Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- anihilator
- Контакти:
Re: Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Защо се дразните на правителство което поне се опитва да прави нещо , всъщност доста неща направиха
Базите и спортистите последните 15-20 години бяха изоставани сега малко по малко нещата се променят защо не ви харесва това ?

moonlight написа:2 мнения след моето с доводите " да си резне вените" и , че аз съм "простоватичък от село"...
Първия няма да го коментирам... Както казва една легенда "не съм интелигентно достатъчен"... Пък на тоя дето викаше , че съм простоватичък от село... Ако Пловдив е село... Ама както и да е ... Разни хора , разни идеали...
Не им се ядосвай, те (умноватите от градо) обичат да плюят! Днес по Б,Б, утре по улицата и така, живота си върви!
Хайде стига сте му правили френска любов на Бойко с такива теми,досатъчно ми е по цял ден да го гледам по телевизията...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
anihilator написа:Защо се дразните на правителство което поне се опитва да прави нещо , всъщност доста неща направихаБазите и спортистите последните 15-20 години бяха изоставани сега малко по малко нещата се променят защо не ви харесва това ?
Пич ,има хора ,които обичат да критикуват! Прояви малко съчуствие това е болест на всеки може да се случи!
гражданин от село написа:W84me написа:kireto2 написа:За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала!
Много научна фантастика си гледал!
Тая неговата въобще не е научна.
Не е научна, не е и фантастика , просто тая седмица съм оптимист! Щом толкова много хора хора не харасват Б.Б. значи нещата в държавата вървят!
-
Калинките на Боко са много възмутени и огорчени.
-
kireto2 написа:Щом толкова много хора хора не харасват Б.Б. значи нещата в държавата вървят!
Дай си сам диагноза.
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Колкото и да не харесвам Бойко...
Колкото и да съм против него...
Като гледам, какви пълни и завършени олигофрени и със какъв речник го плюват, тия "хорица" ще ме накарат да съм в негова защита, в момента...
Не вярвах, че някой ще успее да ме докара до там
Колкото и да съм против него...
Като гледам, какви пълни и завършени олигофрени и със какъв речник го плюват, тия "хорица" ще ме накарат да съм в негова защита, в момента...

Не вярвах, че някой ще успее да ме докара до там

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
-
kireto2 написа:гражданин от село написа:А вените,кога?
Тук диагнозата е шизофрения, мога да допълня но сигурно нямаш 18г.!
Явно си за специализирана помощ,защото в главата ти е такава каша, а и възприятията ти са толкова елементарни и първосигнални,че си трябва обгрижване.
Харесвате го или не,ще го търпите още,защото през 2013 отново ГЕРБ ще спечелят изборите,въпреки че сигурно няма да имат мнозинство,така че бая ще му подухване на Бойко 

Върни се в “Футбол - България”