Уникално слаб Бербатов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Уникално слаб Бербатов!

Мнениеот Linky » 29 авг 2009 23:56

жълт ламтурник написа:
Pro-European написа:спокойно, Бербатов ще играе добре и ще вкара срещу Фулъм.
и в някои други мачове без значение

Няма мачове без зачение.Всяка победа носи 3 точки-и срещу "Арсенал" и срещу "Уигън".
Мачът срещу "Бърнли" без значение ли беше?Защото там загубихме точки!

Естествено че е така , но едно е да вкараш на Бърнли друго е на Ливърпул + това ако биеш пряк конкурент за титлата той губи точки , което е от полза за теб , а ако биеш Бърнли те губят точки , което не те интересува, а пък Ливърпул примерно не губят точки в този случай - естествено че е по-важно да си голям в големите мачове, пък и срещу отбор като Бърнли много по често се намира все някой да вкара гол, а пък срещу Ливърпул да кажем не е така ( Сега знам че ще кажете, как срещу Бърнли никой не е вкарал и т.н и т.н, но това са само примери ;)) ;)
mitko9311 написа:според мене Берба е слаб вярно прави някои финт може да вкара гол но във футбола се иска тичане а не чакане на топката иска се борба а не манекенски да я загуби и според мене в национала место Бербата може да викат Камбуров ем Марто Камбуров ше иска да вкара за националниа а не като Бербата идва развява екипчето показва новите бутонки гледа мача от близо и Национала пада или прават Х

До: mitko9311
[offtopic]Оправи си подписа , моляяяяяяяяя те, ок България е твойта родина , а каква е твойта азбука?Какъв е езика на Родината ти? Адски грозно излгежда на латиница...[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 30 авг 2009 01:30

Хора, каквото и да си говорим, фен съм на митко и винаги го подкрепям, ама наистина сега, което си е вярно си е вярно. Не може за 7-8 минути да те пуснат и толкова пък грешки да направиш. Знаеш какви пари ти се дават, знаеш, че хората очакват от теб много, ами дай си повече зор. Тичай колкото можеш през тези 8-10 минути, нищо няма да ти стане. Малко се поизложи, на всеки се случва де, но дано не се повтаря, че кофти работа. :roll:
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 авг 2009 01:52

абе някой може ли да ми обясни защо този селянин САФ пуска Гигс вместо Бербо? Арсенал трябваше да ги бие с 3-0 пак да му е за урок. тъкмо се разигра и тоя селяндур го сложи на пейката срещу Ливърпул и всички помним 1-4. трябваше и сега да стане така. Гигс е вече гола вода. САФ що не взе Ариен Робен? Оня пък умник венгер остави Бендтнер резерва, и той и той.... Ансенал бяха по-добри. Ако продължават така Юнайтид ще губят точки. Бербо трябва да играе.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 авг 2009 09:29

unist_gp написа:абе някой може ли да ми обясни защо този селянин САФ пуска Гигс вместо Бербо? Арсенал трябваше да ги бие с 3-0 пак да му е за урок. тъкмо се разигра и тоя селяндур го сложи на пейката срещу Ливърпул и всички помним 1-4. трябваше и сега да стане така. Гигс е вече гола вода. САФ що не взе Ариен Робен? Оня пък умник венгер остави Бендтнер резерва, и той и той.... Ансенал бяха по-добри. Ако продължават така Юнайтид ще губят точки. Бербо трябва да играе.

Селянин е баща ти че те e правил в кофти поза и си станал такъв кретен.
Последна промяна от Lord of memory на 30 авг 2009 10:46, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 авг 2009 10:10

случва се на всеки да направи пропуск, на Бербатов може и да му се случва по-често, но това, което правите в тая тема е безобразие!
вярно удара му беше безобразен, стана ми кофти, но по-кофти ми стана от това че някакви българи, станаха и почнаха да злобеят че Берба е пропуснал!
безобразие!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 авг 2009 10:12

Lyubooo написа:случва се на всеки да направи пропуск, на Бербатов може и да му се случва по-често, но това, което правите в тая тема е безобразие!
вярно удара му беше безобразен, стана ми кофти, но по-кофти ми стана от това че някакви българи, станаха и почнаха да злобеят че Берба е пропуснал!
безобразие!

Ама тва му се случва за трети път в рамките на 4 мача за Юнайтед!
Футболист който струва 30 милиона трябва всеки мач да е на топ ниво,а не да е сам срещу вратаря и да бие в аут! Не го ли проумяхте вече????????
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 30 авг 2009 10:35

Lyubooo написа:случва се на всеки да направи пропуск, на Бербатов може и да му се случва по-често, но това, което правите в тая тема е безобразие!
безобразие!

Виж това е криворазбран патриотизъм - да хвалим Берб-в само защото е българин. И по-внимателно с това "някакви българи"-звучи грозно
Обективността не трябва да е функция от националността.
Като играе силно в националния ще го подкрепяме - ама това не се е случвало от години, на път сме да пропуснем още едно световно.
Да вкара 2 гола срещу Италия и ще си заслужи поздравите
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 авг 2009 10:52

Съгласен съм с тебе!
Кво като е българин,щом е слаб да си стяга багажа от Олд Трафорд и да играе в Уигън!
Плюс това той тотално е отсвирил националния и играе само колкото да го пише в титулярите тъй че не виждам някаква причина да го защитаваме и хвалим.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 30 авг 2009 10:58

всъщност съдите него по-строго отколкото другите чужди играчи!
жалко е да незащитаваш и малкото от своята нация, което е пробило сред най-добрите!
нещастна работа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”