Който е вкарал най-много голове за Левски , т.е. Бижутера..и още един юноша на отбора - Владо Гаджев.
В мачовете през последните две години , когато троицата (Дарко,Гаджев,Йовов) не беше в пълен състав на терена , фк Левски беше уязвим...
Кой е най-добрият играч в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Кой е най-добрият играч в Левски?
Стига с тоя Райков, вкара два случайни гола и вече стана най-големия. Двамата със Старокин са срам за Левски, по големи недоразумения дори и от Даниел Младенов.
Съгласен съм с всичко, което казвате за Гаджев тук и аз смятам, че той е един от най-добрите, но какви бяха тия простотии след мача със Сараево? Едва ли не той и Иво Иванов бяха нарочени за най-големите виновници и много фенове искаха час по-скоро да бъдат изгонени (за Иво съм съгласен де). Убеден съм, че това не сте били вие конкретно, но все пак се създава впечатлението, че феновете на Левски сме доста разединени, което не говори хубаво. Заради тези простотии Владо едва не си тръгна. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
Най-добрият в момента може би е Райков,не защото другите са по-слаби,а защото му върви!! По принцип за мен много от младите момчета,са по-добри и от чужденците,просто нямат опит и толкова игрова практика! Примерно-Цв.Тонев като гледах мачовете му в подготовката и ми заприлича на Шави!! Особено в мача с ония слабаци(3:3) игра мн добре по фланга и владееше топката така се едно е от 5 години в отбора!! Един забравен от Илиян талант Ради Цонев също има мн потенциал! Вутов,Чаворски и Попадийн също имат качествата да заменят сегашните "звезди",но са твърде млади!!
Май забравих някой! А да Гаджев!! За жалост този сезон за сега не е показал класата си,но се съм сиг,че ще го стори когато е необходимо! А именно във важните мачове!
И в крайна сметка за мен най-добрият играч е Илиян Илиев! Той е този който прави отбора,надъхва играчите,прави тактиката и т.н! Дори и Опоку може да стане супер футболист ако Илиян си свърши добре работата! Левски не е един играч,а цял отбор и именно затова най-важен е треньора,за да може от "звездите" да направи отбор!
Май забравих някой! А да Гаджев!! За жалост този сезон за сега не е показал класата си,но се съм сиг,че ще го стори когато е необходимо! А именно във важните мачове!
И в крайна сметка за мен най-добрият играч е Илиян Илиев! Той е този който прави отбора,надъхва играчите,прави тактиката и т.н! Дори и Опоку може да стане супер футболист ако Илиян си свърши добре работата! Левски не е един играч,а цял отбор и именно затова най-важен е треньора,за да може от "звездите" да направи отбор!
-
- Контакти:
south_division написа:Стига с тоя Райков, вкара два случайни гола и вече стана най-големия. Двамата със Старокин са срам за Левски, по големи недоразумения дори и от Даниел Младенов.
За Старокин съм съгласен!!!

-
- Контакти:
Мога да кажа , че най-добрият играч в Левски беше Гара Дембеле !
- metodito
- Контакти:
south_division написа:Стига с тоя Райков, вкара два случайни гола и вече стана най-големия. Двамата със Старокин са срам за Левски, по големи недоразумения дори и от Даниел Младенов.
Два, казваш, а? Ми срещу Сараево? Ми приноса му за обрата срещу Спартак Търнава? Пасовете след които са станали голове? Ако Синоптика не го бе натирил от отбора щеше да има още много...
- Обичам Левски
- Контакти:
Гаджев и Райков
Сега Йовов, винаги Наско Сираков