Нека се опитаме да разберем най-точно кои квартали във Варна са "моряшки" и кои "спартаклийски"...
Аз ще започна- който знае нещо друго да ме допълва или поправя..
Ако искат и фенове на другите отбори от София и Пловдив могат да напишат и за техните градове

"моряшки квартали" - Чайка, Левски-70/30 , Младост, Центъра от Аспарухов мост до Чайка и от колхозния до кръглата банка (по булевард Владислав-кино Тракия-там някъде е границата) ,гръцката махала+района на жп гарата до фабрика Христо Ботев- без квартала , Аспарухово ,Виница , Възраждане 30-35 % , Галата, района около катедралата ,Победа 35-40%, Почивка,Бриз
"спартаклийски" - Левски -30% около Хеи и стадиона , Цветния 80% , Владиславово-90% , Христо Ботев -там % не мога да кажа,ама са много... , в района на булевард Пирин, улица Отец Паисий , след кръглата банка до автогарата(там има и моряци не са само спартаклии) , Трошево 60/40 , Възраждане около 65-70% ,Победа-заради близостта до стадион "Спартак" -60-65%
Аз за това се сещам ,допълнете и вие -процентите са условни ,но според мен това е картинката горе-долу