Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 22:17

Синьо сърце написа:
Хич не е толкова лесно, колкото го мислиш. Обаче разбрах защо нашите го направиха тихомълком. Вече ми е ясно и защо Батков все още се подмотва на Герена, макар да няма никаква власт и участие там.

:lol: :lol: :lol:
Батков си е собственик на ПФК АД-то. Тонев управлява парите на втб, както и Газпром ще си вкара човек в управата на ЦСКА, когато пристигнат(ако дойдат)!
Отсега ти казвам: следващите, които ще застанат на чело на отборчето ви са-Сираков и Стоилов, с или без парите от втб, но при кормчията Батков!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 авг 2012 23:39

Аз все си мисля, че при този батак, който е в момента на Армията, най-доброто решение е пътя на Ботев Пд. Фалит, изчистване на всякакви дългове; така със сигурност ще им е по-лесно и на новите собственици. Особено пък с последните суми дето се тиражират по медиите, 30-40 млн дългове. Пък и си е кеф - жълтите си направиха купона из цяла България.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2012 23:48

шивача написа:
Синьо сърце написа:
Хич не е толкова лесно, колкото го мислиш. Обаче разбрах защо нашите го направиха тихомълком. Вече ми е ясно и защо Батков все още се подмотва на Герена, макар да няма никаква власт и участие там.

Батков си е собственик на ПФК АД-то. Тонев управлява парите на втб, както и Газпром ще си вкара човек в управата на ЦСКА, когато пристигнат(ако дойдат)!
Отсега ти казвам: следващите, които ще застанат на чело на отборчето ви са-Сираков и Стоилов, с или без парите от втб, но при кормчията Батков!

Ти ни каза, че ЦСКА ще е шампион и аз ти повярвах 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:52

Кашчей написа:
шивача написа:
Синьо сърце написа:

Ядоса ме :lol: :lol: :lol:
виж колко си примитивен, нямаш шанс с мен..........пет минути преди да си го помислиш, аз вече знам :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2012 00:04

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа: :lol: :lol: :lol:

Ядоса ме :lol: :lol: :lol:
виж колко си примитивен, нямаш шанс с мен..........пет минути преди да си го помислиш, аз вече знам :lol:

Абсолютно си прав!
На чело ли се застава или начело?Разликата е голяма :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2012 00:12

:lol: :lol: :lol: :oops: :(

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 25 авг 2012 01:42

tiamat написа:Аз все си мисля, че при този батак, който е в момента на Армията, най-доброто решение е пътя на Ботев Пд. Фалит, изчистване на всякакви дългове; така със сигурност ще им е по-лесно и на новите собственици. Особено пък с последните суми дето се тиражират по медиите, 30-40 млн дългове. Пък и си е кеф - жълтите си направиха купона из цяла България.

четох до пасажа, в който казваш: "че мислиш" и се запитах- тоя лъже още от резюмето, защо да го чета :? ами на инат, прочетох го :lol: Глупаво е!!!Невъзможно и лишено от смисъл!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 авг 2012 02:05

cska - maina написа:
tiamat написа:Аз все си мисля, че при този батак, който е в момента на Армията, най-доброто решение е пътя на Ботев Пд. Фалит, изчистване на всякакви дългове; така със сигурност ще им е по-лесно и на новите собственици. Особено пък с последните суми дето се тиражират по медиите, 30-40 млн дългове. Пък и си е кеф - жълтите си направиха купона из цяла България.

четох до пасажа, в който казваш: "че мислиш" и се запитах- тоя лъже още от резюмето, защо да го чета :? ами на инат, прочетох го :lol: Глупаво е!!!Невъзможно и лишено от смисъл!

Щом казваш... И все пак, защо не?

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Хората на Стоичков: Може да се откажем от ЦСКА

Мнениеот krum_kravov » 25 авг 2012 12:12

Инициативният комитет за възраждане на ЦСКА може и да се откаже от управлението на клуба. Това изненадващо заяви Красимир Георгиев, гласен за бъдещ изпълнителен директор на "червените".

"Истината е, че ситуацията в отбора е много неприятна. Клубът има задължения, дела и проблеми, които с времето са се натрупали и сега тежат доста", заяви той.

По негови думи през последните дни от комитета са направили всичко възможно, за да разберат за всяко едно задължение и вече са наясно с точните суми и проблеми, които ЦСКА има.

"От една страна, това доста ни притесни, но вече сме спокойни, че ще можем да се справим. Въпреки това трябва да кажем на хората, че нашето влизане в отбора не е на 100% сигурно", обясни Георгиев .

"В момента има около 15-20% шанс да се оттеглим от това, което искаме да направим", коментира той.

Комитетът, който издигна легендата Христо Стоичков за свой лидер, е доста уплашен от новината за запорирането на акциите на "Титан", огромните дългове и явното нежелание настоящите шефове да се разделят с акциите без пари, въпреки даденото обещание.

"Дори и да не поемем цялостното управление, ние ще помагаме. Имаме идея да издържаме школата и да поемаме лагерите на отбора, ако пропаднат идеите, които имаме, а именно да влезем в отбора", плахо обяви хотелиерът.

[offtopic]Gol.bg[/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Хората на Стоичков: Може да се откажем от ЦСКА

Мнениеот Beck's » 25 авг 2012 12:13

Това е на СТАНДАРТ мой човек :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”