5 човека за мача .. Всички познати от квартала който имат идея от футбол са зелено-бели .. Плебей може да е имало.. ПРЕДИ ..
аз съм от кайсиева и знам за какво говориш
За вас моряци ний живеем...
- Sagittarius
Възраждане е на кантар,Кайсиева градина-там със сигурност моряците са повече.Единствените квартали където плебеите доминират са Владиславово,Младост и Цветния.Аспарухово също е на кантар.За Чайка и Левски обаче,за целия Център-твърдо зелено-бели квартали.Пък и както да го въртим като обща бройка на феновете числото е около 80 към 20 в наша полза,те и да искат даже в най-сините квартали не могат да изкарат пълна доминация,а ние в нашите бастиони-можем 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
GALATA E ZELENA
-
Bully_Blue
- Контакти:
Не може да се говори за квартали във Варна,тъй като истинските групировки от Тича и Спартак са по 500-600 човека,а останалите граждани ходят на мачове и на двата отбора. 
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Върни се в “Футбол - България”