Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот acmilan » 22 авг 2012 01:41

durex, честит да ви е Касано. Смятам, че сделката е по - добра за вас, поне към днешна дата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 авг 2012 10:54

Жив и здрав да е Касано, пожелавам му го като на човек, макар че ме разочарова с постъпката си. Успех в работата, по обясними причини, няма как да му желая.
Сбъднал си мечтата - ОК, от дете бил интерист - супер. Но явно е с доста къса памет, та не помни какво каза при трансфера си в Милан.
Това е от calciomercato, коментар на един италиански журналист, хареса ми и съм съгласна с него:

Лудница за Касано

На 14 януари 20011 г. в залата за пресконференции в Миланело бе Антонио Касано рамо до рамо с Адриано Галиани. Първите му думи като играч на Милан бяха ударни. Без половинчатост, в обичайния си тон, ФантАнтонио ясно каза: "Милан ще бъде последният ми отбор. Мисля и даже съм сигурен, че Милан ще бъде последната ми спирка".

Следователно има да се чудим какво се е случило за тези 19 месеца. Да, качеството на Милан спадна с продажбите на лидерите Ибрахимович и Тиаго Силва. Но това достатъчно ли е?
"Милан ще бъде последният ми отбор, защото пристигнах в най-титулувания клуб в света. Стигнах върха и над Милан няма нищо".
И така, скъпи Антонио, след като над Милан няма нищо, защо сега отиваш при братовчедите интеристи? Нещо не ни се връзва на нас, миланистите. Чакахме те толкова месеци, сърдечните проблеми не са шега работа. И за благодарност ти се пребоядисваш?
Не, Антонио, така не става. И следователно единственото нещо, което си пожелаваме, е точно това, което ти каза в онзи прословут 14 януари 2011 г.: "Това е последната възможност, която имам, и няма да предам доверието на хората, които повярваха в мен - каза ти - ако сбъркам или направя нещо погрешно с този отбор, трябва да кажа, че съм за затваряне в лудницата". Така че, реши, Антонио: "Апиано Джентиле" или лудница? Миланистите вече избраха.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 авг 2012 11:00

След като Милан дават пари + играч за друг играч едва ли вината е само при Касано :mrgreen: Пацата и Патока звучи добре :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 авг 2012 11:01

Шампион:
Ювентус
голмайстор:
Кавани

Фиорентина-Удинезе 2-1
Юве-Парма 3-0
Милан-Сампдория 1-2
Рома-Катаня 2-1
Пескара-Интер 1-2
Палермо-Наполи 2-3
Аталанта-Лацио 3-2
Дженоа-Каляри 2-1
Киево-Болоня 1-0
Сиена-Торино 0-2

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 авг 2012 11:01

Летиция, отдавна ги няма тия футболисти, които се вричат във вечна вярност в даден отбор..такива са останали (говоря активни футболисти) Санети, Тоти, Де Роси, Ди Натале, Гигс, Скоус..просто защото те са от друго време. Сега футболистите ги интересуват само и единствено парите. Е кво Лусио го вземахме, когато беше на ръба кариерата му да приключи, защото беше нежелан,ама му я възродихме, несменяем титуляр, спечели един куп отличия, целуваше емблемата на Интер, където и когато можеше и на края за какво...за да отиде при най-големия враг и то за без пари....

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 авг 2012 11:14

durex написа:Летиция, отдавна ги няма тия футболисти, които се вричат във вечна вярност в даден отбор..такива са останали (говоря активни футболисти) Санети, Тоти, Де Роси, Ди Натале, Гигс, Скоус..просто защото те са от друго време. Сега футболистите ги интересуват само и единствено парите. Е кво Лусио го вземахме, когато беше на ръба кариерата му да приключи, защото беше нежелан,ама му я възродихме, несменяем титуляр, спечели един куп отличия, целуваше емблемата на Интер, където и когато можеше и на края за какво...за да отиде при най-големия враг и то за без пари....
Знам, че е така, ние се разделихме с нашите икони, няма ги вече нашите сърцати истински мъжкари, последните мохикани във футбола. И на вашия Санети не му остава много. Но ме издразни тази къса памет на Касано, чиято кариера възродихме, и към когото се отнесохме толкова човешки, предвид сърдечните му проблеми.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 авг 2012 11:14

Groucho написа:
durex написа:...той е интерист от малък и винаги когато има и 1% шанс, че има възможност да играе в любимия си клуб ще направи и невъзможното за да отиде там. А колкото до сърдечните проблеми се надявам да му няма нищо и да се раздава на 101%.

Абсолютно! Радвам се, че Касано сбъдна мечтата си. Остава и феновете на Интер да го посрещнат... май "сърдечно" е най-точната дума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Никога не ми е бил любим играч. Едва ли ще запомня някой мач с негово участие, но най-искрено му пожелавам да бъде здрав и да няма контузии.

Е вашите фенове освиркаха най-голямата ви легенда при бенефиса му, ти тука се пънеш за нашите фенове,че са се гаврили с Касано..

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 авг 2012 11:50

И аз мисля да се пробвам в играта. Ще има ли 1 местенце и за батко ви ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 22 авг 2012 12:26

durex написа:Е вашите фенове освиркаха най-голямата ви легенда при бенефиса му, ти тука се пънеш за нашите фенове,че са се гаврили с Касано..

"Пъна" ли се :lol: Не се пъна за нищо.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 22 авг 2012 12:58

има ли място и за мен?
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”