Хвала на такива премиери, които толкова много лентички рязаха и толкова много направиха за спорта, че достигнахме до нивото Бистришките тигри и Етрополските чавдари да летя със самолет до Варна за приятелски мач от предсезонната подготовка. Кога Меркел или Камерън ще отрежат лентичка? Питам кога? Горките германци и британци толкова са я закъсали, та техните премиери една лентичка да нямат да срежат!!!
Радвайте му се на главния ленторез на републиката. Радвайте се и на най-високите цени на горива спрямо покупателната способност на населението, радвайте се на олигополите, радвайте се на подслушването, на неразкритите убийства на Яна и Мирослава.
Вчера прокуратурата в Кърджали реши, че няма полицейско насилие, ако полицията нахълта в частен дом и разбие нечия глава, щото си помислили нещо. Ако това се случи на Вас или Ваш познат, не се възмущавайте, а се радвайте. Защото някой ще среже още една лентичка.
Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Каквото е пипнал мутрагена, всичко е съсипал.
От глупав човек друго не може да се очаква.Ако не бяха продажните лекета, журналистите да го величаят и да му се мазнят, никога този геноцид над българите нямаше да бъде възможен.
Открива една зала, в същото време контрабандата на цигари тече с пълна сила.Да не говорим за съсипаните милиони съдби, следствие на заиграването му с олигарсите и мафията.
За залата дитирамби, за престъпленията му гробна тишина.
От глупав човек друго не може да се очаква.Ако не бяха продажните лекета, журналистите да го величаят и да му се мазнят, никога този геноцид над българите нямаше да бъде възможен.
Открива една зала, в същото време контрабандата на цигари тече с пълна сила.Да не говорим за съсипаните милиони съдби, следствие на заиграването му с олигарсите и мафията.
За залата дитирамби, за престъпленията му гробна тишина.
Вчера прекопах царевицата и звъннах на Боко да дойде да пререже лентата. Обадих се на всички радио и ТВ да дойдат с колко се може повече микрофони. Имам няколко вида лентички , все някоя ще му хареса. Ножиците са немски от Солинген и режат перфектно. Очаквайте скоро пряко включване.
Тука от Една Добра Новина, която е Първата от Доста Години насам за Русенския Спорт вие Бойко Само Коментирате, на Политическа тема го Обърнахте. Нито 1 Коментар не видях, че нали е хубаво и т.н., вие само Бойко коментирате. По-добре си задръжте мнението за себе си, а не да пълните Форума с Безполезни Коментари 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
kireto2 написа:За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала!
Пи Ар.

Да знаете, че Бойко сам е построил стадиона с двете си ръце, а сега го ремонтира отново сам със собствени средства извадени от касичката му, където събира комисионните от магистралите. Да знаете, че ремонта не започна при стария кмет, а лично на Бойко му хрумна да положи нова писта и седалки.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Некадърен съм,жената ми кръшка,мързи ме и затова нямам работа.Смърт за Бойко!!!
П.С.Ей така ми звучи смешния ви плач.
П.С.Ей така ми звучи смешния ви плач.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- fen na batmanlevski
- Контакти:
Бойко рита мач и режи лентички, докато все повече пенсионери бъркат по кофите за боклук, Картоф ти докара българите до крайна мизерия и нищета. Заслужаваш да те пратят някъде на концлагер и да те мъчат до живот.
Вън капитализма от България.
МЗ предупреждава: четенето на повече от 2 мнения на Levskar_90 вреди сериозно на вашето здраве!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Alexx написа:kireto2 написа:За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала!
Пи Ар.
Абе всичко Пи Ар бе,ех тоя лош и зъл Бойко бе...Аз предлагам следващият премиер на страната да не бутва с 1 лв. всички заплати,пенсии.Да вдигне данъците до 40 %,да затвори 250 болници и 1232 училища,както и да въведе такса "Вдишване на кислоро" за да може спокойно народа да каже..."Ето премиер,който не си прави пи-ар".Как може да сте толкова ограничени в мисленето си,не успявам да проумея

Върни се в “Футбол - България”