Литекс - Миньор - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Миньор - 25.08 | 20:00
0:2 за чуковете

И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
- paceto
- Контакти:
BOSS написа:След наказанието на Миньор , ножа е опрял в кокала . Последните няколко мача на Литекс им се разминава с много късмет и яко подпиране на съдията . Крайно време е за победа на Миньор . Мача е 0:2 .
Ти гледа ли ги всички, че си така убеден или си караш по инерция?
Аз бих казах, че именно много късмет спаси противниците на Литекс да паднат или с много голове или поне да бият.
Така беше и срещу ЦСКА, така беше и срещу Локомотив Пд.
- anihilator
- Контакти:
paceto написа:BOSS написа:След наказанието на Миньор , ножа е опрял в кокала . Последните няколко мача на Литекс им се разминава с много късмет и яко подпиране на съдията . Крайно време е за победа на Миньор . Мача е 0:2 .
Ти гледа ли ги всички, че си така убеден или си караш по инерция?
Аз бих казах, че именно много късмет спаси противниците на Литекс да паднат или с много голове или поне да бият.
Така беше и срещу ЦСКА, така беше и срещу Локомотив Пд.
Имах предвид последните няколко мача между Миньор и Литекс . Ти май само на първа си караш........... , включвай втора , трета ,а от време на време може и по инерция ако е нанагорнище...............назад.............назад............
- paceto
- Контакти:
Ами уточнявай, че говориш за двубоите между двата тима, за да не стават такива грешки.
paceto написа:Ами уточнявай, че говориш за двубоите между двата тима, за да не стават такива грешки.
Ами нали темата е Литекс - Миньор
BOSS написа:paceto написа:Ами уточнявай, че говориш за двубоите между двата тима, за да не стават такива грешки.
Ами нали темата е Литекс - Миньор. 0:2 този път , нали ?
Амиииииии , бъркАш сА 3:0 най-малко . Вие може да биете Г.Марков , но не и ЛИТЕКС
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Ами нали темата е Литекс - Миньор
. 0:2 този път , нали ?
[/quote]
Амиииииии , бъркАш сА 3:0 най-малко . Вие може да биете Г.Марков , но не и ЛИТЕКС
[/quote]
Добре , ще видим . Кажете само на Ицо да не подскача много и да не ръкомаха , че може да ни се стори че вика - Елате, Елате
Добре , ще видим . Кажете само на Ицо да не подскача много и да не ръкомаха , че може да ни се стори че вика - Елате, Елате
- paceto
- Контакти:
Мача е 2:0 за Литекс 
Вие с това 0:2 май си мислите, че отивате в Ловеч на разходка, ама няма лошо то много отбори така си мислят и после истината е друга
Вие с това 0:2 май си мислите, че отивате в Ловеч на разходка, ама няма лошо то много отбори така си мислят и после истината е друга
Миньор са много неубедителни досега. Мисля, че ще си вземем 3-те точки.
2:0 за мен !
2:0 за мен !