Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nevelin Lakov
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот Nevelin Lakov » 30 авг 2009 14:49

Батков не е виновен!Просто Левски толко си могат за момента,какво на направи-ще вземе 1-2 за 1млн.евро а ако не успеят да помогнат после откаде пари?По-добре той отколкото Христолов !

Bully_Blue
Контакти:

Re: Мъри вече със сигурност не е треньор на Литекс

Мнениеот Bully_Blue » 30 авг 2009 15:07

Мъри не е виновен,че Литекс първо е един изкуствено селски създаден отбор,със знайни и незнайни чужденци и залязващи ''звезди'' връзкари,които играят само защото Гришата им е някакъв далечен познат,отбор,който няма никаква мотивация да играе и всички са на принципа професионалисти,което значи,че заплатката играе и другите да се оправат с бъркотията на терена.Така,че Мъри не е толкова слаб тренъор,за колкото го мислите.Със сигурност е по-добър от всичките тренъори,след неговата ера в Левски. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Славия - Левски 1:3

Мнениеот vasilev2 » 30 авг 2009 15:43

:arrow: Добър резултат, хареса ми настроението в играта на момчетата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот Делибаш » 30 авг 2009 16:53

Blue_World_Order написа:Делибашче,внимавай какво ми пишеш,че интернет ше ти се стори тесен ;)

К*Р за такива "фенове" като тебе,които са вечно недоволни и при първата загуба освиркват отбора,а в случая дори и след победа...

Ей, олигофрен недоносен, така ще разговаряш с връстниците си!!! Като ти гледам регистрацията и постовете разбирам, че си от племето на компютърните мишоци, които са велики в безизвестността си!... А това пишле не го размахвай наляво-надясно, че сигурно ще ти се смеят момите! :twisted:
Никога не съм бил фен! Фенове са такива като тебе малоумници, които са коне с капаци и реагират първосигнално като кучето на Павлов - покажеш му червено и почва да мучи, покажеш му синьо и почва да квичи!... Цял живот съм бил запалянко на "Левски" и не си ти, капут нещастен, да ми правиш забележки за мнението ми за даден мач на любимият ми отбор!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
П.П.Ето сега може да ме банне някой мераклия, че не съм си сдържал нервите и съм отвърнал на обидите на някакъв дришльо!!! Халал да съм им!... Подписът ми говори достатъчно!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Що не си върнем Ричи ?

Мнениеот groti » 30 авг 2009 16:54

DukeUnv написа:Тая тъпа трансферна политика за връщането на стари играчи според мен е напълно излишна. Добре съгласен съм, че Бардон и Топчо бяха най-добрите ни трансфери за момента, ама айде няма нужда да връщаме пак същите играчи. По-добре да купим няколко нови и млади дето имат голямо желание за игра и биха се утрепали за титулярното място в Левски. А не такива дето вече са били в клуба и знаят, че и без да показват игра пак ще ги пуснат..

Нека те поправя.Бардон и Топчо са ЕДИНСТВЕНИТЕ трансфери за момента. Иначе и аз не съм привърженик на такава политика,но имаме нужда от халф.А Ричи е 100% по-качествен играч от Саша (а...него го забравих,като трансфер..чудно защо).
110 години любов!

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Мъри - преди и сега

Мнениеот vasilev2 » 30 авг 2009 17:54

:arrow: Мъри Стоилов е загубил мотивация да се доказва. Това е факт от лятото на 2007г. Видяхме го и преди 3 дни с БАТЕ. Да не забравяме, че Левски си има отличен треньор :!:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот zlatan » 30 авг 2009 18:02

Ами за последните две години неговото име е Йордан Милиев,да това е футболиста ,който е закупен май за 50хил евро.Не търся интриги такива са фактите за мен лично Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ.ТОВА Е И ДАНО ВРЕМЕТО ПОКАЖЕ ЧЕ СЪМ СБЪРКАЛ-САМО ЛЕВСКИ ,ОЛЕ!
LEVSKI_FOREVER

yasen
Контакти:

ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот yasen » 30 авг 2009 18:06

Ето това е най-тъпото, ЦСКА обра почти всичко без Камбуров, Левски няма почти никакви качествени ПЕРСПЕКТИВНИ ФУТБОЛИСТИ, с изключение на бразилците и Тасевски, и тая шматка Гонзо, ще ми казва, че сме имали добри футболисти. Абе нашите сини журналисти няма ли най-накрая да зададат въпрос кво става със селекцията, аз такава не виждам?! Бардон и Топузаков не ги броя, защото са си наши, ама Симонович и Ортега не са за Левски, те само в Славия могат да играят.
Батков да купи поне един нападател или деф. халф, че иначе в ЛЕ ще берем срам ПАК ЗАРАДИ НЕГО!

Потребителски аватар
cekupa

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 18:07

Милиев не става това е ясно друг е въпроса че той не е
последния закупен .Бърдон е последния
:idea:
А ние мразим Лефски!

fen1914

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот fen1914 » 30 авг 2009 18:08

не можаха да се спазарят дори за тоя смешник макриев, кво да говорим.

Върни се в “Архив”