Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

evro12
Контакти:

Доволни ли сте от селекцията в Лудогорец?

Мнениеот evro12 » 23 авг 2012 09:59

Доволни ли сте от играчите, взети от Лудогорец? :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Доволни ли сте от селекцията в Лудогорец?

Мнениеот tsonpen » 23 авг 2012 10:03

Рано е да се каже. Радващо е, че се надгражда и се запазва ядрото на отбора. От новопривлечените има няколко, които дават заявка да са титуляри: Кейшара, Чворович, Моци и новият словенец. От голямо значение е как ще се представят тези четиримата и дали Гуела ще се завърне към това, което е показвал в миналото.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Мнениеот D.Georgiev » 23 авг 2012 10:08

Мисля, че за пръв път те засичам да пишеш из нашия подфорум и се чудя дали наистина се интересуваш от отбора или просто се чудиш какво да правиш. Така или иначе въпросът е добър, но не знам дали е за отделна тема или може да си мине към съществуващата.
Лично аз съм много доволен от селекцията, единствено съжалявам, че не взехме ляво крило. Останалите играчи всичките имат качества и потенциал да бъдат титуляри, но си зависи само от Петев дали ще им даде шанс. За мен най-добрите попълнения са Кайсара, Моци, Безяк и Чворович. Жалко, че не привлякохме нито един българин, но пък от друга страна си знаем нашите колко могат.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 авг 2012 10:10

tsonpen написа:Рано е да се каже. Радващо е, че се надгражда и се запазва ядрото на отбора. От новопривлечените има няколко, които дават заявка да са титуляри: Кейшара, Чворович, Моци и новият словенец. От голямо значение е как ще се представят тези четиримата и дали Гуела ще се завърне към това, което е показвал в миналото.

С теб все едно сме преписвали един от друг :)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 23 авг 2012 13:26

Безяк: Тайно се надявах да ида в Лудогорец

"Надявам се да се наложа там", заяви словенският нападател

Новият нападател на шампиона Лудогорец - Роман Безяк, който дойде от Целье и подписа за 3 години, сподели, че тайно се е надявал трансферът му да се осъществи.

"След като тайно се надявах това да се случи, то стана. Исках предложение, което да ме удовлетвори. В Целье се чувствах добре, ще ми липсва клубът, но животът е такъв. Футболът е игра, в която стигаме до момента, в който преминаваме в клуб от по-висок ранг и там се опитваме да се наложим. Надявам се да се възползвам от тази добра възможност. Времето ще покаже. Искам да благодаря на всички - на отбора си, на всички играчи и на феновете", заяви младият нападател на сбогуване с Целье.

Сезон 2011-12 е бил най-успешният в кариерата на младока. Той стана четвъртия най-резултатен голаджия на местната лига и реши първите три мача в настоящия шампионат със свои попадения. Последния си гол (№4 за Целье) той вкара в събота, срещу един от кандидатите си - Олимпия.
sportline.bg

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 авг 2012 15:09

D.Georgiev написа:С теб все едно сме преписвали един от друг :)

Всъщност, ние не съществуваме, както и другите фенове на Лудогорец. Само един робот пише ли пише... ;)
Спирам, че дадох твърде много храна за въображението на някои хора :mrgreen:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 23 авг 2012 17:02

Лично аз съм много доволен от попълненията, яд ме е само за едно - всяка среща я започваме с едни и същи, а имаме толкова много футболисти на добро ниво. За мен е нужно да има някаква ротация ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 23 авг 2012 17:50

Гледайки малко по-надолу поста, в който Д.Георгиев представя новите ни попълнения, няма как да не съм доволен от визитките и качествата, с които разполагат тези момчета. Много са отборите в България, които биха завидели за такива попълнения.Но най-доволен ще бъда, когато видя, че тези футболисти или поне някои от тях са станали основни футболисти за отбора ни и че с тях Лудогорец наистина надгражда играта си става все по-силен. Има всички предпоставки за това.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 авг 2012 18:07

Наистина взехме играчи, които могат да бъдат титуляри във всеки друг български отбор, а при нас някой от тях са резерви. Понякога чак ме хваща яд как не се възползваме напълно от тези момчета. Докато са на скамейката губят игрови ритъм и не им става все по-трудно да покажат качествата си. За мен освен вземите през този трансферен прозорец, Мантула и Витиня също имат голям потенциал, за мен дори по-голям от този на Гела. Както сме си писали много пъти до сега, остава само да се надяваме, че Петев ще има смелостта да върти играчите си. Така наистина ще показват всичко от себе си, ще си вдигат цената ако щете и евентуално ще можем да ги продадем за повече пари. Гадно ми е за Мантула и Кабаселе. Младежки национали на страните си, а не им се дава шанс. Всеки мач виждаме едни и същи заучени смени и единственият шанс да видим Безяк или някой от другие титуляр за съжаление е контузия или приятелски мач. Големите тряньори не правят подобно нещо.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 авг 2012 23:34

Би трябвало да сме доволни от селекцията. Без да напусне нито един титуляр се подсилихме там, където нещата куцаха, а на други места, където нямаше равностойни заместници, те бяха осигурени. От тук нататък ако има проблеми, то те не касаят селекцията.
Дано наистина виждаме по-разнообразни състави. Може машината да се сработва по-добре с едни и същи изпълнители, но и аз не бих искал някои играчи (които съставляват поне половин отбор, който може да се класира в челото на А група) да стоят по-малко на пейката.

Върни се в “Лудогорец”