Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот wilge » 24 авг 2012 09:04

Някои хора сутрин ги е яд на себе си, след обяд на другите. За тях има само два вида време- "д`е*а тая жега" и "д`е*а тоя студ". Първосигнални типове без една смислена дума. Хайде посричайте малко чуждите постове, все ще научите нещо.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2012 09:24

lazio1997 написа:
blue avalanche написа:
lazio1997 написа:Не е въпроса само в директора...

Като чета постовете на някои хора,оставам с такова впечатление...

Силно се надявам да не стане така и да биеме всичко наред, но просто имам такова предчувствие. Особено като гледам как някои хвръкнаха в небесата след победата над Ботев. Жив късмет си извадихме, а той няма да е всеки път на наша страна...

olfix написа:Точно!
Този форум вече преля от злоба и негативизъм.Този форум трябва да бъде прекръстен на "АнтиЛевски"!
Простотиите на Злобул са по-заразни и от варицела!

За жалост простотиите на Злобул се оказаха съвсем реални неща...

пп: Айде живи и здрави дано биеме и за напред, аз повече няма да пиша тука, само ще чета, щото съм плювач...

Ами,да ти кажа,предпочитам да съм оптимист,отколкото песимист.По-полезно е! ;)

azzz166
Контакти:

Мнениеот azzz166 » 24 авг 2012 10:21

blue avalanche написа:Ами,да ти кажа,предпочитам да съм оптимист,отколкото песимист.По-полезно е! ;)

Съгласен съм, но за правилната оценка на някои ситуации трябва да си реалист ! ;)

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 24 авг 2012 10:32

Нападателят Доменик Аврамов подписа първия си професионален договор с тима на Левски, съобщава официалният сайт на „сините“.

Младокът, който е част от тима на юношите старша възраст, е роден през 1993 година, а договорът му с мъжкия отбор на Левски е за срок от три години.

Ето какво пише в официалния сайт на клуба от „Герена“:

Юношата на Левски Доменик Аврамов подписа днес професионален договор с клуба. Контрактът е за срок от 3 години. Доменик Аврамов е роден на 9.02.1993 година. Младият нападател е част от отбора на юношите старша възраст, който участва в първенството на Елитната юношеска група до 19 години.
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 24 авг 2012 11:45

Направи ли ви впечатление екипите, с които играят юношите! Не ви ли се струват по-добри като дизайн от тези на представителния отбор?

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 24 авг 2012 11:47

tihomires написа:Направи ли ви впечатление екипите, с които играят юношите! Не ви ли се струват по-добри като дизайн от тези на представителния отбор?

да и аз съм на това мнение ;)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 авг 2012 16:47

И ето го донят, в който И.Илиев ми падна в очите. До сега наистина го уважавах, но да тръгне да се заяжда с друг отбор не очаквах. Какво трябва да му е мнението за "Пирин" ГД, които за два мача получха 2 дузпи и дадоха 2 червени картно на противниците им. И тях ли ги гласят за шампиони...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 24 авг 2012 17:01

Мнението му е в отговор на Петев ,че ще ставате шампиони с разлика.Май Петев се е взел доста на сериозно,имайте малко уважение и към другите отбори,защото след 5-6 години може и да ви няма на карата.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 24 авг 2012 17:13

Не се знае,кой ще е на картата и кой не.ЦСКА са на метри от телепортацията от картата,само дето не го осъзнават,при вас също не е много ясно финансирането и в какво състояние е клуба.Така,че подобни изказвания са смешни,България е една шепа и всички си знаем пръдливите гащи.
Аз също страшно симпатизирах на Илиев,никога не съм гледал с лошо на сините.
Не е нормално да е отговор към Петев,става:"Негонен,гузен бяга!",какво се е подразнил,вече се изживява като шампион ли?Помня навремето едно изказване от сини:"Където има купа,трябва да се вземе.",ех че забава падна след това.
Ако това ще ви успокой ние също не одобряваме това изхвърляне в изказванията на щаба,лично аз се дразня на изказванията на Петев,и се питам кога ще спре!?Но наистина не съм го очаквал от Илиев,беше ми по-симпатичен и от Петев и честно казано тайно завиждах за премерената комуникация с медиите,но и тук било гнило!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 авг 2012 17:17

Илиан вместо да говори да почне да работи повечко, че дотук освен някакви моменти проблясъци в мача срещу Ботев друго не видях. Никой няма полза от такива изказвания.

Върни се в “Левски”