23.08.2006 -ФК Киево Верона 2-2 ПФК Левски София

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

23.08.2006 -ФК Киево Верона 2-2 ПФК Левски София

Мнениеот 727150 » 23 авг 2012 05:29

На днешния ден -23,08.2006 ПФК Левски триумфира на стадион Бентегоди във Верона и стана първият български отбор , класирал се за груповата фаза на ШЛ . http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html Тогава шуменският Деко -М.Иванов сподели , че 20 години няма да има кой да повтори това постижение .Доста хора погледнаха скептично на това изказване , но ето че годините неумолимо текат и вече се навършиха 6 години от този исторически за българския футбол мач .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UqsBr1xk2OM&feature=channel&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jCburrkUuoU&feature=channel&list=UL[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: 23.08.2006 -ФК Киево Верона 2-2 ПФК Левски София

Мнениеот 727150 » 23 авг 2012 07:14

Журналистите затова най-много реват сега ,след отпадането на всички бг отбори от евротурнирите ,защото им спряха и на тях евроекскурзиите .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 23 авг 2012 09:01

На този отбор и аз да му бях треньор срещу този обезкръвен и объркан съперник, щях да се справя. Не е кой знае какво геройство влизането в някакви групи. Преди години имаше много по - големи постижения. "Киево" мисля, че за толкова години нямат май нито един отстранен съперник.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 23 авг 2012 09:29

Винаги настръхвам като го гледам това!!!! Само Левски!!!!
САМО ЛЕВСКИ

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 23 авг 2012 09:42

hrclspr12 написа:На този отбор и аз да му бях треньор срещу този обезкръвен и объркан съперник, щях да се справя. Не е кой знае какво геройство влизането в някакви групи. Преди години имаше много по - големи постижения. "Киево" мисля, че за толкова години нямат май нито един отстранен съперник.

Тоя 'обезкървен и объркан отбор' в София удари греда и стигна и до гол макар че имаше засада и беше отменен, имаше трима италиански национали в състава си и беше на 5-6 място в Италия, която беше станала току що световен шампион. Левски имаше малшанса да се падне може би с най-тежкият противник от всички възможни тъй като беше поставен, а Киево поради липса на участия в евротурнирите нямаше коефицент и затова бе сред непоставените, друг отбор там от водещите държави доколкото си спомням нямаше в урните на непоставените за последният кръг преди груповата фаза. Така че всички които омаловажат успеха да се замислят преди да говорят небивалици, Левски трябваше да играе срещу отбор от страна далеч по-назад в ранглистата на УЕФА а не срещу италиански, то така и трябваше да стане и да им напълниме кошницата с 5 гола тука и 3 там и да ви видя сега какво щехте да говорите за 'объркания' Киево, успеха не трябва да се омаловажава а точно обратното, беше постигнат срещу възможно най-неудобният противник от всичките възможни.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 авг 2012 09:44

Честита годишнина на сините.Все пак това е най-голямата им победа в тяхната история!Да победиш 7-я в Италия и това да ти позволи да влезнеш групите на ШЛ си е голям успех.Е,вярно,че там те срещнаха отбори които са шампиони на своите страни както и актуалния европейски шампион и те им показаха къде им е мястото и дано тези нула (0) спечелени точки в групата им покажат какво значи да победиш актуалния европейски шампион.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 авг 2012 09:46

komandini написа:
hrclspr12 написа:На този отбор и аз да му бях треньор срещу този обезкръвен и объркан съперник, щях да се справя. Не е кой знае какво геройство влизането в някакви групи. Преди години имаше много по - големи постижения. "Киево" мисля, че за толкова години нямат май нито един отстранен съперник.

Тоя 'обезкървен и объркан отбор' в София удари греда и стигна и до гол макар че имаше засада и беше отменен, имаше трима италиански национали в състава си и беше на 5-6 място в Италия, която беше станала току що световен шампион. Левски имаше малшанса да се падне може би с най-тежкият противник от всички възможни тъй като беше поставен, а Киево поради липса на участия в евротурнирите нямаше коефицент и затова бе сред непоставените, друг отбор там от водещите държави доколкото си спомням нямаше в урните на непоставените за последният кръг преди груповата фаза. Така че всички които омаловажат успеха да се замислят преди да говорят небивалици, Левски трябваше да играе срещу отбор от страна далеч по-назад в ранглистата на УЕФА а не срещу италиански, то така и трябваше да стане и да им напълниме кошницата с 5 гола тука и 3 там и да ви видя сега какво щехте да говорите за 'объркания' Киево, успеха не трябва да се омаловажава а точно обратното, беше постигнат срещу възможно най-неудобният противник от всичките възможни.

Другият тежък отбор без коефициент беше Осасуна , а например можеше да ни се падне Работнички Македония , а и останалите отбори бяха от същата черга .

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 авг 2012 09:58

Хайде де. Вместо да пишеш глупости, по добре не пиши. Преди шест години Киево бяха седми в Италия и заради скандала калчополи бяха допуснати до квалификациите за ШЛ. Но тогава италианския клубен футбол беше на по-високо ниво от това в момента. Италия веднага след скандала стана световен шампион. А Киево имаха звезда от калибъра на Амаури. Аз твърдя, че следващите съперници които българските отбори от тогава срещнаха за влизане в ШЛ бяха по-слаби от тогавашния Киево. Нека ги видим. БАТЕ, Дебрецен, Жилина, Висла, Днамо Загреб. Това са отборите паднали се на нашите представители. Твърдя, че между тях няма по-силен отбор от тогавашния Киево. Но нашите отбори се провалиха тотално срещу тях. Що се отнася до Левски, нелепо е да говорим сега за това как с всеки треньор би отстранил "объркания и обезкървен отбор на Киево" след като не можем днес да бием Сараево. Иначе Киево изпадна в края на същия сезон. Но кризата при тях дойде по късно, когато разпрададоха отбора си, а на мачовете с нас изглеждаха съвсем прилично. Но днес Киево отново е в серия А и съм сигурен, че няма български отбор който в два мача да отстрани сагашния отбор на Киево. А иначе всичко това сякаш е било много отдавна. На фона на днешната реалност все едно не се е случвало.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 23 авг 2012 10:05

СВОБОДЕН написа:
Хайде де. Вместо да пишеш глупости, по добре не пиши. Преди шест години Киево бяха седми в Италия и заради скандала калчополи бяха допуснати до квалификациите за ШЛ. Но тогава италианския клубен футбол беше на по-високо ниво от това в момента. Италия веднага след скандала стана световен шампион. А Киево имаха звезда от калибъра на Амаури. Аз твърдя, че следващите съперници които българските отбори от тогава срещнаха за влизане в ШЛ бяха по-слаби от тогавашния Киево. Нека ги видим. БАТЕ, Дебрецен, Жилина, Висла, Днамо Загреб. Това са отборите паднали се на нашите представители. Твърдя, че между тях няма по-силен отбор от тогавашния Киево. Но нашите отбори се провалиха тотално срещу тях. Що се отнася до Левски, нелепо е да говорим сега за това как с всеки треньор би отстранил "объркания и обезкървен отбор на Киево" след като не можем днес да бием Сараево. Иначе Киево изпадна в края на същия сезон. Но кризата при тях дойде по късно, когато разпрададоха отбора си, а на мачовете с нас изглеждаха съвсем прилично. Но днес Киево отново е в серия А и съм сигурен, че няма български отбор който в два мача да отстрани сагашния отбор на Киево. А иначе всичко това сякаш е било много отдавна. На фона на днешната реалност все едно не се е случвало.

Тогава съдиите и УЕФА ни бутаха здраво, затова говоря така. После се видя, че когато спряха да ни помагат, че сме слабаци. Със съдиите е лесно, но иначе...
Редовен гол отмениха тук на "Киево", много спорна дузпа ни дадоха, която само един великодушен към нас съдия може да го направи. Като имаш предвид, че играехме с италиански отбор, е направо невероятно.
"Киево" си бяха слабаци, но пак щяха да ни отстранят още тук при признаване на редовния гол. Много ме е яд на онзи от Хасково, това е допълнителен мотив да говоря така. Нямаше право и няма право да плюе по легенди на клуба, авторитети от миналото. Но наистина "Левски" има много по- големи успехи от този и мисля, че си гледал някои от тях. Не знам кой набор си, но така предполагам де. Поне мачът с "Аякс" помниш ли го? Говоря за първия път нали?
Ами мачът тук със "Сиони"? Че още тогава бяхме за служебна загуба, защото онези вандали по трибуните не заслужаваха с тези изцепки да видят мачове с "Барселона", "Челси" и "Вердер".

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 авг 2012 10:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WSQsLge6DM&feature=channel&list=UL[/youtube]

Върни се в “Левски”