Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 15:01

Прост прост,колко да е прост !Това е Христо Стоичков всички врати се отварят пред него.Намира екип от специалисти по УПРАВЛЕНИЕ на клуб,усигуряват му парите и готово.

Ако си достатъчно голям и гледаш БГ футбол през последните 20 години-би ли ми посочил един "специалист",който е водил български отбор?
Че тези "специалисти" ебаха мамата на клубния ни футбол!!!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 15:03

1977 написа:Прост прост,колко да е прост !Това е Христо Стоичков всички врати се отварят пред него.Намира екип от специалисти по УПРАВЛЕНИЕ на клуб,усигуряват му парите и готово.

Ако си достатъчно голям и гледаш БГ футбол през последните 20 години-би ли ми посочил един "специалист",който е водил български отбор?

Ако си достатъчно голям да четеш сам това което се пиша ще разбереш това:Алесанко и Бакеро.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 24 авг 2012 15:03

Питам се защо винаги трябва да се обсъждат хората, толкова ли сме по-добри от тях, толкова ли сме по богати, по-умни и така нататък. Що не си гледаме в купичките. Много противоречиви неща се пишат в момента за ЦСКА и според мен нищо не е вярно. Писна ми да чета едно и също по тея вестници и сайтове, то небе Бойко, ЦСКА, Бербатов, а спрете се бре............
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 15:07

BRF написа:Със сигурност Стоичков е по-умен,по-опитен(няма да пиша по-известен :lol: )от Батков и Тонев взети заедно и умножени по 10.За Гонзо няма да коментирам.Та от там си правя извода за СТРАХА :twisted:

Това което се опитвам да ти кажа е ,ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ дали си бил легенда.Трябва да си способен ръководител.Защото на легенди се нагледах-Кени Далглиш.Лотар Матеус,Лоран Блан,наш Гонзо ,ваш Любчо и т.н.Стоичков и Стойчо не могат да стъпят на малкия пръст на Орманджиев и Йешич.Тогава не само побеждавахте големи отбори -но и ги надигравахте!!
Ама ти упорито се заяждаш с мен просто защото не сме фенове на един отбор-което не го разбирам защо...

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 15:09

BRF написа:
1977 написа:Прост прост,колко да е прост !Това е Христо Стоичков всички врати се отварят пред него.Намира екип от специалисти по УПРАВЛЕНИЕ на клуб,усигуряват му парите и готово.

Ако си достатъчно голям да четеш сам това което се пиша ще разбереш това:Алесанко и Бакеро.

Може ли да те помоля в едно кратко резюме да ми кажеш какво са постигнали тези двамата като РЪКОВОДИТЕЛИ???
За футболисти е ясно-бяха МНОГО ГОЛЕМИ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 15:17

1977 написа:
BRF написа:

Може ли да те помоля в едно кратко резюме да ми кажеш какво са постигнали тези двамата като РЪКОВОДИТЕЛИ???
За футболисти е ясно-бяха МНОГО ГОЛЕМИ

Не ме интересува!Искам промяна и това е!Смятам,че Ицо е подходящ с контактите и опита си!Колкото до заяжданията не ми пука от кой отбор си!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 15:25

1977 написа:
BRF написа:Със сигурност Стоичков е по-умен,по-опитен(няма да пиша по-известен :lol: )от Батков и Тонев взети заедно и умножени по 10.За Гонзо няма да коментирам.Та от там си правя извода за СТРАХА :twisted:

Това което се опитвам да ти кажа е ,ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ дали си бил легенда.Трябва да си способен ръководител.Защото на легенди се нагледах-Кени Далглиш.Лотар Матеус,Лоран Блан,наш Гонзо ,ваш Любчо и т.н.Стоичков и Стойчо не могат да стъпят на малкия пръст на Орманджиев и Йешич.Тогава не само побеждавахте големи отбори -но и ги надигравахте!!
Ама ти упорито се заяждаш с мен просто защото не сме фенове на един отбор-което не го разбирам защо...

По същата логика мога да кажа Йохан Кройф,Франц Бекенбауер,Дидие Дешан.Лоран Блан с какво точно се провали?Наш Любчо е треньор на националите, а преди това с успех водише и нас и литекс.Ваш Гонзо първо не е легенда и второ едва ли някой се е надявал да стане нещо от него.Пиша ти ги тези неща за да направя заключението,че не следиш въобще футбола и едва ли твоето мнение трябва да се взема под внимание.
Как точно да сравня Ицо и Стойчо с Орманджиев и Йешич :o .

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 24 авг 2012 15:25

Наш Гонзо вика :o :lol: Легенда :shock:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 15:26

Beck's написа:Наш Гонзо вика :o :lol: Легенда :shock:

И аз много се смях!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 авг 2012 16:12

Едно и също всеки ден.Дано по-скоро има промяна !
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”