mistreated написа:гарфилд написа:mistrested,ти може наистина да си го мислиш,че мача с Германия е загубен само от Стойчев.Защото Стойчев не играе на полето,а играчите.Същото важи и за германците.Грьотцер направи невероятна серия от сервис и обърна резултата в гейма,после за германците бе много по-лесно,в 4-я гейм с психологически превес,да затворят мача.Стойчев опита каквото можа,но нима и Резенде,Алекно или Анастази не губят и те мачове.Остава да го кажеш и ти,това дето го изцвъка един потребител,Стойчев загуби НАРОЧНО,да облагодетелства втората си родина Италия.
Не, не, никога не съм казвал, че го е направил нарочно. Не става въпрос за това. Мач може да се загуби от играчите, но случаят не беше такъв. Стойчев допусна изключително груби грешки в края на третия гейм, а след това не успя да мотивира играчите в 4-тия гейм.
Съгласен съм.Радо не успя да спре серията на Гротцер от сервиса,с прекъсване,момчетата и те не успяха и точно това казвам,както може да вземеш всеки един мач,по същия начин може и да го загубиш.Един колега ти каза вече,че отбора е едно цяло,в противен случай,може да кажем за Пранди,че се е провалил и той,след като Тошко Алексиев не заби топката в полето на Куба,а в мрежата при мач-бола и после загубихме,вместо да отидем на полуфинал на Световното.И после може би,нямаше да сменят Пранди.Аз още тогава бях против смяната му,но не решаваме аз,ти или някой друг от нас.