Защо няма хора на стадиона, бе пичове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Защо няма хора на стадиона, бе пичове?
Тъжна работа... И много странна. Честно казано, не мога да си го обясня - имаме стадион като слънце, отборът върви повече от добре, условията за провеждане на мачовете са на европейско ниво... А вчера на мача със Своге - пълна трагедия - не знам дали и 600 души имаше, въпреки очакваната победа... Какво става бе, пичове? Някой може ли да ми обясни... Какво трябва да стане, за да се пълни стадиона? 

Когато си прост, то е завинаги!
Re: Защо няма хора на стадиона, бе пичове?
Защото сме далече,ама много далече от футбола който се играе в Англия,Испания,Франция,Италия...
Nil satis nisi optimum

ivo23 написа:Защото сме далече,ама много далече от футбола който се играе в Англия,Испания,Франция,Италия...
Да ма извинявате ама едно време 95-96-97 ма години, колко човека имаше на мачовете на Нефтохимик а.Стадиона беше винаги почти пълен.Най-малко по 10-15 000 а пък с ЦСКА и Левски пълен до дупка.Направете си изводите сами.......
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
Я вижте ако Нефтохимик беше на мястото на Черноморец,щеше да има не по-малко от 10 000 на стадиона
Оставете клубните си пристрастия... Става дума за Бургас, бе момчета... Тук, с малки изключения през годините, винаги се е играл интересен футбол. Да не говорим какви футболисти са стартирали кариерите си оттук. Аз просто нямам логично обяснение на това, което виждам... Гледах и интервюто с Чиликов след мача - ами и той си го каза човека... И на него му е направило впечатление.
Ебахти, заради кирливите 10 лв. цена на билета ли е?
Ако е така, наистина нямам думи... Това само доказва колко дребнава, сметкаджийска душица е българинът... Ако е за кръчма с мазна чалга до зори, ще пръсне и 100 лв., ама как ще се бръкне да извади въшкавите 10 лв. за билет...
Наистина, ако е така, си е трагедия... Пълна трагедия.
Тук някой писа, че стадионите ни били празни, щото не сме Англия, Италия, Испания и т.н. Може и да е прав, но не толкова заради нивото на тези първенства, а заради съвсем различната култура на хората там... На тези, които ходят по стадионите. Те го правят с ясното съзнание, че по този начин, купувайки си абонаментна карта или билет за мачовете на любимия си отбор, самите те помагат на този отбор... Щото футбол се прави с пари. Не, грешка - исках да кажа с много пари... И ония там, с които не знам защо изобщо се сравняваме, знаят това прекрасно, но знаят също и, че те, като фенове, също са част от всичко това. Защото това са пари - дали ще е за техническата поддръжка на стадиона, дали ще е за финансиране на съответните школи, дали ще е за заплати на футболистите, ако щете... Но това са пари, които по някакъв начин помагат на този отбор.
За мен това са ИСТИНСКИТЕ фенове...
А не тези, дето уж страшно много милеят за отбора си, а не ходят на стадиона да го гледат, щото им се свидят някакви си жалки 10 лв.
Защото тук, в България, сме свикнали все да минаваме метър - непрекъснато да се тупаме в гърдите колко сме велики, какви големи пичове сме, но, ако може, никога да не си плащаме за нищо...
Защото повечето гайди разсъждават така: а бе, кво ме интересуват мене бе, имат си собственик на отбора, той да им дава пари... балсъм им майката! И така сме не само във футбола, а навсякъде...
Тъжно...
Мноооого тъжно!
Ебахти, заради кирливите 10 лв. цена на билета ли е?
Ако е така, наистина нямам думи... Това само доказва колко дребнава, сметкаджийска душица е българинът... Ако е за кръчма с мазна чалга до зори, ще пръсне и 100 лв., ама как ще се бръкне да извади въшкавите 10 лв. за билет...
Наистина, ако е така, си е трагедия... Пълна трагедия.
Тук някой писа, че стадионите ни били празни, щото не сме Англия, Италия, Испания и т.н. Може и да е прав, но не толкова заради нивото на тези първенства, а заради съвсем различната култура на хората там... На тези, които ходят по стадионите. Те го правят с ясното съзнание, че по този начин, купувайки си абонаментна карта или билет за мачовете на любимия си отбор, самите те помагат на този отбор... Щото футбол се прави с пари. Не, грешка - исках да кажа с много пари... И ония там, с които не знам защо изобщо се сравняваме, знаят това прекрасно, но знаят също и, че те, като фенове, също са част от всичко това. Защото това са пари - дали ще е за техническата поддръжка на стадиона, дали ще е за финансиране на съответните школи, дали ще е за заплати на футболистите, ако щете... Но това са пари, които по някакъв начин помагат на този отбор.
За мен това са ИСТИНСКИТЕ фенове...
А не тези, дето уж страшно много милеят за отбора си, а не ходят на стадиона да го гледат, щото им се свидят някакви си жалки 10 лв.
Защото тук, в България, сме свикнали все да минаваме метър - непрекъснато да се тупаме в гърдите колко сме велики, какви големи пичове сме, но, ако може, никога да не си плащаме за нищо...
Защото повечето гайди разсъждават така: а бе, кво ме интересуват мене бе, имат си собственик на отбора, той да им дава пари... балсъм им майката! И така сме не само във футбола, а навсякъде...
Тъжно...
Мноооого тъжно!
Когато си прост, то е завинаги!
Защото сте най-измисленият отбор,затова!И никога няма да имате истинска публика!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
в грешка си брато!
публиката я има, но не е толкова глупава че да ходи и да пълни стадионите в това дирижирано първенство!
Също така липсва и добро отношение на клубовете към публиката си!
Черноморец ще трябва много да се постарае за да върне доверието във феновете! Мачовете срещу грандовете ще покажат на народа накъде върви отбора!
публиката я има, но не е толкова глупава че да ходи и да пълни стадионите в това дирижирано първенство!
Също така липсва и добро отношение на клубовете към публиката си!
Черноморец ще трябва много да се постарае за да върне доверието във феновете! Мачовете срещу грандовете ще покажат на народа накъде върви отбора!

-
- Контакти:
NQMA....??????. neznam no na domakinskite ma4ove na BOTEV VRACA 1-q ima6e 4OOO s botevgrad 2500-3000., da ne se zabravq 4e VRACA se smykna ot 70000 na dosta po malko s pensionerite... taka 4e mislq 4e za B grupa tva e edna ot nai-visokite pose6taemosti , da ne govorim 4e e pove4e i na nakoi otbori ot A grupa. vsi4ko opira do futbolna kultura , tradicii STRAST i 4ak na posledno mqsto parite . DALI e normalno za Sofiq ve4e 2 miliona 2-ta vode6ti otbora da sybirat po 5000 na domakinskite si ma4ove ,tova e sramno i tuk izvineniq ot roda ,,lo6o vreme, ma da de ma to ve4e ima televiziq i drugi zabavleniq v po4ivnite dni NE VYRVQT ( v PARIS nqma li mnogo po interesni ne6ta oba4e prazen stadion ne sym vizdal).
- petrof
- Контакти:
Не е само Черноморец. На всички отбори посещеамостта е малка, няма какво да се лъжем. В сравнение с преди 20 години например зрителите са намаляли в пъти. Причини могат да се търсят най различни, но факта си е факт. Българина все по-малко се интересува от футбол.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Според мен причините за празният стадион на мача със Своге са 3
1.Мач срещу слаб отбор.
2.Високата цена на билета (10 лева срещу Своге, какво да гледат хората)
3.Ранната фаза на шампионата (ако беше някой решителен мач в края на сезона би имало повече хора)
Причини има доста да не изброявам и това, че публиката на Черноморец, говоря за онази от 80-те години, която пълнеше стадиона е отвикнала да ходи на мачове, след като дълго време 90-те години другият отбор в Бургас набра популярност.Трябва време според мен и по-добро отношение на клуба към феновете за да могат да дойдат те на стадиона.Да ме извинявате ама на колк мачове в А група билета е 10 кинта?????
1.Мач срещу слаб отбор.
2.Високата цена на билета (10 лева срещу Своге, какво да гледат хората)
3.Ранната фаза на шампионата (ако беше някой решителен мач в края на сезона би имало повече хора)
Причини има доста да не изброявам и това, че публиката на Черноморец, говоря за онази от 80-те години, която пълнеше стадиона е отвикнала да ходи на мачове, след като дълго време 90-те години другият отбор в Бургас набра популярност.Трябва време според мен и по-добро отношение на клуба към феновете за да могат да дойдат те на стадиона.Да ме извинявате ама на колк мачове в А група билета е 10 кинта?????
What about my broken heart
Does it matter
Does it matter