Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 авг 2012 01:45

MuFc1878 написа:
Viktor4o_Rs написа:Какви Стойчев и Казийски, имаме си Найден и Цецо Соколов 8-)

Плачи и Алексиев :)

Може и така :mrgreen:
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 авг 2012 13:23

Лигльото Казийски трябва да бъде наказан за две години ,а интриганта Стойче да си работи в Италия и да иска там оставката на шефовете на Тренто!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 авг 2012 13:25

Сигурен съм ,че единият от поддръжниците на дуото Стойче-Казйски е драскачката Мила от "Тема спорт"

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 21 авг 2012 23:29

Чудно ми е тези 99 човека, които досега са гласували с "Не ги подкрепям" някога са се борили за правата си и знаят какво означава това да надигнеш глас срещу някоя несправедливост. Не говоря за писане по форуми или изразяване на възмущение когато пиете бира с приятели. Говоря за това лично да сте изразили несъгласие с някоя несправедливост пред този, който я върши, да сте се борили нещата да се променят за по-добро, независимо в каква точно ситуация. Или вие сте от този тип хора, който си трае, за да не рискува да си навлече допълнителни проблеми и да не рискуват някой да каже нещо срещу тях после?

Впрочем, вие бихте ли работили за престъпници? Това вече е отделен от първия ми въпрос - не става дума да изразявате каквото и да било или да се борите за каквото и да било, просто ми кажете, ако разберете, че шефовете ви са престъпници, например крадци, ощетяващи държавата и сектора си с милиони, дали бихте работили за тях?

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 22 авг 2012 14:01

apocalexxnow написа:Чудно ми е тези 99 човека, които досега са гласували с "Не ги подкрепям" някога са се борили за правата си и знаят какво означава това да надигнеш глас срещу някоя несправедливост. Не говоря за писане по форуми или изразяване на възмущение когато пиете бира с приятели. Говоря за това лично да сте изразили несъгласие с някоя несправедливост пред този, който я върши, да сте се борили нещата да се променят за по-добро, независимо в каква точно ситуация. Или вие сте от този тип хора, който си трае, за да не рискува да си навлече допълнителни проблеми и да не рискуват някой да каже нещо срещу тях после?

Впрочем, вие бихте ли работили за престъпници? Това вече е отделен от първия ми въпрос - не става дума да изразявате каквото и да било или да се борите за каквото и да било, просто ми кажете, ако разберете, че шефовете ви са престъпници, например крадци, ощетяващи държавата и сектора си с милиони, дали бихте работили за тях?

Би ли живял в държава, която управниците я ощетяват с милиарди?
Последна промяна от M_M на 22 авг 2012 16:36, променено общо 1 път.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 22 авг 2012 15:07

Честно, изобщо не очаквах толкова тъп отговор...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 авг 2012 15:40

apocalexxnow написа:Чудно ми е тези 99 човека, които досега са гласували с "Не ги подкрепям" някога са се борили за правата си и знаят какво означава това да надигнеш глас срещу някоя несправедливост. Не говоря за писане по форуми или изразяване на възмущение когато пиете бира с приятели. Говоря за това лично да сте изразили несъгласие с някоя несправедливост пред този, който я върши, да сте се борили нещата да се променят за по-добро, независимо в каква точно ситуация. Или вие сте от този тип хора, който си трае, за да не рискува да си навлече допълнителни проблеми и да не рискуват някой да каже нещо срещу тях после?

Ти би ли плащал данъци на държава, която след това разоределя държавни поръчки на свои хора, които след това от твоите данъци им дават пари да купуват гласове за изборите? Спри да си плащаш данъци, защото това е несправедливо или те е страх да рискуваш? Ти би ли спрял да работиш, въпреки че имаш семейство за изхранване и няма да си намериш нова работа в близките месеци, защото работодателят ти ощетява държавата, но изхранва теб и семейството ти?

Ти би ли работил за работодател, който е престъпник? Проверявал ли си досието на твоя работодател дали няма черно минало и дали не е бивш агент на ДС и от къде са му дошли парите?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 22 авг 2012 16:57

apocalexxnow написа:Честно, изобщо не очаквах толкова тъп отговор...

Забелязвам, склоността на някои хора, след като не могат/ не искат да отговорят, да класифицират мнения ...

Какво бихте направили, ако забележите нещо нередно в действията на вашия работодател... ? Поставяте му ултиматом да си подаде оставката .. ?

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 22 авг 2012 23:55

Идеята е, че ако аз работя за някого или знам със сигурност за някого, който дава държавни поръчки на свои хора или пък купува гласове, веднага ще се постарая да алармирам и ще направя каквото мога, за да се боря срещу тази несправедливост. Като видя, че не мога да се преборя, ще се задоволя само с алармирането и надеждата, че от който зависи, той ще се пребори, а аз ще направя всичко възможно повече да не виждам и да нямам отношения с въпросния престъпник.

Да, бих накарал семейството ми да преживее един месец на хляб и вода, ако алтернативата е да работя за престъпник. Защото имам нещо, което вие явно не разбирате, казва му се достойнство, може да се определи и като морал. Потърсете думичките в речника.

Да, М-М, ако над моя шеф-престъпник има по-голям шеф или има начин да го накарам да се махне, а аз съм достатъчно ценен кадър за организацията, ще му поставя ултиматум да си подаде оставката. Аз не искам да работя с него, така че един от двамата трябва да напусне организацията - дали ще съм аз или той, оставям избора на него или съответно на контролиращите органи.

И впрочем, не става дума за това да си проверяваш работодателя, Стойчев също никого не е проверявал, просто е попаднал на тези неща, както може да се случи на всекиго. Става дума за това, ако ти попадне да разбереш, че работодателят ти е престъпник, как ще реагираш. Като гледам вие нищо няма да направите. И явно и болшинството хора. Но знаете да плюете как нещата в държавата не са наред, нищо че е точно заради хора като вас.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 авг 2012 09:51

Разбира се, че нищо няма да направят. За болшинството хора 2-3 победки в повече са много по-важно нещо от това, че някой ги краде най-нагло. Овчи народ. Затова винаги ще бъде мачкан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Волейбол”