Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Мнениеот Beck's » 24 авг 2012 14:15

1977 на колко години каза че си ? :lol: :lol:
Ако си си на толкова, колкото написа, то нещата нестоят добре при тебе :lol:

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 14:19

BRF написа:
1977 написа:
шивача написа:да обобщим: идват Газпром, лукойл, белла и още над 20 фирми.
Христо Стоичков -президент
Красимир Георгиев-изп.директор
Стойчо Младенов-ст.треньор???
Звучи много добре :)

Да обобщим:
Газпром,Лукойл -отлично
Христо Стоичков-имайки предвид интелекта на това лице-трагично
Красимир Георгиев -изглежда здраво стъпил на земята човек-по скоро добре
Стойчо Младенов-много под въпрос с оглед на това,че и голяма част от вашите фенове го плюят

Това за Ицо и Стойчо предполагам го пишеш от позицията на фен на отбора от Подуене :roll:

Има ли фен в БГ(освен червен) който да каже нещо различно за Стоичков?? :roll: :roll:
Има ли фен в БГ(дори и червен) който да каже,че ЦСКА му харесва повече при Стойчо отколкото при Йешич?? :roll: :roll:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 14:26

Да обобщим:
Газпром,Лукойл -отлично
Стойчо Младенов-много под въпрос с оглед на това,че и голяма част от вашите фенове го плюят[/quote]
Това за Ицо и Стойчо предполагам го пишеш от позицията на фен на отбора от Подуене :roll:[/quote]
Има ли фен в БГ(освен червен) който да каже нещо различно за Стоичков?? :roll: :roll:
Има ли фен в БГ(дори и червен) който да каже,че ЦСКА му харесва повече при Стойчо отколкото при Йешич?? :roll: :roll:[/quote]
В България никой не харесва успелите,за преуспял човек като Ицо.....
Второто кво да го коментирам.
Трето коментарите ти ме радват!Лъхат на СТРАХ!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 14:32

BRF написа:Да обобщим:
Газпром,Лукойл -отлично
Стойчо Младенов-много под въпрос с оглед на това,че и голяма част от вашите фенове го плюят

Това за Ицо и Стойчо предполагам го пишеш от позицията на фен на отбора от Подуене :roll:[/quote]
Има ли фен в БГ(дори и червен) който да каже,че ЦСКА му харесва повече при Стойчо отколкото при Йешич?? :roll: :roll:[/quote]
В България никой не харесва успелите,за преуспял човек като Ицо.....
Второто кво да го коментирам.
Трето коментарите ти ме радват!Лъхат на СТРАХ![/quote]
Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
Второто не го коментирай защото няма какво да кажеш!
Иначе като цяло съм в паника защото вие имате 6 точки след 2 кръга а ние само 1 :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 14:37

Ми кво да ти кажа?С кой период на Стойчо да сравня Йешич?Ицо ще има представителни функции,а и съм сигурен,че е навътре как работи структура като Барселона!Не казвам,че ще сме като тях,но има достатъчно позиции в СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛЕН СВЯТ за да разбере какво е нужно за функционирането на клуб като ЦСКА!Колкото до точките,първенството тепърва започва а и не забравяй,че и твоят отбор ще играе в Бургас и Ловеч!Честно казано не ми е и до футбол в момента(имам впредвид резултата и игра)За мен по-важно от всичко друго е да се подредят нещата в клуба!
Последна промяна от BRF на 24 авг 2012 14:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 24 авг 2012 14:38

1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
Иначе като цяло съм в паника защото вие имате 6 точки след 2 кръга а ние само 1 :mrgreen:

При нас в момента стават неща. много по важни от 2-3-4-5-6- победи или 10-20 точки, търси се начин да се излезе от блатото . Но виж машина, при вас нещата са Ок от ОНО ВРЕМЕ и го доказвате в последните години, но явно ви харесва и ще си го карате по старо му !
Ти като си толкова успял и грамотен , защо не помогнеш на отбора си , а ми си се хванал с човек под твоето достойнство като МАЛКИЯ СТОИЧКОВ?

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 24 авг 2012 14:51

Beck's написа:
1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.

При нас в момента стават неща. много по важни от 2-3-4-5-6- победи или 10-20 точки, търси се начин да се излезе от блатото . Но виж машина, при вас нещата са Ок от ОНО ВРЕМЕ и го доказвате в последните години, но явно ви харесва и ще си го карате по старо му !
Ти като си толкова успял и грамотен , защо не помогнеш на отбора си , а ми си се хванал с човек под твоето достойнство като МАЛКИЯ СТОИЧКОВ?

Къде прочете в моите изказвания ,че Стоичков е малък футболист-напротив беше МНОГО ГОЛЯМ.Това,което казах е,че е много прост човек и ако той определя политиката на отбора нищо добро не ви чака.Това че е видял как функционира Барса не значи,че този модел е приложим тук.Може и да е може и да не е.
Опитай се като цяло да четеш какво пиша ,а не да ми преписваш думи защото така малко се бориш срещу вятърни мелници-ако разбираш какво ти казвам!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 14:56

1977 написа:
Beck's написа:

Къде прочете в моите изказвания ,че Стоичков е малък футболист-напротив беше МНОГО ГОЛЯМ.Това,което казах е,че е много прост човек и ако той определя политиката на отбора нищо добро не ви чака.Това че е видял как функционира Барса не значи,че този модел е приложим тук.Може и да е може и да не е.
Опитай се като цяло да четеш какво пиша ,а не да ми преписваш думи защото така малко се бориш срещу вятърни мелници-ако разбираш какво ти казвам!

Прост прост,колко да е прост :roll: !Това е Христо Стоичков всички врати се отварят пред него.Намира екип от специалисти по УПРАВЛЕНИЕ на клуб,усигуряват му парите и готово.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 24 авг 2012 14:59

1977 написа:
Beck's написа:

Айде сега ти ми кажи, къде съм написал , че си казал за Стоичков, че малък футболист ? Започваш май сам да се въртиш в кръг , поради една причина, а тя е, че нямаш смислен отговор !
За да се разбере една структура дали ще работи е нужно да се ПРОБВА. А доколкото до Стоичков, много големи хора са го признали. Дали е тъп , ограничен, смотан, смешен, неграмотен и тн. е без значение за мене, просто защото е ЛЕГЕНДА, а легендите са вечни ! Има хора , които не биха се заели с ЦСКА, защото хубаво няма да видят, но той не е от тях, я ми кажи Тонев с какви контакти помогна на Левски ? Може да уредите някоя контрола с Локо Сф.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2012 14:59

Със сигурност Стоичков е по-умен,по-опитен(няма да пиша по-известен :lol: )от Батков и Тонев взети заедно и умножени по 10.За Гонзо няма да коментирам.Та от там си правя извода за СТРАХА :twisted:

Върни се в “ЦСКА”