v.r.s. написа:
Ето ти го правилника, можеш да го прочетеш и в него.
https://docs.google.com/viewer?a=v&q=ca ... VXsgpjr3aw
Шефе, ти да не работиш в ДБ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
v.r.s. написа:
labrador2 написа:Защо не го набихте както трябва!? Те дето 3, там и 4 мача...ако му бях те теглили един як пердах с 1 мач повече - голяма работаДругия път да знаете - бийте като за 4 мача!
Nikona написа:petrof написа:Какви шорти ще скъсате бе байноЧак ми е смешно когато левскари и цесекари се заканват, като ви знаеме какви сте шушумиги. А в Европа ви бият като тупан и пак се правите на велики. Смешници
Това за "Европа" по телевизията ли го чу? Защото вие Европа в пеуник няма да видите още няколко хилядолетия и докато вие се радвате на нашите провали ние в последните години сме някаде на светлинни години от вас ....подчовеците.... Продължавайте да биете в ложите, мажете с грес, стреляте по хората и тн. диви селски номера......
Tommi написа:v.r.s. написа:
Шефе, ти да не работиш в ДБ?![]()
Постарай се да намериш актуалния дисциплинарен правилник за този сезон.
Adrian Monk написа:petrof написа:Adrian Monk написа: Където и да се играе мачът от 11-я кръг, на "мирния" стадион или другаде, ще ви скъсаме шортите, вЕрвай ми!
Какви шорти ще скъсате бе байноЧак ми е смешно когато левскари и цесекари се заканват, като ви знаеме какви сте шушумиги. А в Европа ви бият като тупан и пак се правите на велики. Смешници
Мачове за първенство на "А" група "Миньор" - "Левски" в Перник:
- победи за "Миньор": 9
- равни мачове: 12
- победи за "Левски": 15
- голова разлика - 51:37 в полза на "Левски"
Когато фактите говорят, и циганската музика мълчи, байно!...![]()
![]()
Adrian Monk написа:MoNteSo написа:Аз искам да попитам. През изминалияТ сезон когато фенове на Левски се замерАха посока вип ложите на Герена колко наказание отнесохте ? Защото до_колкото си спомням и един мач не ви наказаха.
Да си припомнимЕ изминалият кръг. Знаете ли какви са наказанията за маймунски звуци и каквито и да било провокации свързани с расизма ? Въобще да чухте някой да говори за наказание ? .....
1. Най-напред се научи да пишеш грамотно, ПеУнишки...![]()
2. Явно в Граово интернетът тече по-бавно и новините идват по-късно. За твое успокоение, дисциплинарната комисия вече "се е самосезирала" по случая с Карвальо.![]()
3. Където и да се играе мачът от 11-я кръг, на "мирния" стадион или другаде, ще ви скъсаме шортите, вЕрвай ми!
v.r.s. написа:Добре, дай да го видим правилника за този сезон, защото в нета излиза само този провилник от 2010. Признавам, че вероятно може да има промени и след като е така ги покажи или щом си запознат кажи какво предвижда правилника при случаи на расизъм, може и да не го цитираш точно.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост