Ако на някой футболист не му изнася, да е станал състезател по водна топка. Ще взима по-малко пари, но пък ще му е много приятно да играе в такова време.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
krum_kravov написа:Да ме извинявате много, но помня, че на световното първенство по футбол в САЩ през 1994-та се играеха мачове от 13:30 местно време при температури над 43 градуса и не съм чул някой да е колабирал или да е умрял, така че какъв е проблемът?
гарфилд написа:krum_kravov написа:Да ме извинявате много, но помня, че на световното първенство по футбол в САЩ през 1994-та се играеха мачове от 13:30 местно време при температури над 43 градуса и не съм чул някой да е колабирал или да е умрял, така че какъв е проблемът?
Така беше.Ами Световното в Мексико 1986 година и там беше същото.Голяма жега и футбол.
Нашите примадони,нали са тренирани?Трябва да са свикнали и на жега и на студ.Минималните им заплати за един месец са колкото заплатите на Бойко и Плевнелиев накуп,а обикновения човек кога взема такива пари?Да играят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта